2363
-
#66 hagyd már ezt a lopott ötletes dolgot :D ma már minden lopott, nehéz újat csinálni de a DW még ehhez képest is egy rakat új dolgot tud mutatni, de erről most már nem nyitok vitát :P
amúgy David Tennant színházszereplései miatt nem lesz évad jövőre. Legalábbis én így tudom -
arkkansas #65 nyilván kifogytak az ellopható ötletekből :)
feltankolnak, aztán újraindítják :) -
#64 jah, ez így van, de lesznek közben is különkiadások :) -
pepe88 #63 karácsonykor folytatódik a karácxsonyi epizóddal de utána csak 2010-ben lesz 5. évad
legalábbis így hallottam :((( -
#62 Azért nem csak mi nézzük itthon :)
most írtak róla a junkien érdemes elolvasni a kommentekkel együtt :)
Amúgy ha ilyeken gondolkodnánk, amit írtál a kulcsról, akkor már rég lehúzhattuk volna az összes sorozatot a wc-n, nem csak a DW-t :)
Szóval szerintem zseniális és ütős volt az epizód. Erről nem nyitok vitát :P
Amúgy ha brit angolon akarsz még gyakorolni, ajánlom a Primeval-t és a Skins-t. Torchwood-ot meg gondolom már szeded :) -
arkkansas #61 megnéztem a 13. részt is... kaka :)
nem is csoda, hogy egész magyarhonban csak Stargatelost meg én nézzük :)
az az ostrahagen key meg annyira idiotizmus... mi a faxnak hoznának létre egy ilyet? el tudom képzelni: előjön a tudós ürge a farbával - kéne pár milliárd dolcsi, hogy ide meg ide bombákat rakjunk a föld mélyére, és akkor azt felrobbantva megsemmisítjük az egész bolygót, hogy a mocsadék idegenek ne tehessék rá a mancsukat :) aztán már csak arra kell vigyázni, nehogy terroristák kezébe kerüljön :) vagy idegenek kezébe :) XD
nem sokkal maradt el ettől a xénia láz sem :) bár csak pár részt láttam belőle, de abban legalább volt pedagógiai célzat... még ha primitívebb is volt. ha a régi dw-nak nem lennék rajongója, már rég leírtam volna... plus i need a little more practice :) british english is coooool :) -
Látszik nemtod miről beszélsz
A számítógépes animációk mind rendben vannak, más sorozatok is megirigyelnék. Kosztümökkel, maszkokkal sincs gond, néhány azért olyan, mert a régi sorozathoz hű maradt az új.
A főszereplő gyanánt meg nem tudom melyikről beszélsz, Christopher Eccleston-ról vagy David Tennant-ról. Igaz én fiú vagyok, de sztem David nem egy rondaság.
Szóval az egyik legnagyobb kultsorozat Angilában, nem hinném hogy alacsony lenne a költségvetésük. -
COOLancs #59 áh ez a sorozat egy nagy húgykő!Kurvára látszik az egészen hogy minimálbérből próbálták kihozni, a helyszínek meg a kosztümök röhejesek. A főszereplő meg valami űber ronda, nem is értem mér ment színésznek. -
#58 áhh Donna nekem nem kell, őt megtarthatja a Doktor :D :D :D
Tardis + Rose lenne a nyerő párosítás :D De persze csak simán a Tardis is jöhet ahogy mondtad :D
amúgy Freema Agyeman tényleg nagyon szép, de nekem Billie Piper és az ő megformált karaktere az első két évadban annyira bejött, hogy maradok nála :D
passz, nemtom honnan volt neki olyan csavarhúzója :)
A Libraryben azért adta neki a csavarhúzót a Doktor a jövőben, hogy akkor a jelenben még az utolsó energiájával bele tudja tölteni a könyvtár adatbázisába, hogy örökké "élhessen". Ezzel sztem többet nem nagyon fognak foglalkozni, max azzal, hogy miért mondta meg neki a Doktor az igazi nevét, és hogy egyáltalán mi az igazi neve :)
Inkább a Doktor lányával lesznek még érdekes dolgok sztem :) -
arkkansas #57 tous totus :) egészen a Tiéd :)
Martha Jones (mármint Freema Agyeman) messze veri mind2t... még együtt is. jó kis fekete párduc :)
mondjuk a TARDIS kellene a legjobban, ha működne :)
az egész brancsot odaadnám a TARDIS-ért, de még az "electronic screwdriver"-ért is... annak a szőke bulának az adipose-os részben (asszem s04e01) honnan volt e-screwdriver-e? (hogy a göndör vörösesnek a Library-ben miért adta a doki, majd kiderül később, gondolom...) -
#56 na mi az, Donna már nem is kell? -
