5403
-
KaBuTo666 #979 szépnek szép,de milyen csunyaságot rejt magában?! -
#978 LoL:)
-
#977 és itt a főnök!
-
#976 mérges szömörce... :) -
gabesz012 #975 Az új verseny Carrera-m:
-
-
#973 Most nyertem a kicsikét...
Megy mint a meszes, bár nekem nem tetszik a visító hangja...akkor inkább az SL 500-as csodásan morgó hangja. Jah és azt én neveltem kölyök kora óta, ebe meg semmi tuningot nem tudok rakni perpillanat...
-
KaBuTo666 #972 FIGYELEM!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm! -
#971 -
KaBuTo666 #970 FIGYELEM!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm! -
#969 Sehol, azt a vágólapra menti el ideiglenesen a gép -
KaBuTo666 #968 egy kérdés:
ha printel lefényképeztem a kocsimat akkor hol jelenitit meg a sajátgépben? -
KaBuTo666 #967 FIGYELEM!
Megy a nfs mw nálam is,csak driver hiba volt!
Mindenkinek gratulálni akarok,aki odaadta a netését,mert végignéztem és mindenki nagyn jó kocsikat csinált! -
Nagydög #966 Vessetek a mokusok ele, de szerintem Duddits Puntoja(#838) a legcsinosabb verda a forumban.
Borg minimal design Audijanak(#810) a szinevel nem vagyok kibekulve, de amugy szep.
A szetspoilerezett, agyonmatricazott, rikito-rohejesre pingalt street racereken amugy is csak somolyogni szoktam, mielott allva hagyom oket(Igaz en, TDM850-el szoktam kozlekedni.). -
#965 Én is inkább kipőörgetem :) Bár már 2 napja nem jáccottam vele! Ott az oka a másik topicban :) -
shiftáj #964 én végig viszem nem úgy mint 1esek ugyebár? :D már csak 4 csávóka van, azaz 3 mert a 4.nek csak aversenyeit kell már csak lemenni :P -
#963 Ha szedzs le mentést? :P -
shiftáj #962 bmw mikor lesz? (4.nél vok) -
#961 -
Pontius #960 -
shiftáj #959
Hát az 5. csávótól nyertem el, de átfestettem meg ilyesmi... még nem versenyeztem , de furikáztam vele, és ahogy ti is látjátok ^^... megyeget a kicsike -
Újabb spammek várhatóak! :D -
shiftáj #957 gondolom a csítelt pénzből vetted ezt a járgányt... lammer -
#956 Tudsz adni linket :P -
#955 -
Frenky87 #954 :) A legújabb MW grafikus motor 9.9 verzió, festeni is lehet tök jól!!!
-
#953 paintba csináld meg:) -
#952 ehe:DD -
KaBuTo666 #951 hát milene ha egy kocsi fekete fehér kockás szinü lenne,vagy szivárvány szines csíkos:D:D:D:D::D -
#950 Na....remélem már ez a kép nem tűnik el.....
-
#949 És most beülök a zéró tuningos pözsómba és elhúzok dolgozni. :))) -
#948 Az Audi sztem is jó de itt vége is. A színe kotvány. -
#947 rotfl lol -
#946 De ez amúgy nagyon fasza festés lenne csak én kék, fehér, piros szinekkel csinálnám ugyanígy... -
#945 Meglepődtem hogy mondom bazdmeg iylen festés is van...? de még nem láttam, nagyba gondolkozok rajta, utánna meg egy hsz-el feljebb olvasom hogy csak photoshop....:D -
#944 :DDD Tudtam én! :D -
#943 csak gyakoroltam kicsit :) -
#942 :O Lehet iet is ? Vagy csak sunyiskodsz photoshoppal? :) -
#941 jó a festés? :P
-
#940 LÁL! Evríbádi vs.
Sztem is jó Borg Audija! Nekem volt 12 évesen egy Kispolákom annak is ien színe volt .szal jó ez a szín :)
Block ügyi vagy meg erős! Egyél húst!!! "add meg a címed" :D LÁL lehet te vagy a postás! :D Vagy pizzás? :DDDD (persze szólj vissza köcsögözz le és.....stb.) Velem jókat lehet offolni (vitázni) ;)