5403
-
#2960 Jo kis Verda de nekem tulsagosan is vilagos a kép. -
#2959 Nem rosz kis ugratás:) Megkérdezhetem mennyivel mentél itt?:) -
Humi #2958 tény hogy géped ezerszer jobb mint az enyém, de a te gépedből is amire még szüksége van az a memória, egy sima 128mb videókártya bőven elég neki, 2 ghz proci, de a videókártya az alaplappal legyen jól összehangolt. nem azt mondtam hogy néha egyet-egyet nem szaggat be néha, de nem vészes. -
#2957 Kedves fórumozók:)
nem jönnek azok a szavazatok!
kérem tegyék meg tétjeiket:) -
#2956 -
#2955 Ez nagyon jól hangzik, de még nekem sem megy szaggatás nélkül fullon. Vesd össze a te általad leírt konfiggal. Nem tudom, milyen gyakran nézegeted az Advanced beállításokat. (81.95 driver, 1.3 patch) -
#2954 nem érkezett meg:)
pótolnád?
-
#2953 ezek az autók nagyon szépek:)
gratula a készítőnek:)
-
#2952 NO SPAM
-
#2951 kössz:) bár szín-ileg nem erőltettem meg magam:)
-
Humi #2950 király lett, de nekem a ez a felni annyira nem tetszik. mindent összevetve jó!!! -
#2949 mellesleg én ezt hoztam ki egy murciélago autóból:
-
#2948 még én sem tudom...
már írtam St-nek, ha belemegy akkor mégiscsak lesz tétje a versenynek!
Az biztos, hogy egy idő után uncsi lesz...
De ez ellen igazából sok tennivaló nincsen!
Max. egy idő után beszüntetjük ezt, és majd kitalálunk valami mást...
-
Humi #2947 bocsi , azt utolsót Sland - nek írtam -
Humi #2946 a supra cayman sztem jó, lexus golf jó, ha az a gto vs monaro akkor azok viszont kb ugyanugy néznek ki, szóval az nem a legjobb, a ford gt pedig egy öreg klasszikus, és amellett a lancer elbújhat bárhogy is néz ki, de alapjába véve nem rossz. ??????, mi legyen?? -
Humi #2945 csak attól tartok nem sokáig honorálná ezt a nép mert semmi tétje nincs.
sztem valami hasonlóra lehetne számítani egy idő utánn ( " mi értelme hogy én tudok a leggyorsabban menni és hogy az én autóm a legszebb ha semmit nem kapok érte") de mit lehet ez ellen tenni ??? -
#2944 supra <--> cayman
lexus <--> golf
gto <--> monrao
ford gt <--> lancer -
#2943 igen... ez sem rossz:)
-
Humi #2942 legyen mondjuk még ki tud a legtöbbet menni drag versenyben, és sima utcai játékban. km/h ban -
#2941 igen???
aham...
abban nem lesz hiány:)
neked is teccik az ötlet?
milyen kocsik legyenek a következőkkel mer én nem tudok dönteni:) olvastam már néhányat de egyik sem az igazi:)
mit javasolsz?
-
#2940 Több szépségVersennyel. -
#2939 hy all!
kellene néhány épkézláb ötlet, hogy hogyan lehetne felhozni a topigot az első tíz helyre!? kösz:)
-
#2938 ok!
[miért nem használod a válaszgombot:)]
kérlek használd!
htx -
Humi #2937 flashback : a galériámba feltöltök egy képet, ott meg találod a fénybeállításokat -
#2936 láthatnánk?
-
Csaba #2935 Köszi. Ha látnád, most hogy néz ki, hogy tovább szépítgettem... -
Humi #2924 látom a gallardot nyerted, mert a vinyls az ugyanaz maradt mint a feketelistásé. amugy ez a legjobb sztem -
#2923 Hát mivel én adtam az egyik otletet ilyen Fiat,Wolkswagen meg Porsche -
Humi #2922 sóval - sztem - a mecid színeelosztása nem sikerült a legjobban, a bömösön sok mindent nem lehet variálni ugyhogy nem mondok semmit, qa ford mustang az elég jo lett, a corvetteen nem áll túl jól sztem az a felni, de a színe az jó, és végül de nem utolsó sorban a ford gt, mint egy klasszikust nem hiszem, vagyis nekem nem tetszik, mert ezek a body kitek teljesen elrontják az autónak az összhangját.az azzal akülsővel jó, ahogy gyárilag kinéz. de ízlések és pofonok. neked így tetszik :-) -
#2921 Nekem tetszenek az autóid,leginkább a Mercid! -
#2920 amint láthatod a bannerban szerdáig szavazhattok, utána néhány nap elteltével kezdődik a következő verseny... ezúton TI mondjátok, meg, holy milyen kocsik legyenek a versenyben:)
-
#2918 igy tökéletes :) nem is gondoltam hogy Dzsiti miatt... csak észrevettem hogy neki is hasonlo
-
#2917 köszi
mondjuk nem Dzsiti miatt csináltal, nem tudtam (jobban mondva elfelejtettem) hogy neki is hasonló van, én egy kicsit nagyobb képet akartam berakni logonak dark princenél, de így se lett rosz :) -
#2916 mennyire kezdetlegesre gondolsz? -
Humi #2915 a játéknak nem nagy alapvetően a gépigénye, csak mint már előzőkben leírtam az optimizációja elég szar a gépekhez!! a játék hivatalos oldalán is azt irják recombened - 64mb videókártya. a játék tény hogy egy memóriazabáló, és azért szarakodhatna. ezt készítők cseszték el, még várhattak volna inkább egy kis időt, és legalább megcsinálták volna normálisra, de most már mindegy. -
#2914 Gönyörűen vágtad ki a képeket, grat hozzá! -
#2913 OFF:
nice a logód Broafka :) neked Dark Prince szemek, Dzsitinek fele Prince fele Dark Prince szemek, én meg csinálok Prince szemeket XD -
#2912 nemsokara asszem és az ilyen kezdetleges autok azt hiszem! -
#2911 hali! -
#2910 ja és mikor lesz következő verseny? és milyen autókkal lehet majd indulni?