51
  • onimusha
    szerintem az két térkép
  • NEXUS6
    Pontosítok, a toll kifejlesztése több mint egymilkóba került, de a NASA nem fizette ki a fejlesztési költséget.
  • NEXUS6
    NASA és az Űrtoll esete.

Ne tévesszen meg senkit, hogy az oldalon a státusz false (nem igaz).

Csak annyit kell pontosítani, hogy a NASA nem a fejlesztésért fizetett, hanem a fejlesztőnek;))))

(Szerintem tök mindegy, az amerikai önérzet szerint nem;))))
  • Sundance
    Ja, nagyon hihető mese....... A sima tollal annyi a baj, hogy a gravitáció tolja le a tintát a hegyéig. Na most ha a szár nem nyitott hanem zárt, és van benne egy kis túlnyomás a lezáró zselé felett, az pont jó.
    Egy ilyen fejlesztés kb 100 dollár, és az új tollszár 0.1 helyett 0.11 dollár lesz.
    Azért ne higyj el mindent a Fábry szövegíróinak....
  • YakHead
    Na végre. Nem féltem én az oroszokat. Soha nem felejtem el Fábry mester egyik sztoriját, amiben azt mesélte el, hogy az amerikai űrkutatási szervezet vagy mi több százezer dollárért kifejlesztett egy tollat, amivel még súlytalanságban is lehet írni. Az Oroszok meg ceruzát használtak

• akyyy
    azért már csa jobban néz ki mit a discovery :\
    hol van Európában űrkikötő?
  • uniu
    Normal es Emergency hasznalati utasitas:)
  • asdefge
    Itt az "igazság":
    Kliper
    Hátha találsz infót a zacsiról is :-)
  • Major
    Nagyon komoly a belseje, ha ilyen lesz egyáltalán. Egyre jobban kezdenek hasinlítani a sci-fi filmekből jól simert űrhajó "belsőkre" :)
  • Pluskast
    Én arra lennék kíváncsi, hogy az a sárga és zöld izé vajon mi lehet? Mert nagyon úgy néz ki mint valami hányó zacsi
  • papabear
    Jó, rendben, hogy makett, de a belső tér kialakításánál a pozdorja lapokat kerültem volna...