2363
-
#186 Szerintem a legjobb Doki David Tennant volt, nem? Mintha rá öntötték volna ezt a szerepet. Remélem visszatér majd. -
#185 mivel valamennyire összefüggő részek, így kezdj neki a 2005-ös új első sorozatnak, aztán ha tetszik, akkor folytasd. -
#184 Senki? -
#183 Mondjatok pár jó részt + linket is beszurhatnátok, jutubost vagy mást arról a részről :)
Szeretnék nézni pár jó részt :D
Köszike -
#182 Vááááááááá de várom. Nincs szükségem ajándékra ha van Doctor Who! :D -
#181 nyugi nem ittak a srácok...:D csak egy kicsit. -
#180 én kérek elnézést a nevükben:
-
#179 Time can be rewritten....
People can't. -
#178 nincs sok hátra jövőhéten jön az xmas special :D -
#177 felfal pár idő lordot és jó lesz :D talán még legyőzhetetlen lesz tőle -
#176 Az energiasugárzás kiveszi belőle az energiát, és Rassilont visszatartva rengeteget elhasznált belőle, a végén már szinte teljesen csak a csontja látszott - ezért feltételezhető, hogy ez az alakja elpusztult.
De nagyon nem kell félteni, visszahozták már néhányszor, ahogy a többi ellenfelet is :)
(hogy regenerálódott-e, volt-e rá lehetősége, maradt-e másik gyűrű, amiből visszahozzák valahol.... majd megírja Moffat vagy az aktuális író :) ) -
#175 Ott van a szócikkje, nem lett konkrétan kimondva (vagy leírva a forgatókönyvben), hogy ő az anyja lenne, bár ezt sugallták, és valószínűleg ez is volt a terv, hogy annak lehessen hinni. (lásd behind the scenes rész)
De lehet egy régi jóbarát, testvér (említette, hogy volt testvére), feleség, vagy akár leszármazott is. (lásd itt) -
#174 ja valszeg :D talán azért gondoltam ezt mert csak a 10 DR évadját láttam, de hogy érted hogy meghalt a mester? az utolsó jelenetben megpróbálta megölni Rassilont, és mintha ö is bekerült volna a lezárt időbe, vagy volt még valami amit nem láttam? :)
-
#173 ő az anyja. -
#172 Hát, egész érdekesen értelmezed a sztorit :) -
#171 igen ö rá :D -
#170 Mármint a Doktorra nézett valaki? Rá gondolsz?
Tízeske csak Rose-ba szeretett bele, de azon már túlesett. -
#169 legalább is nekem szerelemnek tünt, amikor az időlordok vezérei átmentek a földre, volt egy nő ott, és DR who nagyon nézte -
#168 he? -
#167 ugye nem gondolod hogy a szerelem veszít a gonoszság ellen? -
#166 A Mester felégette önmagát a Rassilon elleni küzdelemben (miután rádöbbent, hogy ő az okozója az őrületének), így valószínűleg nem került vissza az Időháborúba.
Bárhogy is, az egy zárt terület, teljesen mindegy, hogy ki mit csinál belül, el van zárva a világegyetemtől (kevés kivétel volt - a csillaggyémánt kiküldése, amikor egy pár percre áthúzták Gallifreyt, és amikor az őrült Caan kihozta Davrost). A Dalek császár, a Progenitor device és a Skaro kultusz tagjai soha nem is kerültek be. -
#165 várj már, módosulhat a csata, ne feled ki ment be a lezárt időbe a mester, fordulhat a kocka -
#164 A háborúnak vége van, nem "nyert" senki, kikerült az univerzumból még (egy két kivételtől eltekintve) az emléke is. -
#163 2 kérdés :D
Kik jönnének vissza az időpecsétből? mármint a rosszak,mondott valamit a DR, azok pontosan kik?
És szerinted ahogy most állnak az időlordok nyerhetnek? "a mester bekerült a lezárt idöbe" -
#162 (a titok ott van, hogy az időurak nem emberek, így teljesen másképpen működik a személyiségük) -
#161 A Doktor jelleme minden új testtel változik, de emlékszik minden előző dolgára is. Ez a koncepció, nem érteni, elfogadni kell - fikció, ne keress benne logikát :) -
#160 akkor nem értem ezt az egészet, mert úgye az emlékek teszik azzá ami, szal ha megmaradt az emlékei akkor olyan ami halál előtt volt -
#159 Nem. a jelleme, hangulata, hozzáállása is változik - és az öltözete is :)
Az emlékei megmaradnak, és tudja magáról, hogy milyen volt előző testeiben, és ugyanúgy az a Time Lord marad, aki eltörölte az egész népét a létezésből. -
#158 akkor csak a külseje változik meg?
Minden más ugyan olyan marad? gondolatai cselekedetei hangulata stb -
#157 a Doktornak igen. -
#156 minden emléke megmaradt? -
#155 jaja, minden résztvevővel és azok világaival együtt - igazából nem a bolygók vannak elzárva, hanem a mindenségnek az a szelete, ami az időháború.
angolul részletesebben a háborúról: Last Great Time War, és az időzárról: Time-lock
a Doktor pedig nem halt meg, hanem regenerálódott :) -
#154 Az egész háború időtartalmára vonatkozik az időzár -
#153 igen a 2 részt láttam, amikor a doki meghal :(
1 kérdés, ahol voltak az időlordok, az idózár a bolygóval együtt voltak? -
#152 akkor az még nem az utolsó rész :) még jön az idő vége/2
Az a bolygó amúgy a Gallifrey, az időlordok otthona, ami elvileg elveszett. -
#151 Most volt az Animaxon az idő vége utolsó része, elég jó ez a sorozat vagy mi, kár hogy nem az első résztől kezdték.
Talán megveszi az AXN teljesen, annak nagyon örülnék, na mindegy, a végén amikor az idő lord átjött a földre, valami bolygó jelent meg és kezdet zuhanni a földre, az pontosan mi volt? -
#150 igen, az egy nagyon kiváló oldal, mindenestül :) (bírod, ha szembedícsérnek?) -
tgunda #149 Itt találtok a Torchwoodról részleteket és háttér információt. -
#148 első sorozat? be fog az indulni, ha nem vágták meg (és szinkronizálták át), minimum 16-os karikával kell mennie :) -
ljerk #147 Tegnap lement a Torchwood 1. epizódja az AXN Sci-Fin-n, ma este lesz a 2. . Aki nem tudja, hogy ez mihez kapcsolódik, az kb. a fejét vakargatja hogy mi ez az már ? Elég halovány lett szerintem, várom hogy változzon a tempó a továbbiakban, mert így unalmas.