44
Zombi-irtás már mobilon is
  • dinomano
    #44
    szia...IGN.COM-on nezem; viszonylag picit ezek is, szép kis gém; a graf. (ill. nem a graf; hanem a palya hasonlit a régi fight-gémekre; Tekken 3; picit a B.Roar2-re(bár ott nem "ál-scrollozos" volt..)... Ez is oylan mint pár tekken-gém, h. (tekken 1-2-3 il. tag...), h. sohasem éred el a palya szélét, végtelenitett a palya a kari alatt? szép gém; bár nekem még mindig ps1 a szivem csücske.. :-D
  • Anubys
    #43
    Van otthon DC-m (is), meg megvan az Ecco is, bár annyit nem nyúztam (szimplán nem kötött le), de az tény, hogy szép.
    Soul Calibur képeket itt találsz, sajnos kicsit kicsik, de a lényeg kb. látszik... :)
  • dinomano
    #42
    Code V.-t nem ismerem, anno pár screenshotot lattam, de a 2-3.rész DC-re semmiben sem különbözött a ps1-estöl (pedig azért okos kis gép a DC; voltak rá gyöngyszemek, ahogy nezem screenshotokat...) Az Ecco the Dolphin milyen lett(ha jol tudom DC-s; anno a Sega Mega Drive-os verzijot szerettem...).... RE terén elöször nem eröltettek meg magukat atportolasilag(nah, ez szép mondat lett, bocsi... :-D); az igaz, h. a pc-s atiratok lettek a legfajdalmasabbak (RESI 2-3; DINO C.2...) a tulelö horrorokbol...
    soul calibur screenshotot most keresek, kivancsiva tettel... :-)
    D.
  • Anubys
    #41
    "Ilyesmi gond volt elöször a Dreamcast-al is; pl. a Resident sorozat(talan 2 rész jött ki DC-re?) ugyanugy nezett ki total mint ps1-es, hiaba tud többet a Dreamcast..."

    3 rész jött ki, a Resi 2-3 meg a Code Veronica. Ez utóbbi DC és PS2-s volt, ennek már jó volt a grafikája. DC-n mondjuk Soul Calibur-t érdemes mutogatni a haveroknak, meg Sonic-okat... :)
  • dinomano
    #40
    anubys, iagza van; leportolnak angyon sok mindent h. menjen PS2-ön; (hmmm...ha ebböl indulunk ki, a legjobb ps2; mivel olcso is viszonylag+ugy sem sokkal szebbek a PS2-es verzijooo limitje miatt a közösen kiadott, multiplatfromgémek)
    Igazad van, max.egyetertek; X-en pl. Halo2; stb.stb...
    Szoktam nezni, verziokülönbsegeket; max.1-2-vel több effekt van 1 X-es Burnout3-ban, mint pl. ps2-esben...+most King-Kong teren sem voltak különbsegek nagyon...
    Ilyesmi gond volt elöször a Dreamcast-al is; pl. a Resident sorozat(talan 2 rész jött ki DC-re?) ugyanugy nezett ki total mint ps1-es, hiaba tud többet a Dreamcast...
  • Anubys
    #39
    Picivel? Ugyan dehogy... :D
    Sokkal... Az Xbox jobb picivel a GCs grafikánál. Sajnos a multiplatform játékokat a legbutábbra csinálják, hogy a ps2-es verzióval ne kelljen szokat szötyögni, de ha minden gépre megnézed az exkluzív cuccokat, abból tudod a legjobban leszűrni a dolgot.
    Ha igazán jó GC grafikát akartok látni, tudom ajánlani a Resident Evil Remake-et (totál olyan, mint egy film!) vagy a Metroid Prime-okat.
  • Anubys
    #38
    Nem azt mondtam, hogy TE fikázod a mobilos cuccokat, bár az tény, hogy a te hozzászólásodra írtam a választ... :)
  • Solidus
    #37
    A gamecubenak...Szerintem.Látva A Resident remakeket.Bár ha a HALO-t nézem x-boxon...
  • dinomano
    #36
    pixi...nem jobb Xboxénál, viszont jobb mint ps2-é, picivel...
  • Pixi
    #35
    Most viccen kivül melyiknek jobb a grafikja?: Xbox-Ps2-Gamecube? Azt tudom hogy az Xboxé az jobb a PS2-él, de azt nem hogy a Gamecub mennyire van ott a toppon. Na szóval jobb a GC grafikája mint az Xbox-é? Szerintem nem...
  • dinomano
    #34
    anubys...khmmm..nem fikaztam en semmit, söt ha eszrevenned, eleg sok mobilos gémet végigvittem, a jatekok hosszara valo utalas nem fikazas, hanem szomoru tenymegallapitas... a mobile-os XIII-at pl. imadom/imadtam, a mobile-os tombraider is ahhanyos; annyi gáz van, h. még nem eleg hosszuak a gémek=legalabb is amiket eddig tudtam netröl leszedni)...
    A GBcoloros Alone4et vegignyomtam(pc-n emuval! :-)miniablakban)és übermegaatomjo kis gém volt... Nahszoval, ha GB-color gémek jönennek mobilokra (GB coloron is meglatszik, h. pííízt ölnek a gémekbe, vannak nagyon aranyos/jo kis gémek rá); az jooo volna...
    A snake-et utalom! :-D
  • Anubys
    #33
    "Pl. már c64en volt (egesz jo)turrican(lövöldözös, metroid szerü gém, rem. ismeritek paran...);"

