NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A murci-ét lehet látni lentebb, csak hogy legyen mihez viszonyítani.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Eddig már van:
Gallardo, Elise, Aston, Mustang, Ford GT.
Elöre köszi
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hát nekem ennyi a rekordom... de az a szomorú tapasztalat, hogy ennél nem is lehet több (legalábbis ezzel a kocsival), eddig (397ig elmegy simán egy kisebb egyenes szakaszon is, azon a ponton meg nem megy tovább, gondolom beleírtak egy ócska scriptet ami meggátolja hogy túl irreális legyen a sebesség... így viszont szvsz még irreálisabb lett! simán gyorsulok 397ig, ott meg hirtelen megáll és 396-397 között vibrál?? nevetséges!
Csak vessétek össze egy bolti példánnyal.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
respect to the man in the ice cream van

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600