Korlátozzák az online játékidõt Kínában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gunyos1>#gunyos1>
A népességet tekintve nincs sok netfüggõ, de drasztikusan nõ a számuk, ennek a folyamatnak akarják elejét venni. Az emberek minimális részének van otthon számítógépe (nem lenne drága, de a kínai átlagember eléggé szegény), tehát elég, ha a netcafékban bevezetik ezt a rendszert. A netcafékban pedig minimális az internetezés ára, szinte ingyen van, a kibergyerekeknek egy szavuk sem lehet. Ennek ellenére jogos lehet a kérdés, hogy mi jogon korlátozzák az ember magánéletét, mert európai felfogás szerint ez jogsértés; de Kínában, és általában az egész Távol-Keleten a "közfilozófia" szerint az államnak úgy kell viselkednie az emberek felé, mint egy jó szülõnek...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na most akkor csinál valaki valamit? :) A fõnök nem akar elektrosokkolót venni...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mert igaz ott nincs jövedelem adó, de ha fél Kína MMORPG Farmolásból tartja el magát, akkor nem sok valódi értéket termelnek az országnak, és hosszútávon megszívhatják.
Másrészt ha valaki 8-16 órát "farmol" naponta, akkor lehet tényleg függõ és/vagy beteg lesz ...
Bár az is lehet, hogy tényleg ennyi netfüggõ van kínában (is) ...?
Ebben azért van azért némi igazság.
Bár a megoldás sztem nem az hogy megszívatják az embert, hanem más módon hívják fel a figyelmét a pihenésre, mondjuk a netcafé munkatársa figyelmezteti, vagy ahhelyett, hogy legyengítenék a karakterét elküldik pihenni monjuk 15-30 percre aztán nyomulhat tovább.
Nem hiszem hogy megoldhatatlan lenne, sõt talán eleve így kéne megírni az online játékokat, mert 3-5 óra után az embernek egyéb szükségleteit is ki kell elégítenie.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Magyarba is kellene ilyen. sok kis hulyegyerek akinek az élet counterstrike :)
SZÁNALMAS !
jol teszik a kinaiak....
Aki hülye, haljon meg.
http://goo.gl/gd6Zi5
nem igy kellene megoldani
xbox360+komputer
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
akik megallapitottak ezt a 'sok jatek egeszsegtelen' dolgot lemerem fogadni hogy utana ragyujtottak egy cigire
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Így nagyobb esélyel fut egyet az ember mondjuk a parkban (ha van olyan).
De lehet, hogy utána offline játékokat fog játszani, vagy csak helyi hálóban nyomul tovább.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
meg azt nem értettem a végén,hogy életkorhoz fogják kötni a regisztrációt.Ha a gyerek játszani akar beírja,hogy 25 éves,pedig igazából 9,ki fog utánajárni?
Hopp, most esett le nekem vmi
OMFG, nincsenek több kínai farmeke, lol! :D