    Aki nem ismeri vagy nem szereti, jelentkezzen nálam két pofonért... :D

    "és az is kb. 128kbyte volt, fullméretben, a graf. meg elvezhetö volt..."

    Habosat tévedsz, mert két lemezes volt... Na, ugyanez van mobilra is, csak mivel ott kicsivel kisebb a felbontás, színeknek meg elég a 16, jóval kevesebbet is foglal. Egy fél megás mobil játék már teljesen korrekt tud lenni, kb. gameboy-szintű, és gameboyon elég komoly játékok voltak a fél megásak (a Mortal Kombat meg a Mystic Quest volt 256K, a Killer Instinct volt fél mega, csak hogy legyen kis viszonyítási alap).

    Egy mai mobil-ra símán fel tudsz tölteni 1-2 megás játékot, és a Gamaboy Color-os Alone in the Dark is 2 mega... Azt sem 10 perc alatt tolod végig. Szóval nem kell fikázni a mobil gaminget, az még nem jelent semmi, hogy a legtöbbeteknek a mobilra írt játékok kimerülnek a Snake-ben.
  • Anubys
    #32
    "Még várni kell arra ameddigre mobilra hossszú gamék lesznek..."

    Mortal Kombat, Turrican, Pang, Aztec Warrior, Mystic Tower, Boulder Dash... Csak, hogy párat említsek a hosszabbak közül. A M. T. pl. egy koplett RPG, és mégmielőtt belekötnétek, nem N-gage-es, gyönyörűen fut a Motorolla V180-omon.
  • dinomano
    #31
    aham, xelte; te toltad mar? :-) Vmi sztori van benn, vagy csak hent az egesz? Mobilok még gyerekcipöben, kb. olyan hosszusagu még a gémfelhozatal, mint amilyen hosszu gémek voltak anno C14re(nem grafra gondolok, hanem hosszusagra...)
    Amugy siman tudnanak combosabb méretü gémeket is csin...Pl. már c64en volt (egesz jo)turrican(lövöldözös, metroid szerü gém, rem. ismeritek paran...); és az is kb. 128kbyte volt, fullméretben, a graf. meg elvezhetö volt... (és orakat lehetett vele nyomni...) a XIII nagyon tetszett mobilon, de ott is nyujthattak volna picit gémmenetet; nagyon rövidre sikerült az is...anno 1 picit hosszabb (1-2ora gémidö!!!) mobile-rpg-t nyomtam (SNES-es idöket idezte...); az is ahhhanyos volt(cimet most nem tudok...)
  • XEltergoX
    #30
    mondom 10 perc nem fél óra :-)
    Még várni kell arra ameddigre mobilra hossszú gamék lesznek...
    Viszont én inkább a PSP2-t várom amibe valszeg mini Blu-ray lesz és Xbox360 grafikája lesz :-)
  • dinomano
    #29
    xeltergox..en azt olvastam anno(ha jol emlexem; nem mostani volt cikk..), h. mobilon csak 1-2 jelenet lesz régi gémekböl, oszt ennyi..az is inkabb akcijooo rész... Eleve pár száz kilobyte-os gémek vannak még mobilokra; a "d-s atiratok (mobilos XIII, Cplinter, Prince of P. pl. naonrövidek, fél ora gém, oszt kész...)
