5403
-
#1789 csak igazoltalak :) -
#1788 hátakkormeg? :p -
#1787 nem, nincsenek, csak elvétve egy kettő lvl 2es, ja meg a gumi ultimate -
#1786 ott má vannak lvl 3-as cuclik? -
#1785 Fura, én megnéztem mennyibe kerül egy performance tuning az alapról kb 35%-nál, 100 ruppónál többe nem került, nem hogy lvl 1-ről kezdeni :P -
#1784 21%, a 11-es pink slipje
kár hogy két blacklistes között összeszedek 150K-t, abból 60,000 elmegy az új pinkslip perfomance tuningjára (pedig azon már vannak lvl1-es upgradek!!!) -
#1783 nem, mert élsimítás és rendes textzúraszűrés nélkül fotóztad, aztán még valami gagyi szűrővel össze is nyomtad :D -
#1782 Ford GT LM Race Car:
és a micsu lancer teccik szép..nekemis a kedvencem:D -
#1781 na ezek senkinek sem tetszenek?
Jólvan, most besértődtem ám! -
#1780 hogy kell eladni a kocsit? -
#1779 passz, nekem van 9 ,de sztem lehet sok... -
#1778 Career módban hány autód lehet összesen?
Annyi jó kocsi van. Remélem sok. :) -
#1777 csak kár, hogy megfelelő kék nincs matt színben :(
Majd térhetek vissza a csillogáshoz -
#1776 Hali!
Ittvan néhány kép pár verdáról:
gallardo, nem valami csicsamicsa kívülről, de nem is néz ki jól matricázva!
Ford GT LM Race Car:
Ford GT40 Race Car:
Dodge Viper Race Car:
Ez a merci meg ezzel chrom színnell tökéletes szvsz:
Ez a nagy kedvencem:
-
#1775 Hát engem minden gameban idegesít, itt meg főleg. Haverom meg odáig van hogy ú-á nagy jó meg hogy olyan mint a filmben. -
#1774 Ez RelakStyle!:))))) -
#1773 Berakom a gépeimet jelenleg:
Golf:
RX-8 (ahogy még a ringyótól elnyertem, csak performance tuningon volt)
A suprát meg nem használom, majd ha adódik helyzet, eladom :) -
MORO67 #1772 szevasztok van egy kis problémám,megtudjátok mondani hogy mit tegyek elolvastam a F.A.Q. könyvtárat azt irta hogy van crack a GAME COPY WORLD-őn és rámegyek a no cd file-ra és mikor leakarom tölteni feldob egy ablakot ahol csak számok meg jelek vannak hogy töltsem igy le a mini image file-t?
-
T4Ce manager #1771 srácok tud valaki abban segiteni, hogy lehet-e tört szervert csinálni nfsmw gaméval? ezt ugy értem, hogy nekem van egy komoly szervergépem egy bizonyos internet szolgáltatonál 100mbit-es kapcsolatal és hogy arra a szervergépre hogyan tudnék nfsmw szervert csinálni, hogy oda tudjunk csatlakozni és játszani. (már van rajta F1 szerver és rFACTOR de kéne még egy nfsmw szerver is rá) előre is köszi a segitséget -
#1770 így van:) -
marcinger #1769 Hi.A BMWt nem lehet tuningolni?Mert én csak a Quick Raceban látom és ott is a bonusz autók között! -
#1768 betyár egy gép:) -
#1767 ahogy az az #1759-ben le van írva:) -
#1766 ya:) erre van a carcamare nézd meg itt:) ez megmondja neked (magyar nyelvű) -
#1765 ya... szerintem ügyes kis progi! -
#1764 Én is kilőttem... csak így nem érzem a sebességet... de jóval könnyebb a gém nélküle!:) -
#1763 Szép darab... gyorsan eladom a Porsét és beszerzek már egy jó nagy Audit!:D -
#1762 Na fene, most látom csak, hogy a szer motion blurt ki lehet lőni teljesen, ez kell nekem. -
#1761 No igen... van aki abba a csoportba tartozik... -
#1760 -
Borg #1759 Nézd meg az alább linkelt progiban. Arra van. -
#1758 hali! egy ideje már fullos Gallardom van, van félmillió feleslegem és megvehetném a Murciélago-t, csak elég drága, kb 250000 alapból + még a tuningja... akinek van az emgtudja mondani h mennyivel jobb mint a Gallardo? -
Borg #1757 A car comparerre gondolsz? Az megvan, csak nem tettem bele a sajátomat. -
#1756 mindenre alkalmass legalábbis arra biztosan hogy megtudd mit tud a kocsid:D
-
#1755 persze... ismered azt a kis progit? FAQ-ban benne van -
Borg #1754 Jó kis verda :) No nem csak külsőre.
Az elején kevesen vesznek ilyet, mert tuning nélkül nem egy nagy szám.
De néhány alapvető dolog után zsinórban nyerek vele mindent, a blacklisteket is tök könnyedén.
Ráadásul a rendőri kordonok áttörésére kiválóan alkalmas :D Öröm nézni, akkorát szoktak repülni tőle a keresztbenálló rendőrautók. Van lendülete :) -
#1753 bazz:) mindig megakad rajta a szemem!:o)
-
Borg #1752 Én a Gallardora vagy a DB9-re gyúrok, már van 63 ezer fölös kessem :) Még egy blacklist asszem és megveszem valamelyiket. -
#1751 Ezt a gallardot a 6. helyen nyertem, azóta csinálgatom, finomítom...ez a végleges! -
#1750 Ja amúgy nekem így is tetszik, bár én csak a dodge/corvette/lambo miatt játszok a játékkal, de hát azok még odébb vannak.