453
  • cspedro
    kihalt ez a topic
  • ldavid
    ingyen húzható
  • kamionos joe
    Valaki ir kódot léci mert naon kell kösszike.
  • The Protector
    Elküldtem az e-mail címedre.
  • djdjuice
    csá!
    vkinek még megvan a zene??
    Mert nagyon kéne!
    email: [email protected]
  • vamli02
    valaki küldjön nekem cracket a total overdose-hoz:[email protected]
  • GameBoy019
    Nekem is eltudnátok küldeni pár zenét a játékból???
    E-mail:[email protected]
    tom h 1 kicsit levok maradva:) ewlöre is thx
  • AtiRadish
    Kb. a felenel jarsz
  • grebber
    Valaki megtudná mondani mennyi lehet még kb a gameből?

Ott vagyok amikor 3 kamint kellett ellopnom a rakpartról majd utánna bejutni egy bázisra és kiirtani mindenkit.Jöttek zsaruk is de őket ledarálták pik pak.
  • handrx
    El küldtem a kért számot, remélem oda ért :)
  • darkdevil12
    Szeva kéne a totál over dose zenéje mert nagyon bejön ez a stílus a játék is meg a zene is ha valakinek megvan akkor az küldje el erre az e-mail címre [email protected],előre is kössz............
  • tomas10
    király
  • The Protector
    http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_total_overdose.shtml#Total Overdose v1.0 [ENGLISH] No-

Ez itt crack.gamecopyworld.com------------------itt mindenhez van crack.
  • Tomer
    Sziasztok!!!valaki segitsen nagyon nagy Total Overdose-os rajongo vagyok... :D de nincsen crackem:(:( ha valaki irna [email protected] vagy pedig ide és elmondaná honnan lehet müködö cracket szerezni hozzá mer az anti-blaxx os crack nem müxik nekem de lehet hogy csak bénán csinálom na mind1 aki tud segitsen nekem lécci :) elöre is köszi!!
  • AtiRadish
    Hat pedig csak annyit kell csinalni! Szet kell loni az agyut (es nem leesni a motorrol xd) es meg van nyerve a jatek!
  • zveko
    Egy motoral üldözök egy vonatott.Egy ágyú van rajta.Mit kell tenni?1x sikerült szét lönöm az ágyút,de le estem a motorrol.Segítsen valeki ha tud.Kösz
  • zveko
    Egy motoral üldözök egy vonatott.Egy ágyú van rajta.Mit kell tenni?1x sikerült szét lönöm az ágyút,de le estem a motorrol.Segítsen valeki ha tud.Kösz
  • Colton
    ?
  • Colton
    Hol lehet 100% Savegamet találni amoben benne van minden öszzeszethető cuccu(dupla Pisztoly,piros csepp,fehér csepp)
  • cicai
    Sziasztok!
    Mi annak a szának a címe ami a Total Overdose főmenüjében és a Fejcserés támadás c. filmben volt amikor táncoltak a kávézonál.
    Azt tudom, hogy valami Mexicoi zene (Rap)
    Köszi
  • Eagle16
    hali!
    végigvittem köszi!
    A targonca villáját a page up és page down billentyűkkel lehet emelgetni.
  • Keszike222
    De mit kel csinálni a targoncával mert én már mindent próbáltam a targoncával de semmi sem sikerült.
  • Shep
    targoncával ha jól emlékszem
  • Keszike222
    Én is pont itt akadtam el pedig már mindenel próbálkoztam.Úgy,hogy aki tudja segítsen.
  • Eagle16
    Nagyon tuti game csak a bombás részénél elakadtam...kinyitottam vmi oldalsó nagy silóajtót és a vonatra kéne rakni a bombát vagy mi...azt hogy kell odavinni?Valaki tudja???
  • mega55
    Senki nem emléxik?
  • mega55
    Elakadtam azon a pályán amikor a parasztoknál négy vmit kell felrobbantani (még a játék elején van). 3-at felrobbantok, azt is amin csak le kell csúszni de a 4.-hez nem tudok bejunti. Nem tud vki segíteni?
  • Gerbill
    Egyik szerver kiválaszt és tölti: crack
  • Andrew 20
    Joe1980 neked indul a total overdose ha van cracket hozzá akkor írj!!
  • Andrew 20
    sziasztok nem mükszik a total overdose
    valaki tudna egy crack fájlt adni hozzá
    email címem:[email protected]
    Létszi írjatok
  • mike0013
    hát igen, ezzel én is egyetértek.
    nagyon jó játék, tele akcióval és pazar kivitelezéssel
  • joe1980
    Végigvittem e játékot és egész pozitiv véleményem van.Ez a game az elejétöl a végéig (amit sajna a punisherröl nem tudok elmondani) szorakoztató volt.EGY
    KURVAJÓ AKCIÓJÁTÉK,és lehet végigviszem mégegyszer.Totalios overdosos akciojátekosz.csao
  • Peti1
    van hozzá :)
  • Attlen
    Hogy lehet végtelen töltény?:)Amugy calás nincs hoizzá ugye? Nem mintha kéne:D De hát egy GTa-féle gamem szükséges:)
  • Attlen
    Én bocs nem tartok ottt...Van egy videóm:http://www.speedshare.org/C72su2NoS1 az egyik pályárol sztem szar de van egy jó mozdulat benne nézzétek meg köszzi...
  • joe1980
    Plz valaki,ha tud segitsen már!!!!!
  • joe1980
    Sziasztok.Tudnátok nekem segiteni? Az OVERDOSED pályán vagyok ,és van egy olyan feladat,hogy" Find the antitode to save tommy and trust".őket megtaláltam ,de az "antitode" merre van?plz help.köszönöm.csao
  • ricsimaster
    na ez is egy offtopic
  • ricsimaster
    amúgy a barlangba van egy lift ott kék föl menni
  • ricsimaster
    a végéna vontaos motoros rész nagyot üt sztem