arkkansas #55 Rose a Tied lehet, enyém Martha... :)
a blink bennem is megmaradt, na ott tudtak atmoszférát teremteni!... ált. csak flegmán nézem zombie-üzemmódban a DW részeket, mert még úgy is meg lehet érteni :) de a blink annyira felpumpálta bennem az adrenalint, hogy kifejezetten izgultam rajta :) gratula a kellékesnek! persze a hegyes fogak meg hogy "élethűek" voltak az anygalszobrok, az is nagyban hozzájárult (az ilyenre mondják, hogy "ökölbe szorult a seggem" :)
-
#54 engem nem érdekelt hogy nézett ki Rose, a lényeg az volt hogy visszatért, már baromi régóta erre vártam :D imádom őt :D
amúgy attól még hogy lopkodnak az nem jelent semmit....már szinte mindent ellőttek már mindenhol, újat nagyon nehéz kitalálni, de a DW sztem mégis meg tudja azt csinálni, hogy akármiből újat varázsol a hangulatával
most hirtelen a Blink című rész ugrik be (kőszobros), na az nem volt semmi, az aztán eredeti volt
ebből az évadból meg a Silence in the Library, Midnight, Turn Left és most az évadzáró ami számomra mindent ütött annyira király volt :D
2x03 (School Reunion) meg az iskolás volt, meg K9, meg Sarah Jane, meg a tanárok valami szárnyas lények :) -
arkkansas #53 pedig jópárszor felmentem a bbc-re, és elég alaposan szétnéztem - bár az is lehet, nem tűnt fel, hogy a torchwood nem csak egy szimpla link, hanem egy spin-off sorozat linkje... viszont Rose elég röhejes azzal a nagy ragasztótubussal, amivel rohangál :) soxor fapados a dizájn a DW-ben. a macska ápolónőkről meg a rinó harcosokról nem is beszélve :) picit megerőltethették volna magukat... lopkodnak is ötleteket rendesen más sci-fikből - talán csak az atmos cucc volt eredeti, bár jópár éve azért egy topikba beírtam, hogy mi lenne, ha az autókat használná egy nálunk fejlettebb technika robbanószernek (a benne levő benzint) úgy, hogy a benzintankot ők gyártják, és mondjuk távirányítással felrobbantják :) biztos onnan lopták :) azért ezt a torchwoodot már lecsekkolom... a 2x03 miről szólt? -
#52 a Sarah Jane adventures-t én sem láttam, szóval akkor én is lestem , de Sarah Jane már volt a 2x03-ban is :)
az meg kár hogy csak most tudtad meg, mert úgy az igazi, ha párhuzamosan nézed :) -
arkkansas #51 ma vagy tegnap tudtam meg, hogy létezik spin-off :) a torchwood meg az a másik - lestem is, ki az a csaj ott a gyerekével a stolen earth-ben :) a szuperkomputerrel -
#50 az sztem nem gond, hogy mindig előhozzák újra a dalekeket, hiszen velük dúlt az idő háború, ők az idézőjeles "főellenség"
ok, a titanicos rész sztem sem volt nagy szám, elég fantáziátlan sablon katasztrófafilm érzést nyújtott.
gyerekes? sztem nem. de ha te így gondolod, és ez a problémád, a torchwood biztosan jobban fog tetszeni, mert az eleve felnőtteknek készült. (bár most furcsállom, hogy nem párhuzamosan nézed a DW-vel, főleg hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így előhozták a zárásban őket)
mind1, számomra akkor is ez a number one sorozat
-
arkkansas #49 mindig visszajönnek a dalekek... nem kellene már valmi új méltó ellenfelet kitalálni a dokinak? :) a titanicos erősen idióta rész lett, nem gondolod? bár a pókkirálynós se lett vmi magasröptű... sztem némelyik rész egész 1xűen gyerekes... max tiniknek való. némelyik meg nagyon cool. főleg a régi sorozatban voltak tartalmas cuccok, pl. amikor a dalekek meg egy android faj "fogolydilemmáztak" a doki asszisztálásásval. volt benne kő-papír-ollózás, és mindig uazt hozta ki 2 android: mindkettőnek vagy kő, vagy papír, vagy olló "jött ki", mert ugyanúgy gondolkodtak. na az tuti volt...
csavar meg azért kellene, mert nagyon egysíkú a legtöbb story benne... -
#48 mér kéne csavar? a Doctor Who már önmagában is annyira egyedi és új történetek hoz, amik remekül szórakoztatnak. Annyira összetett az egész DW univerzum hogy az már hihetetlen. Idiótának meg egyáltalán nem neveznék semmit ami DW-vel kapcsolatos.
