Az ittas vezetők ellen dolgozik a Volvo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másfelõl viszont a politikusok autóiba bezserelhetnék "kisérleti jelleggel".
A képek nem semmik, azt az "embert" (mert nem nevezhetõ annak valójában), addig kínoznám (többnyire lángszóróval a vége felé), ameddig könyörögne a halálért.
amikor leülsz belenyom a hátadba egy tût és vért vesz tõled .. ezt játszd ki vazze 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az erő velem van!!!!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
nagyon durva!
és nagyon sok esetben az ittasnak semmi baja sem lesz!mert õ ül apuci mercijébe,béemvéjébe
Õ tehtetett róla?
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
ENNYI!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elnézést a Sorokért:)
Fonákja a dolognak, hogy az ittasan vezetõknek pont nem a Volvo a népautója, ezek a szemét 'svéd' vasak még az öv miatt is csipognak.
alföld közepén buli után éhenhalni... hogyne 😄
Örülök hogy õk is érzékelik a fuvarosok,taxisok,kamionosok és egyéb útpatkányok közveszélyes vezetési stílusát. Mellesleg nem ártana ha komolyan fellépnének már a témában,korlátozásokkal,vagy efféle technikák bevetésével. Most komolyan,kit nem szoritott még le az útról pár fuvaros elõzés közben,ki elé nem vágott még be taxis ezerrel a buszsávból,stb? Kamionokat már nem is említem...
:-(
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Egyébként személyes véleményem szerint (sokaknak ez persze nem teccik) az autó egy töltött fegyver.
Akit elkapnak részegen vezetésért, az úgy büntetném, mintha részegen lóbálna egy pisztolyt egy plázában.
A felmérés egyébként igaz, általában a részeg bûnös nem sérül/hal meg az általa okozott balesetben. Ez esetben iszonyatos durva kötelezõ vagyoni kártérítést ítéltetnék meg az ártatlan családjának részére (elüti részegen a buszmegállóban álló egyedül keresõ családfõt, az egész kétgyerekes családnak annyi)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azért ez elgondolkodtató...ha nem is megoldja az ittas vezetõ problematikát, deha csak a felére szorítja vissza azis valami...persze ehhez az kéne hogy holnaptól csak ilyen kocsit lehessen eladni az EU-n belül....dehát...mindenesetre jó próbálkozás...valamit kikell találni ezek ellen a tetves faszfejek ellen...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Önnek...
Kontroll rulez.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Másik pozitívuma lenne, hogy hulla fáradtan sem engedne vezetni...
Egyébként egy -két kivételt képezõ esetben tényleg jobban jár az ember ha nincs bekapcsolva. Azonban nem ezt kellene favorizálni.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elnézést a Sorokért:)
- En szivesen fujkalnek a Volvo-mban, de erre kicsi az eselyem😊 Meg egy 10 eves szakadt szart sem tudnek megvenni😊)
Ez a társadalmi autófüggõség meg kezd betegessé válni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A jövõ filmjeiben nem a kulcs átadását fogják megtagadni a csaposok, hanem így dorgálják majd a kuncsaftot: - Sorry Johnny, ilyen állapotban nem adhatom oda a lufidat...