NFS: Most Wanted Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most meg 404es hiba, gondolom próbálkozol még 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ezt a válasz nem értem. vagy csak mellékattintottál? nem kérdeztem olyan amire ez lett volna a válasz😊 segitesz értelmezni?<#email>#email>
hát, én nemtom, a Murciélago 6 sebeséges... FlashBack, mostmár mükszik a dolog! 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
jah télleg bocsi az a Drag versenyen van😊) a blow engine gondoltam én is😊
Ahogy látom a te kocsid 6. sebességben volt? csodálokozom mert a tiéd egy lambo nekem meg egy mercim van az pedig 7 sebessége<#lookaround>#lookaround>
Ahogy látom a te kocsid 6. sebességben volt? csodálokozom mert a tiéd egy lambo nekem meg egy mercim van az pedig 7 sebessége<#lookaround>#lookaround>
Murciélagokból nincsen vmi #2723 féle összefoglalás hogy kikre lehet szavazni? saját magamra nem fogok, az bunkóság 😄
Sas6, nem tolaled volt pár sec múlva hanem blow engine 😄
nah, banner javítva, ha a "szavazzatok..." szövegre klikkeltek a userinfom jelenik meg, ahol egybõl küldhetitek a szavazásokat! Kérem egy ember csak egyszer szavazzom, és minél többen!
Ne feledjétek ez nem az utolsó verseny, szal ha nem szavazol akkor a te kocsidra se fog senki szavazni! A jelentkezést ezzel lezárom, megkezdõdhet a szavazás!
Ne feledjétek ez nem az utolsó verseny, szal ha nem szavazol akkor a te kocsidra se fog senki szavazni! A jelentkezést ezzel lezárom, megkezdõdhet a szavazás!
a betyárját 407km/h nem semmi kis járgány😊
Megkérdezhetem hogy nem volt neked pár sec mulva totaleded??<#taps>#taps>
Megkérdezhetem hogy nem volt neked pár sec mulva totaleded??<#taps>#taps>
kösz, de a BMW-m nek légyszi majd a nagyobb méretû változatát, ha nem nagy gond.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nah, én õtet nevezném, nincs túlcsicsázva, egy Murciélago úgy szép ahogy van (majdnem):
és még1 hátulról, ez is õ 😄 :

és még1 hátulról, ez is õ 😄 :

Hello mki. Tudna valaki küldeni 65% körüli mentést, ennyinél jártam de elveszett,és nincs kedvem ujra végigvinni idáig. köszi. <#help>#help>
Mit nem lehet érteni ezen?
PÜ-ben küldi mindenki neked a szavazatát, te meg összeszámolod.
PÜ-ben küldi mindenki neked a szavazatát, te meg összeszámolod.
Még az elején Lambó kategóriában is küldtem egyet, de úgy látszik azon átsiklottál, ezért mégegyszer, ezt is nagyobb méretben

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hát én se torresét se az enyémet nem látom sehol
de biztos én vagyok másnapos...
de biztos én vagyok másnapos...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
PÜ vote, a legegyszerûbb.
észrevettem egy hibát a verseny oldalán:
fernando torres Lamboját a BMW-hez raktam ha még valaki jelentkezik a nap folyamán, ki lesz javítva... csak tudjátok, hogy észrevettem!
mellesleg kellenének ötletek a szavazáshoz!
fernando torres Lamboját a BMW-hez raktam ha még valaki jelentkezik a nap folyamán, ki lesz javítva... csak tudjátok, hogy észrevettem!
mellesleg kellenének ötletek a szavazáshoz!
kedves fórumuzók/ill. versenyzõk!
Egy nagyon fejtöröõs kérdésben kellene dûlõre jutni:
Hogy legyen megoldva a szavazás??
Az lenne a legegyszerûbb ha egy szavazógépet írnánk az oldalra... De nekem erre se idõm, se tapasztalatom sincs... Ha valaki megcsinállja, nagyon szívesen berakom... Ha nem valami egyéb ötletet várok!
Egy nagyon fejtöröõs kérdésben kellene dûlõre jutni:
Hogy legyen megoldva a szavazás??
Az lenne a legegyszerûbb ha egy szavazógépet írnánk az oldalra... De nekem erre se idõm, se tapasztalatom sincs... Ha valaki megcsinállja, nagyon szívesen berakom... Ha nem valami egyéb ötletet várok!