Az MSN oldalain tanyázik a spamküldõk egytizede

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddie2
te már nyalnád legszívesebben billi bácsi seggecskéjét sztem
hogy lehet valaki ilyen m$ buzi??
a vista is csak 1 cukros mázas nyám nyali fos op rendszer lesz és te pont ezért vagy ennyire rákattanva, mert tudatlan vagy
tudod mi az a terminal?
azt a 2 varmot is vajon miért kaptad?
amúgy meg az msn tényleg szar én is csak azért használom mert a legtöbben azt használják és máskép nem érhetem el az embereket...

(by eddie2)

NuCLEARScoRp
"Másrészrõl az MSN messengerbõl meg hiányzik az üzenethagyás"

A 8-as verzióban már lesz offline üzenetrögzitõ, ami képes hangot és szöveges üzenetet is "rögzíteni"...
<#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

a_n_d_r_e_w
*mikorhullámú=mikrohullámú :)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az én tapasztalatom meg az, hogy ICQ-n nem tudtam szabadulni a reklámbotoktól, spammerektõl, és valahányszor, akárcsak egy pillanatra is megszakadt a kapcsolatom (viszonylag gyakori, mikorhullámú netem van) azonnal magának követelte a fókuszt, nem zavarta, ha éppen egy teljesképernyõs alkalmazást futtattam. (Másrészrõl az MSN messengerbõl meg hiányzik az üzenethagyás (mármint amelyikhez nem kell mindkét félnek bejelentkezve lennie))
de ez a hír meg nem az üzenetküldõkrõl szól...

One Vision. One Purpose.

NuCLEARScoRp
"Tudod én az IRCt, MSNt kommunikációra használom, és számomra fölösleges a sok teljesképernyõs extra smiley meg miafasz. Mivel én kommunikálni akarok és nem vicceskedni röhögõ pofákkal."

OFF:
A Szmájlik az érzelmek kifejezésére lettek kitalálva, mint ahogy azt te is biztosan jól tudod...

Nem mindenki akar egy elavult, egyenkinézetû karakteráradatot okádó valamit bámulni... nem is beszélve a számtalan plusz funkcióról ami máshol nincs meg..

De ha még egy nyavajás logót se raksz be a nickednek... akkor ugyis hiába magyarázom...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Msn-nel egy bajom van, lehet több a le fel töltés mint az a 3 engedélyezett... nagyon kevés, etc:)

Elnézést a Sorokért:)

Amúgy MSN messengert én se igazán kedvelem, alig használom, inkább IRC. Sok maki MSN-en olyan neveket be tud írni magának, hogy idegbajt tudok kapni, IRC-re meg ez legalább nem igazán jellemzõ. (Hála a 9 karakternek :), persze vannak 15-ös ircd-k is )

olvasni, én meg írni nem.. na remek

de te még olvasni se tudsz.. minek neked chat program? Valakivel olvastasd már fel a hírt, pl anyukáddal, vagy aki a közeledben van és tud olasni.

"A Microsoft saját blogszolgáltatása kiemelkedõen népszerû"

Vagy azt se tudod mi az a blog?

Ja és még annyi: Sose kaptam spaemt, csak mióta fenn vagyok MSNen.......
Tudod én az IRCt, MSNt kommunikációra használom, és számomra fölösleges a sok teljesképernyõs extra smiley meg miafasz. Mivel én kommunikálni akarok és nem vicceskedni röhögõ pofákkal. Ha ehhez egy p2 nem elég, akkor az a progi szánalmasan van megírva. Tipikusan az az ember lehetsz, akit a jobb kinézet nyûgöz le egy windowsban és leszarod mi van benne :D Majd lesz neked, meg a hozzád hasonlóknak szines, szagos VIsta :D
smv
Mint egy zenélõ, ha akarod ha nem elõugráló, idegesítõ, gépzabáló, csatikra berángathatóvá tevéõ smilis villogós, szines, fontos követhetetlen izé? lol

Starcraft + Diablo III - esemve

akyyy
jaja:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NuCLEARScoRp
Az MSN nem szar... és itt most nem az MSN Messengerrõl van szó.... persze egy pentium 2-esre jobb megoldás az ICQ, IRC Meg valakinek az ilyen igénytelen csevegõ szutykok is bejönnek,, <#eplus2>

smv
IRC powa

Starcraft + Diablo III - esemve

arty
ami szar, az szar ... és az MSN az :)

icq foreva' :)

Forza.

NuCLEARScoRp
Na már megint a MS-ot cseszegetik... ez már nagyon szánalmas...

← ElőzőOldal 2 / 2