2363
-
#426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legtöbb dolgot azért jól ki lehetett találni előre az elejtett utalásokból, sok meglepetés nem volt ebben a részben. Az maradt a kérdés, hogy az "egy jó ember megölése", amiért Stormcage-ben van, azt láttuk-e az első részben, vagy az még hátra van? Plusz miért nem emlékezett River arra, hogy a Silence őt elrabolta gyermekkorában, és bekényszerítette egy űrruhába? -
#425 “Demons run, when a good man goes to war. Night will fall and drown the sun, when a good man goes to war. Friendship dies and true love lies. Night will fall and the dark will rise, when a good man goes to war.” -
#424 Ez az ember zseniális.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Pond-River átirat ütős volt, az embernek eszébe se jutna... :D
De a következő rész címe is odapakol rendesen, Lets kill Hitler... :D -
#423 Ősszel visszatérünk :)
Szerencsére _annyira_ nem csinálták cliffhangeresre. -
#422 Szerintem Amy lánya aki később a doktor felesége lesz aki amúgy Time Lord és mivel ő az aki a szkafanderben van ő a doktor gyilkosa. -
#421 Elég komoly tabuja van a saját idősáv keresztezésének, plusz nehéz lenne ~10-20 év múlva visszahívni a színésznőt, hogy eljött az ideje, most tessék lejátszani 3-4 évadot :) -
#420 szerintem the Future doctor... az elég izgi lenne:D és amúgy az írók nem hülyék (legalábbis remélem) én a helyükben elültetném a legvalószínűbb elméletet és előjönnék a legdurvábbal. -
#419 szavazás innen: Who do you think River Song is?
Amy's daughter (40%)
Someone or something else (say in comments) (15%)
The Doctor's wife (14%)
The Doctor's killer (13%)
An older character with a new face (13%)
Amy Pond (3%)
A future Doctor (2%)
na mekkora lesz a koppanás holnap? :) -
#418 nekem olyan másfél-két éves elfoglaltság volt az összes régi részt megnézni :) -
#417 Plusz még a Doctor Who rajongok elég jó járnak a 13x40 percel mert nagyon sok angol sorozat csak 6 részes évadokkal dolgozik. Először én se örültem hogy ketté szedik az évadot de ha ez az árra annak hogy legyen 13 rész akkor el tudom fogadni. Max előveszem a régi részeket és megnézem újból addig amíg nem folytatják. -
#416 a DW régen általában 4x25 perc volt, a hangjátékok máig ezt a rendszert használják, az is jól illik az ilyen sztorikhoz, lehet bele 3 feszültségi pontot tenni. -
#415 Ez brit sorozat. Azok amcsik. Learn the difference between them.
Ezért jók az angol sorozatok, nincsenek széthúzva 20+ részes évadokra, amik tele vannak gagyi töltelékekkel. Meg persze más tényezők miatt is jobbak a brit cuccok :) -
#414 Jó, de mivel utólag töltöttem le 5 évadot és egyszerre néztem meg ezért nem tűnt fel, hogy csak 13 rész van egy évadban. :p -
#413 Az más, azok a specialok - abból egy évben volt 3, sorozat nélkül :) -
#412 Nem a feltámasztás óta nézem, ősszel vagy valamikor tavaly leszedtem torrentről és egyhuzamban végignéztem. :P
Akkor tetszett meg mikor láttam AXN-en azt a részt amikor David Tennant a Marson van űrhajósokkal és megtámadja őket a víz vagy mi. :D -
#411 A feltámasztás óta 13x40 perces sorozatok vannak, most tűnt fel? :) -
#410 13 rész? Neeeeeeee, más sorozatok 20-22 részesek. :P Jó gondolom ezért olyan epic minden rész, de remélem majd egyszer kicsit többet csinálnak.
Torchwood az várós, bár kezdhetnék egyből Doki után. -
#409 Most 7, ősszel pedig még 6 (most is 13 részes a sorozat), aztán majd a karácsonyi különkiadás, amit mostanában fognak majd leforgatni, bár erről még nem történt bejelentés (de nem hiszem, hogy ezt a szokást felborítanák).
