2364
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Dzsini
    nem tér vissza, maximum majd az évfordulóra egy rövid fellépésre (de ha minden jól megy, oda az összes élő Doktort megpróbálhatják összeszedni, csak az első három nem él)

és hogy a legjobb volt - szerintem a régiek között voltak legalább olyan jók, igazán egyetlen gyenge se volt köztük... a hatoska is beleért, bár igazán csak a hangjátékokban jött ki, a tévésorozat akkor épp eléggé döcögött.
  • Narxis
    Szerintem a legjobb Doki David Tennant volt, nem? Mintha rá öntötték volna ezt a szerepet. Remélem visszatér majd.
  • Dzsini
    mivel valamennyire összefüggő részek, így kezdj neki a 2005-ös új első sorozatnak, aztán ha tetszik, akkor folytasd.
  • biomage
    Senki?
  • biomage
    Mondjatok pár jó részt + linket is beszurhatnátok, jutubost vagy mást arról a részről :)
    Szeretnék nézni pár jó részt :D

Köszike
  • Narxis
    Vááááááááá de várom. Nincs szükségem ajándékra ha van Doctor Who! :D
  • Andr0
    nyugi nem ittak a srácok...:D csak egy kicsit.
  • Dzsini
    én kérek elnézést a nevükben:
  • Andr0
    Time can be rewritten....
    People can't.
  • Andr0
    nincs sok hátra jövőhéten jön az xmas special :D
  • biomage
    felfal pár idő lordot és jó lesz :D talán még legyőzhetetlen lesz tőle
  • Dzsini
    Az energiasugárzás kiveszi belőle az energiát, és Rassilont visszatartva rengeteget elhasznált belőle, a végén már szinte teljesen csak a csontja látszott - ezért feltételezhető, hogy ez az alakja elpusztult.

De nagyon nem kell félteni, visszahozták már néhányszor, ahogy a többi ellenfelet is :)
    (hogy regenerálódott-e, volt-e rá lehetősége, maradt-e másik gyűrű, amiből visszahozzák valahol.... majd megírja Moffat vagy az aktuális író :) )
  • Dzsini
    Ott van a szócikkje, nem lett konkrétan kimondva (vagy leírva a forgatókönyvben), hogy ő az anyja lenne, bár ezt sugallták, és valószínűleg ez is volt a terv, hogy annak lehessen hinni. (lásd behind the scenes rész)
    De lehet egy régi jóbarát, testvér (említette, hogy volt testvére), feleség, vagy akár leszármazott is. (lásd itt)
  • biomage
    ja valszeg :D talán azért gondoltam ezt mert csak a 10 DR évadját láttam, de hogy érted hogy meghalt a mester? az utolsó jelenetben megpróbálta megölni Rassilont, és mintha ö is bekerült volna a lezárt időbe, vagy volt még valami amit nem láttam? :)
  • Andr0
    ő az anyja.
  • Dzsini
    Hát, egész érdekesen értelmezed a sztorit :)
  • biomage
    igen ö rá :D
  • Dzsini
    Mármint a Doktorra nézett valaki? Rá gondolsz?

Tízeske csak Rose-ba szeretett bele, de azon már túlesett.
  • biomage
    legalább is nekem szerelemnek tünt, amikor az időlordok vezérei átmentek a földre, volt egy nő ott, és DR who nagyon nézte
  • Dzsini
    he?
  • biomage
    ugye nem gondolod hogy a szerelem veszít a gonoszság ellen?
  • Dzsini
    A Mester felégette önmagát a Rassilon elleni küzdelemben (miután rádöbbent, hogy ő az okozója az őrületének), így valószínűleg nem került vissza az Időháborúba.
    Bárhogy is, az egy zárt terület, teljesen mindegy, hogy ki mit csinál belül, el van zárva a világegyetemtől (kevés kivétel volt - a csillaggyémánt kiküldése, amikor egy pár percre áthúzták Gallifreyt, és amikor az őrült Caan kihozta Davrost). A Dalek császár, a Progenitor device és a Skaro kultusz tagjai soha nem is kerültek be.
  • biomage
    várj már, módosulhat a csata, ne feled ki ment be a lezárt időbe a mester, fordulhat a kocka
  • Dzsini
    A háborúnak vége van, nem "nyert" senki, kikerült az univerzumból még (egy két kivételtől eltekintve) az emléke is.
  • biomage
    2 kérdés :D

Kik jönnének vissza az időpecsétből? mármint a rosszak,mondott valamit a DR, azok pontosan kik?
    És szerinted ahogy most állnak az időlordok nyerhetnek? "a mester bekerült a lezárt idöbe"
  • Dzsini
    (a titok ott van, hogy az időurak nem emberek, így teljesen másképpen működik a személyiségük)
  • Dzsini
    A Doktor jelleme minden új testtel változik, de emlékszik minden előző dolgára is. Ez a koncepció, nem érteni, elfogadni kell - fikció, ne keress benne logikát :)
  • biomage
    akkor nem értem ezt az egészet, mert úgye az emlékek teszik azzá ami, szal ha megmaradt az emlékei akkor olyan ami halál előtt volt
  • Dzsini
    Nem. a jelleme, hangulata, hozzáállása is változik - és az öltözete is :)
    Az emlékei megmaradnak, és tudja magáról, hogy milyen volt előző testeiben, és ugyanúgy az a Time Lord marad, aki eltörölte az egész népét a létezésből.
  • biomage
    akkor csak a külseje változik meg?
    Minden más ugyan olyan marad? gondolatai cselekedetei hangulata stb
  • Dzsini
    a Doktornak igen.
  • biomage
    minden emléke megmaradt?
  • Dzsini
    jaja, minden résztvevővel és azok világaival együtt - igazából nem a bolygók vannak elzárva, hanem a mindenségnek az a szelete, ami az időháború.
    angolul részletesebben a háborúról: Last Great Time War, és az időzárról: Time-lock

a Doktor pedig nem halt meg, hanem regenerálódott :)
  • Andr0
    Az egész háború időtartalmára vonatkozik az időzár
  • biomage
    igen a 2 részt láttam, amikor a doki meghal :(
    1 kérdés, ahol voltak az időlordok, az idózár a bolygóval együtt voltak?
  • Dzsini
    akkor az még nem az utolsó rész :) még jön az idő vége/2

Az a bolygó amúgy a Gallifrey, az időlordok otthona, ami elvileg elveszett.
  • biomage
    Most volt az Animaxon az idő vége utolsó része, elég jó ez a sorozat vagy mi, kár hogy nem az első résztől kezdték.
    Talán megveszi az AXN teljesen, annak nagyon örülnék, na mindegy, a végén amikor az idő lord átjött a földre, valami bolygó jelent meg és kezdet zuhanni a földre, az pontosan mi volt?
  • Dzsini
    igen, az egy nagyon kiváló oldal, mindenestül :) (bírod, ha szembedícsérnek?)
  • tgunda
    Itt találtok a Torchwoodról részleteket és háttér információt.
  • Dzsini
    első sorozat? be fog az indulni, ha nem vágták meg (és szinkronizálták át), minimum 16-os karikával kell mennie :)