NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet mondani az RX8-ra,hogy rakat szar...
ez nagyon tetsziK! nekem az ien szolid nem agyon vinylezett kocsik tetszenek!
grat!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Þór vígi þessi rúnar
Felrakok egy zászlót és amikor külön csíkot is akarok tenni a zászlót mindig leveszi.😞
http://flickr.com/photos/zolika90/
Wey ezért nem szabad a közelébe engedni 😊)))))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
höhö 😊 majd jobb cuccok lesznek rajta, ha tovább jutok blacklisten...
2. én is tudom, hogy mit jelent a color.
de azért köszi <#vigyor3>#vigyor3>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)