A mostani negyedik évad meg mindent üt, a zárás első része beszarás annyira kiba jó, ilyen sorozat mégegy nincs, a legjobb! -
arkkansas #47 remélem, a torchwood jobb, mint a doctor who... némelyik rész olyan idióta... a legjobbak azért egész tűrhetőek, bár csavar egyikben sincs. -
#46 van 2 spinoff sorozat, a Sarah Jane Adventures egy inkább gyerekeknek szóló, és a Torchwood, ami viszont felnőtt tartalommal és témákkal foglalkozik (van benne bőven vér, halál (homo)szexualitás, káromkodás... olyan sztorik, amiket a normál Doctor Who-ban nem lehetnek), ebből 2 sorozat ment le, az egyik a 3. évad alatt játszódik, és a végén kapcsolódik a sima sorozathoz, a másik pedig a 3-4. évad között.
(szerintem amúgy nem lehet igazán a BSG-vel összehasonlítani, teljesen más koncepcióval dolgozik a két sorozat, mindkettő kiváló a maga nemében) -
#45 Ja és ha szerinted a Battlestar Galacticát lepipálja akkor tényleg fejet hajtok előtte. -
#44 Akkor most ennek van spinn-off-ja is?Mert ezt terveztem kipróbálásra így vizsgidőszak kellős közepére de még jó hogy Alias mellett döntöttem.Majd nyáron biztos belelesek mert ha gagyi lenne nem élt volna meg 4 évadot... -
Tibor016 #43 Valaki tudja honan tölthetel le részeket? -
#42 1986-ban volt egy mozifilm (a képernyőn csak ott szereplő 8. doktorral), az volt az utolsó epizód a 2005-ös visszatérésig. -
#41 Sokminden van már ebből, hiszen 1963 óta megy :)
De ha a 2005-öst nézed, akkor abban nincs mozifilm (csak karácsonyi különkiadások szoktak lenni.) -
#40 Sziasztok,azt olvastam h ebből van 1 "mozifilm" is,de azóta nem találom hol olvastam,igaz ez? -
#39 Hali all!
Most kezdtem el nézni ezt a sorozatot, eddig csak az 1.részt láttam és hát...fura:D
A folytatást várom, csak lassan jön a torrent:D:D remélem elég szórakoztató, izgalmas kis sorozatra leltem:D -
#38 pedig jók ám a régiek is, már láttam jópár részt, és lassan töltődik mind a 26 régi sorozat... meg persze a hangjátékok, meg a könyvek, meg a képregények :)
Torchwood2 utolsó rész csütörtökön, szombaton DW4 - jó kis hét lesz.
A Sarah Jane sorozat nem volt rossz, az is ment karácsony után. -
#37 na kicsit uppolom a témát, méltatlanul el van hanyagolva ez topik...
Negyedik évad Április 5.-én kezdődik
Mondanom sem kell, hogy aki nézi a Doctor Who-t, az nézze a spin-offot is, vagyis a Torchwood-ot Cpt. Jack Harkness-el és csapatával :)
Bátran kimondom, hogy nekem ez, a Doctor Who a kedvenc sorozatom. Mondom is hiszen nézek én PB-t, 24-et, Lostot(jó, ő a második kedvenc), BSG-t vagy akár Heroest, Dextert, House-t....stb....de mégis ez az a sorozat, amiben van annyi szellem és van olyan hangulata, ami megragadott és number one lett :)
Brit sci-fi rulez!!!!!
(persze a 2005-ös-ről beszélek, a régieket nem láttam és valszeg nem is fogom...) -
#36 énekesnő, van vagy 2 albuma... -
#35 Már elindult a sorozat az RTL Klubon!!!
Nagyon cucc.
Jó kis csaj a Rose, bejövős. -
#34 12 hozzászólással ezelőtt már mutattad :)
a szinkron éééérdekes, van pár félrefordítás, meg a hangok nekem idegenek, de nem lett rossz (hál'égnek a TARDIS az maradt...) -
tgunda #33 Ezen a magyar site-on tudhattok meg sok mindent az egész Doktor Who világról. ...klikk -
#32 Kiváncsi leszek a szinkronra, meg az itthoni fogadtatásra...
(nekem mostanra ért le a teljes hangjáték-kollekció) -
winnie #31 régen, baromi sokáig ment a sorozat és csak most újították fel.
amúgy a héten indul az rtlklubon is szinkronosan (ugyanaz, ami eddig a coolon ment) -
Pingu #30 Tök jó a sorozat, és ma tudtam meg hogy ez már egy tök régi dolog?
Nem tudja valaki a régebbi részekből van leforditva? -
#29 link
kipucoltam a remixeket meg a rövid változatokat, remélem ezek közt van... -
Noodlee #28 Annyi rémlik, hogy fekete-fehér volt a sorozat, és a mostani új sorozat zenéjétől jött az emlék a régi zenével kapcsolatban, szal valami hasonló volt a vezérszál abban a zenében is. Kb ennyi, amire emléxem, még naon kicsi voltam, de megfogott a film is. Talán a Sky, vagy a Super Chanel adta a sorozatot...
:) -
#27 ha megmondod melyik sorozaté kell bezipelem és felpakolom valahova (szerzőt vagy évet írj)