Nyáron július elején indul a Torchwood Miracle Day 10 része, az kitart szeptember közepéig - ha októberre időzítik az őszi részeket, akkor az november közepéig lemegy, utána pedig csak néhányat kell aludni a karácsonyi részekig :)
Hozzácsapva valamikor a Sarah Jane Adventures utolsó 3x2 részét nem lesz túl sok szünet az évben.
(a stáb pedig valamikor ősszel kezdi a 7. sorozat forgatását, már folyik az előkészítés, helyszínkeresés - áprilisban fejezték be a 6. sorozatot) -
#408 Nem. Összesen hány részből áll az évad? Lesz még egy az 7 aztán szünet, akkor ősszel megint lesz 7? Plusz a karácsonyi rész. Lehetne valami külön kiadásos rész nyárra. -
#407 ugye csak költői a kérdés? -
#406 lol ez epic rész volt. Amy neeeeeeeeeeeeeee
Am. én anyázni fogok ha őszig Doki nélkül maradok!!!! Mé nem csinálnak több részt? -
#405 van egy nagy baj a Torchwooddal :)
rájöttem hol láttam az egyik főszereplőt:
...és így nehéz lesz őt komolyan venni :) -
#404 igen, komoly cliffhangert ígértek a rész végére...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez alapján River Song Amy lánya (ezt sok minden alátámasztja az eddigi részekből is, ráadásul Amy a lányát Melodynak nevezi el - Pond Melody -> River Song átmenet pedig belefér), később a Doktor felesége, a 7. részben szerepel egy Jenny nevű szereplő (másik színésszel, de regenerálódhatott azóta, tehát lehet AZ a Jenny), a "nagyon jó ember" akit River megöl az pedig Amy lesz.
Plusz a Ganger Doktoros szállal meg lehet magyarázni az első epizód lelőtt Doktorát is - ha stabilizálta, akkor minden szempontból működő másolat lehet.
Ezekből kb. minden vagy semmi sem igaz, de ezek pörögnek most a híroldalakon. :)
Ráadásnak: Moffat írt ÉS leforgatott olyan dialógusokat, szövegrészeket, amelyek csak félrevezetésből készültek, hogy a tippelgetőket és a kiszivárogtatókat összezevarják :) Jó tippelgetést.
-
#403 dupla rész első fele.. második felét szeptemberben láthatjuk :O -
#402 A köv rész zárás lesz vagy duplarész? Ezt lehet tudni?:) -
#401 BBC Doctor Who honlapon (is) van prequel és trailer is (amelyik pedig csak angolföldről érhető el, azt meg lehet találni máshol) -
#400 biztos túl nagy spoiler lett volna:D -
#399 miért nem volt a végén spoiler a next részről? -
#398 6 rész óta nincs ott, a következőben pedig mennek megmenteni :) -
#397 megnéztem tegnapi részt :O nagyon epic
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amy-baby remélem gyorsan visszakerül a TARDIS-ra ő a best:) -
#396 Arra leszek kíváncsi, hogy a Sarah Jane Adventures 5. sorozatból a már leforgatott 3 részt (6 epizód) leadják-e valamikor. Azt megmondták, hogy Lis Sladen nélkül nem fogják befejezni a sorozatot, de a meglevő anyagot talán ki lehet kerekíteni egy rövid évadra. -
#395 én amondó vagyok, hogy legalább lesz dokink ősszel is:D -
#394 várom jövő hét végén a masszív káromkodásokat a szeptemberig tartó szünet miatt :)
fénykardos népség, Cybermen, Sontaran, Silurian.... lesz itt minden, mint a búcsúban -
#393 Na ez már valami, lesz akció bőven. :D -
#392 csakatorchwood:D jólesz ez a restart:D bár ez a kiírás "Stars original series" xD -
#391 Torchwood full trailer - jó kis amerikai módra. -
#390 És mindezek mellett az ismert galaxisok legkeményebb, leghatásosabb hadereje volt az utolsó nagy időháború előtt, többször uraltak mindenki másnál nagyobb területeket, és akasztották össze a vécépumpát minden más fajjal (és alkalmanként egymással). -
#389 Amennyire idétlen és gagyik voltak először annyira megkedveltem őket. Annyira hülyék és annyira alázza őket a Doki hogy már jó:D -
#388 Nézd meg addig a régieket, van sok igen jó Dalekos történet (minimum kötelező a Genesis of the Daleks a negyedik Doktorral) -
#387 Neeeeeee, az messze van még. :((