NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
a végén még én kapok büntit omfg
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ráadásul 100%-osan kompromisszumképtelen vagy, csõlátású és élbõl lenézel mindenkit.
Egyébként halkan jegyzem meg ha már kiadsz a kezeid közül egy honlapot akkor az nézzen is ki valahogy, ne úgy mintha most hányták volna össze... <#levele>#levele>
És MEGINT te keltetted a feszit, mint eddig már nem egyszer, szóval légyszives ne. Szép szavakkal mondtam, próbáld megérteni. Köszi.
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
A vége izgi lesz érdemes megcsinálni!!!

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
a köv. Audi A4 lesz... 😛
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
ennél jobban nem is lehetne tuningolni vaze 😄DDD
És ebbõl mind fullra van tuningolva, kivéve a Turbo, mert annál az optikára már nem jutott pénz..
nem véletlenül mondtam, én hogy te legyél a házigIzda, vagy mi😊
állat verda...
de ha megveszed, mennyi lóvé kell, hogy feltuningold?
A tunning nagyon jó lett, kicsit még ki is lóg a skáláról a csík....😄
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Block: Nem a külcsíny a lényeg, hanem a belbecs. Egyébként a játékban télleg azért vannak vizuális kiegészítõk, hogy felhasználd õket, de nem kötelezõen kell. Izlések és pofonok!
Disz iz máj kár:

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––