5403
-
#3339 Hát jó és te mit csinálsz?!Másokat akarsz neveztetni! -
#3338 Sajnálom... tudom te okos erős bölcs vagy, többet nem teszek semmit mielött még megkérdeznélek...
Nem akarod elnöknek jelölni esetleg magadat? -
#3337 Ja, és ne orgiázz itten a csúnya szavaiddal, nem jó az ha másokat lehordasz, rossz vége lehet -
#3336 De azért nem kell nevezni... -
#3335 Ez mellesleg csak vicc volt, a végén a nyelvnyújtos jelezné, sajnálom... -
#3334 És úgy tűnök mint aki hencegni akart ezzel az autóval? Szerintem nem, valószínüleg nem haragudna meg a személy, hogy dícsérem, ismétlem, dícsérem az autóját. -
#3333 Te hülye vagy!!!
Azt majd balhé lesz belöle!
Ez olyan mint letöltök valahonan egy képet és aval nevezek!
És anonymouS se biztos hogy örülne... -
#3332 rakjátok be versenybe Anonymous néven, aztán keressétek meg ha nyert :P -
#3331 Mivel Garage, és mivel szerintem királyos, szerintem miért baj? -
#3330 Mások kocsiját miért töltöd fel?!
Nem biztos hogy ide akarja... -
Még egy ilyen is volt mellette:
-
#3328 Egy emberke feltöltötte a lambóját a netre, de miért nem szúrta be még? Egész jól néznek ki... hát beszúrom én :P -
#3327 zöld és szürke -
#3326 Jöjjön az a szürke lambó! -
#3325 privi ment... -
#3321 59 illio nem semmi -
#3320 sztem a banner alá írd ki h meddig tart a verseny mert sok spam lesz ;) -
#3319 Hali már rég jártam itt remélem nem maradtam le semmirol:) Meddit tart a verseny?
-
#3318 nem kell sok az SLR Mercihez :D
[azzal fog nevezni] -.- -
#3317 akkor csak így tovább:)
-
#3316 még egy jó ideig:)
-
lachy #3315 Hello Flachback!Megszeretném kérdezni, hogy meddig lehet nevezni a szépségversenyre?! -
#3314 a galériámban találtok 4 verdámról képeket... egyikkel sem akarok nevezni, csak akit érdekel az megnézheti... jah és a Golf-al akasztgatom a gamet már a 4. emberkénél járok...
verdák -
#3313 kultúráltan fórumozik pls...
vélemény nem egyezést privátban...
ide azárt járunk (most akkor elmondom),
hogy megmutassuk a kocsijainkat... nem pedig, azért hogy egymásét "fikázzuk" persze azt is lehet, de csak normális hangbemben!
ellenkező esetben...
VITA LEZÁRVA
ha nem teccik egy autó vagy megmondodnormálisan "broafka" vagy sehogy
te meg ne vitázz vele
oké?
-
#3312 na jóvan akkor lehet választani :o
1
2
3
4
5
-
#3311 Én csak CoolStuff hozzászólását magyaráztam megpaprikázva az én véleményemmel is :)
Egyébként királyos, csak ez a párosítás lehet nem a legjobb választás -
#3310 orulok hogy valaki legalabb normalisan ertekeli -
#3309 en el sem hiszed milyen nyugodt vagyok
csak hulye kerdesre hulye valasz... tudod -
#3308 elvan nézve:)
-
G_ArchAngel #3307 ez onnan jött, hogy az Aston a kedvenc 4 kerekűm a McLaren után...
nem akartam offolni... -
#3306 pls ezeket ne itt
-
#3305 Hát ez egy kicsit drága mulatság! -
G_ArchAngel #3303 [URL=http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=385749&command=ugras&screenwidth=1600]Na, ezt felhívom, utána már csak a "profi" Cool'a'Verda stábbal kell lebeszélnem a dolgokat...:DDDDD[/URL] -
#3302 brutál az M3-as! -
#3301 ember, nyugodjál már le
csigalom, nyugavér
levegőt be, majd ki
csak megkérdezte, te meg máris leordítod a fejét... no comment -
#3300 szvsz ez sokkal szebb, mint a full karbon vagy 10 színből álló 60 tonna szárnnyal "felvéretezett" gagyiságok.
ez jó lett. 2 szín, letisztult forma. végre még1 jó bringa a játékautó kinézetű izék között.
az élénk színnel sincs para^^ -
#3299 de ha még nem láttál volna hasonlót...
http://www.tuning-stereo.hu/show/galeria/albums/show2005/normal_show2005_024.jpg
http://www.tuning-stereo.hu/show/galeria/albums/show2005/normal_show2005_008.jpg
-
#3297 és? az a lényege hogy egy élénk szín és a fekete kontrasztja... miért, zavar? -
#3296 Me élénk "baszdki" -
#3295 mi a f#$<ér lenne szines? 2 szinbol all baszdki