5403
-
#899 Sziasztok tizenvalahányszázaléknál ő az én picike Puntom. Kicsit gyenge, kicsit kopár de legalább az enyém :D Remélem tetszik
-
#898 áh hagyd nem érdemes az ilyennel foglalkozni
a végén még én kapok büntit omfg -
#897 Mér kell PaprikásCsirke Haverunkat csesztetni wazze? -
#896 Én feleselek neked te kis pöcs?! Állítsál már magadon hülyegyerek! Anyuci meg apuci elkényeztetett kis fiacskája vagy, valszeg egyke is azér van ekkora pofád..
Ráadásul 100%-osan kompromisszumképtelen vagy, csőlátású és élből lenézel mindenkit.
Egyébként halkan jegyzem meg ha már kiadsz a kezeid közül egy honlapot akkor az nézzen is ki valahogy, ne úgy mintha most hányták volna össze... -
Block #895 Más topicban is téged ugatott mindenki nemtom miért nekem feleselsz. -
#894 Bandi figyelj. Meg kellene tanulnod hogy létezik a te véleményeden kívül más is, és attól hogy az nem tetszik, még nem biztos hogy rossz is.
És MEGINT te keltetted a feszit, mint eddig már nem egyszer, szóval légyszives ne. Szép szavakkal mondtam, próbáld megérteni. Köszi. -
#893 egyre többet :) -
#892 hát nekem nincs pénzem ford msutangra meg eklipszre..de nyomulok a fiat puntommal:DD amugy egy versenyér átlak mennyi zs-t kapok? -
#891 Hát oké, csak ebbe egy szál extra cucc nincs...semmi! minden extra a subarumba volt, megnézném hogy mit produkálna extra turboval, gumikkal, fékekkel stb...de a te Suprád is nagyon a csillagos egeken jár! :D -
Block #890 Te kelted a feszültséget a hülyeségeiddel, amúgy életkorban nagyon nagy tévedésben vagy de a te szellemi szintedtől (mind egy jólfejlett bölcsis gyermeknek) nem is vártam többet. És ne offolgass itt amig nem voltál itt addig minden ment rendesen.... -
#889 ahaa
értem :) -
#888 Mint mondtam carrier modon belul van x verseny annak csak bizonyos szazalekat kell megcsinalni ahhoz, hogy mehess razorhoz. Tehat van nekem most 9 milestone amibol 5ot kell megcsinalnom meg 12 versenyem amibol 7et. -
#887 olyan mint az Underground2...hogy nem kell minden feladatot megcsinálni,hogy a sztorit végigvidd...de visszalehet menni megcsinálni a küldetéseket,de nem kell már nekem pénz -
#886 az lol lenne :DD -
Block #885 nem csak viszafele meglehet gondolom csinállni a missionokat..... :( -
Block #884 Jah végigtoltam ( az utsó embernél volt ez elsö ahol nem ment elsöre az eggyik verseny..., pedig a bmw egy nagy nulla.......) semmit nem lehet rajta tuningolni csak optikailag!!!!! :( -
#883 lehet, hogy utána az összes black listes emberrel kell egyszerre versenyezni -
#882 Nem. Mert külön méri a játék véghezvitelét, és a karrier véghezvitelét. Namost ha Sky a 74%-nál tart a karrierben akkor még lennie kellene valaminek RaZoR után nem...? -
#881 Akkor jar 100%nal ha az osszes milestone eventet es versenyt megcsinalod, viszont ahhoz hogy eljuss razorig nem kell az osszeset megcsinalni. -
#880 és akkor megkapja vagy hogy vagy mi? -
#879 Viszont ha te 74%-nál vagy, és már csak RaZoR van hátra, akkor tuti nem lesz vége a játéknak ha őt is kiütöd... ~20% üresen maradna, vagy nem? O_o -
#878 gondolom végigvitte!:D -
#877 te tuningoltad?
vagy nyerted? hogy van meg?
[válaszolni]
-
Block #876 Na mégiscsak megvan a kicsike BMW :D
A vége izgi lesz érdemes megcsinálni!!!
-
#875 [énsem] -
#874 [nemérti] -
#873 yoh! Skyline te külön téma vagy nemigaz? -
#872 78%-nál vagyok,és eddig suprával vittem!:) -
#871 a carrera GT meg a két lambo nagyon ott van!!!:)
-
#870 nah de ez se rossz DJ (skyline(:( valld be:)
-
#869 Na itt vannak a kocsijaim 74%-nal.
-
#868 42%-nál vagyok és még bírja a Supra, csak egy kis tunning kell neki néha :D
-
#867 visszaszívom:)
-
Steve16 #866 1.kocsim, Lexus
a köv. Audi A4 lesz... :P -
#865 aztakurvaélet
ennél jobban nem is lehetne tuningolni vaze :DDDD -
#864 tele van junik' cuccokkal!:D
-
#863 Porsche Cayman S, Merci CLK500, Dodge Viper, Lamborghini Gallardo, Chevy Corvette '06, és egy Porsche Carrera Turbo
És ebből mind fullra van tuningolva, kivéve a Turbo, mert annál az optikára már nem jutott pénz.. -
#862 na persze:)
-
#861 huhh:)
nem véletlenül mondtam, én hogy te legyél a házigIzda, vagy mi:)
állat verda...
de ha megveszed, mennyi lóvé kell, hogy feltuningold?
-
#860 suprám jobb!:D mármint top speedre,és accelerationra a csíkok alapján!