2363
-
syscoHUN #26 Jah nekem is onnan ilyen ismeros,akkor nagyon neztem ezt a sorozatot,bar egy mukkot nem ertettem belole,de valahogyan jobb volt az osszhatas mint ebben az ujabb verzioban. -
Noodlee #25 Köcce, de nem használok torrentet és társait. -
#24 van jópár torrent, ahol Doctor Who soundtrackeket tartanak, egy olyasmi címűben, hogy "Doctor Who Theme Music 1963-2006" benne van az összes - keresgélj rá. -
Noodlee #23 Mekem a régi sorozat zenéje kéne!
Nincs ötlete valakinek hogy lehetne megszerezni?? -
#22 :) -
tgunda #21 Minthogy nálunk nagyon ismeretlen a sorozat, itt olvashattok a Doctor Who világról, az előzményekről némi infot magyarul -
#20 Sajna csak kiskoromban láttam néha egyet-egyet a Sky Channelen angolul, egy szót sem értettem. -
#19 hát, akkoriban még nem volt ilyen "sorozat" rendszer, mint most úgyhogy nem lehet igazából elosztani... legyen akkor úgy, hogy 8 doktor volt a mostani előtt, és sokszáz rész :)
a doktor azért cserélődik, mert az előző teste elhasználódott, és az ő fajtája tud új testet és valamennyire megváltozó személyiséget is szerezni. (így magyarázható a cserélgetés - a mostani sorozat doktora is lecserélődik a következőre, úgyhogy meglesz a 10.) -
#18 Nyolc különböző doki van, de szvsz egy sorozat, 25 évadot írnak, plusz a 8. doki csak valami tv filmben szerepelt, az már nem sorozat volt.
Gondolom lecserélték a főszereplőt mindig, mint Tildát a Barátok Köztben :D -
#17 nem egy, 8 régi sorozat van... (40 évnyi történelemmel)
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/classic/episodeguide/index.shtml
nem beszélve a többszáz(!) hangjátékról (havonta jelenik meg 2000 óta, előtte is készült jónéhány), plusz rengeteg könyv, képregény meg egyéb... -
#16 Ebből is van egy régi sorozat:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/classic/
Nomeg ugye a mostani új sorozat:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/
Egyébként szerintem tök jó a hangulata, és azt sem mondhatnám, hogy gyerekeknek szól, pl az THE UNQUIET DEAD c. rész egy kicsit horrorisztikus volt :) -
Waux Trident #15 Köszönjük, Dzsini! -
#14 CHRIS: ....And I don't believe we just travelled hundred of light years.
DOCTOR: Why not?
CHRIS: "You cannot travel faster than light" - Einstein.
DOCTOR: What? Do you understand Einstein?
CHRIS: Yes.
DOCTOR: What? And quantum theory?
DOCTOR: What? And Planck?
DOCTOR: What? And Newton?
DOCTOR: What? And Schoenberg?
CHRIS: Of course.
DOCTOR: (pauses.) You've got a lot to unlearn. -
Cat #13 Nagy Ervin -
béricsi #12 Nem, a Galaxis sorozat nem gyerekes, csak most tűnik annak a megvalósítás.
Ez ugye 2005-ös sorozat, itt viszonylag profin van megcsinálva minden, és igen, ez is britt sorozat, viszont gyerekenek szól. -
Waux Trident #11 Nekem talán Micha hívta fel a figyelmemet a DACon. Vagy Nellodee. Ki tudja? -
#10 még szerencse, hogy én angliában láttam... azt nemtudom, de ez a Doctor Who by RTL nagyon biztatóan hangzik :)) a Shada hatalmas, pártucatszor meghallgattam már... meg pár részt még... -
Waux Trident #9 Szevasz Efreet! Hát én csak egyetlen kérdésért keveredtem ide, amit fel is tettem már: ki volt Johnny Depp magyarhangja a Csokigyárban? De ha itt olyanok leledzenek mint Te, akkor maradok! -
#8 szevasz Waux :) hát te hogy keveredtél ide? :D -
#7 -
Waux Trident #6 A '84-es Galaxis Útikalauz stopposoknak sorozat is... studió-fílinges és gyerekes, de a dumák és a hangulat a lényeg. Azok sem klappoltak? -
béricsi #5 én láttam az első 3 részt.
kicsit gyerekes, nem igazán fogott meg. -
Waux Trident #4 De állítólag mégis jó. A klisék meg minden egyéb ellenére. -
#3 scifi sorozat egy idegenről aki segit megmenteni a földet ettől attól
valami lánnyal :( -
#2 hi , jól nyomod 9komment/2 topik <-----jó átlag ^^ -
Waux Trident #1 Ismeri valaki ezt a brit kultsorozatot? Én csak hallomásból (érdekelt vagyok a brit szubkultúrában), de nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy - ha minden igaz - az RTL Klub gondozásában érkezik Magyarországra a sorozat. YaY! Tud valaki valamit erről?
Képzeljétek (bár gondolom a hardcore fanok - such as myself - tudják ezt): Douglas Adams 'David Agnew' írói álnéven írt egy Doctor Who... hát, mondjuk, hogy epizódot. City of Death avagy Shada a címe. Használ benne plot elementeket az első Dirk Gently könyvből.