5403
-
#2909 Sziasztok! Feltöltöttem Screenshotot Galériámba autóimról! PLS nézzétek meg és várok róluk véleményt. lehet negativ is... már megszoktam hogy leszarozzák autoim... -
#2908 vibrál a szemem a logódtól -
#2907 azért a "majd full grafikával fut picit erős" egy 2.66 cerkától meg félgiga ddr-tól szerintem
nekem a hatnyócasommal giga rammal és 3000+-os amdvel is csak finoman...2x AA-val meg VERTSYNC OFF-al fut full detailben 1024x768-ban játszható fps mellett.
de ha ez a hetkettőnx ilyet tud van egy eladó hatnyócasom ;-) -
#2906 mekkora képet lehet max feltölteni?
-
#2905 ez azt jelenti hogy a rendőrök mennyire keresik az adott autót jelenleg. azért van hogy ha azt akarod hogy ne keressék annyira akkor átfested meg ilyenek és látni fogod hogy az a mutató csökken, tehát a rendőrök kevésbé keresik -
#2904 Ennek semmi koze az auto tuningolasahoz. -
Pityudvd #2903 Hali
Ezt hogy lehet feljebb tornázni, hogy tudjam az autot motorikusan tuningolni? -
#2902 szép:) grat:)
-
#2901 ha minden igaz -
#2900 a teljes magyarositás állitólag december 20.-ára fog véglegesen elkészülni -
Csaba #2899
Az én kis Eclipsém. -
#2898 Holnap belinkelem a flottát, ma már fáradt vagyok :) -
#2897 Castrol Lancer 1
Castrol Lancer 2
Castrol Lancer 3
Fiat Punto
Porsche CaymanS
Fiat Punto 2 Autóim -
#2896 http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/letoltesek/tolt.php?action=file&id=51
Ha valakit érdekel a magyarositas itt lelehet tolteni DE nem teljes!! -
#2895 kötelez a múlt -
#2894 nosmé? ^^ -
Humi #2893 #2683 -
Humi #2892 #2556 -
Humi #2891 ha pedig visszaolvasgatsz, láthatod hogy többen is panaszkodnak ugyanilyen hibákra, (szaggat, kilép, lefagy) csak nekik éppen 3.0ghz procijuk, 1,5gb ddr ram, meg valamilyen csúcsmodell AtiRadeon kártyájuk van.és mégis hasonló problémájuk van, ugy hogy nyugodj meg nem a géped szar, vagy ha esetleg a géped lenne szar akkor abban az esetben ezen a fórumon lévő összes ember gépe szar. -
Humi #2890 egyenlőre -
Humi #2889 amennyiben csak ennél a játéknál szarakodik, abban az esetben tökéletesen megfelelő. mert ez a játék egyik hibája , hogy a gépekhez való optimizációja elég gyengére sikerült. nekem például 512ddr, 2.66 celeron proci, 128 Msi Nvidia Geforce 6200NX videókártyám van. játékban előfordul az hogy huzamosabb idő utánn elkezd szaggatni . felraktam most az 1.3 patchet azóta majd full grafikán müködik, szagattás nélkül. a másik problémá lehet hogy a driver ami a viodeókártyát gyorsítja nem a legfrisebb verzió.ebben az esetben szerezz hozzá egyet, ajánlom a www.terminal.hu oldalt. itt elég sok van. viszont nekem szerencsém hogy a játék az nvidiát eléggé jól támogatja. rátöltöttem még a gépre az Nvidia 81.94 drivert, tudomásom szerinti legujabbat, és ezzel most fasza. -
#2888 jo de vagy az alaplap vagy a videokartya szarakodik majd ki kell cserélni!
1 giga RAM
2,8 Ghz proci
128 mb-os v.kártya valamilyen atis -
Humi #2887 neked milyen géped van amugy? -
#2886 f*szák! -
Humi #2885 és amugy hogy tetszenek a verdák? -
Humi #2884 nem tom pontosan.féket illetően vonatkozhat arra hogy első kerekes fék vagy hátsó kerekes, vagy vonatkozhat a fék erősségére. Az aerodynamika pedig hasonlóan az U2 ben az autó első és hátsó spoilereinek a keménységét változtatja asszem. De szerintem nem sok mindent befolyásol. -
#2883 és ha a féket vagy aerodinamika és a az 3. az mire jo? -
Humi #2882 hát ilyesmik. a corvettet véletlenül eléggé összenyomtam. bocsi -
Humi #2881 -
Humi #2880 -
Humi #2879 pl van egy ilyenem. elég gyári de szerintem ez így megfelelő -
Humi #2878 [IMG][/IMG] -
Humi #2877 az az igazság hogy ha a turbot sztem fentebb viszed akkor jobban gyorsul majd valamivel, de nagyobb sebességnél egyre gyengébb szóval . szóval ugy 200km/h ról 300km/h ra nem fog olyan gyorsan húzni. a nitro feljebb vevésével pedig azt lehet sztem elérni hogy nagyobb dózist kapjon, szóval ezis gyorsuláson javít, de sokkal hamarabb ki is fogy . sztem ahoz az én észrevételeim alapján nem érdemes nyúlni -
#2876 én ugy csinálom hogy megnyomom a fényképezés gombot nyitok egy 800 x 600 -as doc-ot a photoshop-ban bekopizom osszeflettelem és elmentem és feltoltom és kész!a játék nekem nem 1024 x 768 hanem 800 x 600 ba van!!! -
#2875 ok köszke -
#2874 és ha nitrot meg az ilyesmiket feljebb viszem az jo vagy rossz?? ( nem csak erre az autora gondolok!) -
Humi #2873 SAS6 - légyszi ha tudsz segíteni a képméretben akkor segíts. -
Humi #2872 amugy játék közben is csinálhatod akár :
options , videos --- ott megnyomod a 2 gombot.(advanced)
az attól függ - ha az autód fényerősségét vagy csillogását szeretnéd állítani akkor lesz egy hasonló hogy CAR REFLECTIONS - ebből vegyél lejebb, ha az út fényéből szeretnél visszavenni akkor - ROAD REFLECTIONS és abból vegyél vissza. nem tudom pontosan a címszavakat, de vmi hasonló név alatt fut , ugyhogy sztem menni fog. -
Humi #2871 szóval akkor hogyan tudom a játékból kimentett képet jó minőségben, 640x480 képponttávolséggal 20kbyte alá nyomni? Segítsen vki -
#2870 értem kosz