453
-
#453 kihalt ez a topic -
ldavid #452 ingyen húzható -
kamionos joe #451 Valaki ir kódot léci mert naon kell kösszike.
-
#450 Elküldtem az e-mail címedre. -
djdjuice #449 csá!
vkinek még megvan a zene??
Mert nagyon kéne!
email: [email protected] -
vamli02 #448 valaki küldjön nekem cracket a total overdose-hoz:[email protected] -
GameBoy019 #447 Nekem is eltudnátok küldeni pár zenét a játékból???
E-mail:[email protected]
tom h 1 kicsit levok maradva:) ewlöre is thx -
#446 Kb. a felenel jarsz -
#445 Valaki megtudná mondani mennyi lehet még kb a gameből?
Ott vagyok amikor 3 kamint kellett ellopnom a rakpartról majd utánna bejutni egy bázisra és kiirtani mindenkit.Jöttek zsaruk is de őket ledarálták pik pak.
-
handrx #444 El küldtem a kért számot, remélem oda ért :) -
darkdevil12 #443 Szeva kéne a totál over dose zenéje mert nagyon bejön ez a stílus a játék is meg a zene is ha valakinek megvan akkor az küldje el erre az e-mail címre [email protected],előre is kössz............ -
#442 király -
#441 http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_total_overdose.shtml#Total Overdose v1.0 [ENGLISH] No-
Ez itt crack.gamecopyworld.com------------------itt mindenhez van crack. -
Tomer #440 Sziasztok!!!valaki segitsen nagyon nagy Total Overdose-os rajongo vagyok... :D de nincsen crackem:(:( ha valaki irna [email protected] vagy pedig ide és elmondaná honnan lehet müködö cracket szerezni hozzá mer az anti-blaxx os crack nem müxik nekem de lehet hogy csak bénán csinálom na mind1 aki tud segitsen nekem lécci :) elöre is köszi!! -
#439 Hat pedig csak annyit kell csinalni! Szet kell loni az agyut (es nem leesni a motorrol xd) es meg van nyerve a jatek! -
zveko #438 Egy motoral üldözök egy vonatott.Egy ágyú van rajta.Mit kell tenni?1x sikerült szét lönöm az ágyút,de le estem a motorrol.Segítsen valeki ha tud.Kösz
-
zveko #437 Egy motoral üldözök egy vonatott.Egy ágyú van rajta.Mit kell tenni?1x sikerült szét lönöm az ágyút,de le estem a motorrol.Segítsen valeki ha tud.Kösz
-
#436 ? -
#435 Hol lehet 100% Savegamet találni amoben benne van minden öszzeszethető cuccu(dupla Pisztoly,piros csepp,fehér csepp) -
#434 Sziasztok!
Mi annak a szának a címe ami a Total Overdose főmenüjében és a Fejcserés támadás c. filmben volt amikor táncoltak a kávézonál.
Azt tudom, hogy valami Mexicoi zene (Rap)
Köszi -
#433 hali!
végigvittem köszi!
A targonca villáját a page up és page down billentyűkkel lehet emelgetni. -
Keszike222 #432 De mit kel csinálni a targoncával mert én már mindent próbáltam a targoncával de semmi sem sikerült. -
#431 targoncával ha jól emlékszem -
Keszike222 #430 Én is pont itt akadtam el pedig már mindenel próbálkoztam.Úgy,hogy aki tudja segítsen. -
#429 Nagyon tuti game csak a bombás részénél elakadtam...kinyitottam vmi oldalsó nagy silóajtót és a vonatra kéne rakni a bombát vagy mi...azt hogy kell odavinni?Valaki tudja??? -
mega55 #428 Senki nem emléxik? -
mega55 #427 Elakadtam azon a pályán amikor a parasztoknál négy vmit kell felrobbantani (még a játék elején van). 3-at felrobbantok, azt is amin csak le kell csúszni de a 4.-hez nem tudok bejunti. Nem tud vki segíteni? -
#426 Egyik szerver kiválaszt és tölti: crack -
Andrew 20 #425 Joe1980 neked indul a total overdose ha van cracket hozzá akkor írj!!
-
Andrew 20 #424 sziasztok nem mükszik a total overdose
valaki tudna egy crack fájlt adni hozzá
email címem:[email protected]
Létszi írjatok
-
#423 hát igen, ezzel én is egyetértek.
nagyon jó játék, tele akcióval és pazar kivitelezéssel -
joe1980 #422 Végigvittem e játékot és egész pozitiv véleményem van.Ez a game az elejétöl a végéig (amit sajna a punisherröl nem tudok elmondani) szorakoztató volt.EGY
KURVAJÓ AKCIÓJÁTÉK,és lehet végigviszem mégegyszer.Totalios overdosos akciojátekosz.csao -
Peti1 #421 van hozzá :) -
Attlen #420 Hogy lehet végtelen töltény?:)Amugy calás nincs hoizzá ugye? Nem mintha kéne:D De hát egy GTa-féle gamem szükséges:) -
Attlen #419 Én bocs nem tartok ottt...Van egy videóm:http://www.speedshare.org/C72su2NoS1 az egyik pályárol sztem szar de van egy jó mozdulat benne nézzétek meg köszzi... -
joe1980 #418 Plz valaki,ha tud segitsen már!!!!! -
joe1980 #417 Sziasztok.Tudnátok nekem segiteni? Az OVERDOSED pályán vagyok ,és van egy olyan feladat,hogy" Find the antitode to save tommy and trust".őket megtaláltam ,de az "antitode" merre van?plz help.köszönöm.csao -
ricsimaster #416 na ez is egy offtopic -
ricsimaster #415 amúgy a barlangba van egy lift ott kék föl menni
-
ricsimaster #414 a végéna vontaos motoros rész nagyot üt sztem