5403
-
#939 Lassan és óvatosan közelítsük meg a kiszemelt járművet !
-
#938 ecsém szvsz borg audija simán jó. minimál dizájn iz da beszt meg minden. 4 ajtós szedánokra scoopokat meg spoilereket rakni..:S? van egy fajta ízlésed hallod. sajna sokan vannak így, mint te, és ezért van ennyi undorító sufniretek az utakon nagy hanggal, széthulló mocival és futóművel. -
#937 Hát rég nevettem már jót, de Csirke meg Block jót beszélgetett egymással...:D -
Skyline #936 Azért az a Bmw adat egy csöppet nevetséges:) -
#935 ez igaz blockra:
-
Frenky87 #934
Egész jól megy. Mellette van a garázsban egy piros mustang,arról majd holnap csinálok képeket.
Jah, kár h nem lehet tolni neten.. -
Block #933 addig nincs miröl beszélnünk amíg nem küldöd el a címedet......
addig mentem más jellegü programom van ;P -
#932 menj aludni neked már késő van -
Block #931 :D jah, azért nem adsz mert nem akarsz megverni, nem azért mert félsz, helyből gondoltam ám. ;P -
#930 címet nemkapsz mert még úgy elvernélek hogy elsírod magad
részemről befejeztem, nem veszekszek egy ilyen emberrel -
PeeVee #929 Davos80: +++ hmm kira, én is akarok majd egyet, kérek karácsonyra:PPP KaBuTo666: amugy télleg nem erre való, lehet priviben is írni, de ha esetleg mégis megverné egyik a másikat majd mutassatok képet a fejetekről 8)))) -
Block #928 Én már sajna kipörgettem, 10 óra, nem volt valami hosszú de annál jobb.... kár hogy a multi nem megy másolttal.... -
KaBuTo666 #927 hagyjátok má aba a vitát, nem mentek vele semire!
élvezétek a nfs mw játékot,és arol csevegjetek,mert ez a lényege a forumnak!!!! -
Block #926 jah jólehet a gef 2-vel tolni....
na cimed küldöd? nem vagyok ám nagy állat nem kell félni csak 150 kg-al nyomoma szériát mellben ;) -
davos80 #925 Az én Audim. -
davos80 #924 Egyszerű,de szép! -
#923 vedd már észre magad te szerencsétlen, legalább tanulj meg helyesen magyarul írni
nekem tuti nem kellene -
Block #922 lóól jóvan mond a cimet holnap pojnt árérek hogy összetörjema csontjaidat!
gép kérdésre:
jah de ha téjnleg szar. bizonyára senkinek nem is kéne ilyen... -
#921 Here is my pleasear:
-
#920 Tőlem jöhetsz nyugodtan. Egy ilyen bekockult hájgombócot akármikor elverek, ne aggódj
ja és szar a géped, mert nincs mellette szünetmentes táp, és csak 1 db 7800 GTX-ed van... szánalmas -
Block #919 Szánalmas :D
18-nál több vagyok ennyit elárulhatok, csakhogy tudd ám kinek ugatsz be nehogy véletlen IRL (bogár után szabadon) meglátogassal hogy megnézzem mennyire vagy akkor kemény. -
#918 Wednesday December 10, 2003 5:10 PM ©2003 Bandi művek (ez van a honlapodon)
"3: a honlapomat kb 14 évesen nyomtam ami nem ma volt."
ergo most vagy 16, szal kuss -
Block #917 Nem nyert. :P
Ezzel csak bizonyitod amit leirtam. ;)
Te már elérted az 1%-ot gondolom nem, :D -
#916 heh
lehecc vagy 16 lol
mellesleg látszik rajtad hogy némileg visszafogott az agyi tevékenységed..
Mit nézzek magamon? elárulnád?
najó elég az offból ez a topik nem erről szól -
#915 Nem mentem neki semminek de helyes a válasz! :D -
Block #914 Nagyon zoral a cucc!!!! -
#913 a márkanevekre gondoltam, thx :)
nem vettem észre a nyilakat... -
Block #912 röviden:
semmilyen performance tuning, vagy part tuning nem eszközölhető rajta, csak szinezés lehet.... -
#911 Nekimentel tollbooth-ban a celnal a sarga akarminek. -
#910 ha a márkanevekregondolsz akkor azt amikor kiválasztod mi legyen rajta, akkor lent a jobb alsó sarokban van egy felirat hogy BLACK, mellette lévő nyíllal átváltod Whitera :) ha pedig a vinyl-re gondolsz azt akkor amikor megveszed felajánlja hogy milyen színű legyen ;) -
Block #909 1: Nem fogom magam felidegelni rajtad, kis kuki vagy még.....
2: Nézzél már magadra lool tud ám mekkora vagy nehogy egyszer agressziven valaki közelröl megbeszélje veled a témád.
3: a honlapomat kb 14 évesen nyomtam ami nem ma volt.
Mellesleg mi lenne ha pm-ben inzultálnátok? hogy a többieket ne zavarjátok. -
#908 egy ilyen vízzel teli lószar nem? :D [jólmegmondtam] -
#907 Ehhez meg hozzatennem, hogy nekem tetszik, es a "teal" nem buzis szin. -
#906 Ekkora lol-t
Én tudom hogy mi ez, de szerintetek?
-
#905 htx :ÐÐ -
#904 szép
a kis maricákat az oldalán hogy lehet szinezni? :S -
#903 Jo a teljes neved -
#902 azénemittkéne :@@v -
#901 Murcinál meg Carreránál elélveztem -
#900 Block légyszi mesélj a BMW tuningolhatóságáról plz! ( Bőven, mert szerintem nagyon sokakat érdekel)