    D.
  • XEltergoX
    #28
    Hát mobilon 100% hogy kb 10 perc allat kipörgethető mivel mobilra nem fér rá hosszú játék...
  • Simi 18
    #27
    Valaki végigtolta a Resi 4-t überállat game gyönyörű grafikával-- ezt a kritikusok is állítják és nagyon ötletes szóval nem lehet mmegunni se:)
  • dinomano
    #26
    Lammer... mind1, annyiban h. még ps1-en nyomom gémeket, de ott is ellepnek gémek; sok szabadidöm meg nicns jatszani (van pc is, de azon sincs idö gémezni sürün...), ha jo ha nem; Ctuhlu-ért nem veszek Xbox-ot; bizti jo+jok a kepek, de nem... Biztos nagy élmény, nem vitatom, föleg ujra Lovecraft vilagban lenni... :-D Nyomjad+ird le, h. milyen, hadd csöpögjön nyalam!
  • Lammer
    #25
    kar, jo anyagrol maradsz le, az nem vitas ... ;)
  • dinomano
    #24
    vzzae, lammer igazi Lovecraft fan vagyok!! (tenyleg...de nincs Xem, igy nem ismerem azt a gémet; max.csak screenshot-okat lattam)
  • sp00n
    #23
    Hello!

    A Resident Evil Outbreak az kulon allo resz az 1-2-3-4tol?
  • Lammer
    #22
    "Tudod, aki ilyen fontos ember, mint én, az nem ér rá játszani állandóan..."
    LOAAAAL ez jo volt :PPPP
  • Anubys
    #21
    Biztos jó, de még nem próbáltam... Tudod, aki ilyen fontos ember, mint én, az nem ér rá játszani állandóan... :(
  • Lammer
    #20
    éegjobb (:P) meg legjobb is... utana johet max csak az eternal... amugymeg ha igazi Lovecraft fan lennel(ha lennel :P) akkor boxon a call of cthulhu nevu nagyon kis hagnulatos gamet is megemlitetted volna... dehat... :P
  • Anubys
    #19
    Ja, tényleg, világ éegjobb horrorjátéka a resident, de a világ LEGjobb horrorjátéka az Eternal Darkness. Lovecraft / Poe fanatikusoknak (mint pölö én) kötelező.

    Dinomano: A PS2-höz képest jó a grafika, de sehol sincs a GC-verzióhoz. A Resi Zero annyira nekem nem jött be, nem rossz, de nem olyan jó. Nálam a kedvenc amúgy a Resi 3 meg a REmake.
    A REmake állati jó, alapjaiban a Resi 1, de sokkal szebb a grafika, máso a ház alaprajza, tehát nem fogod úgy érezni, hogy ugyanazt a játékot nyomod feljavítva.
    Szóval én továbbra is GC-re voksolok.
  • Number One
    #18
    " vmi kiscsajjal"

    és még milyen csajjal O_O
  • dinomano
    #17
    Sztem is Resi legjobb, minden más utana jön...
    nem hordtak le annyira Resi 4 grafikajat ps2-ön, tenyleg annyira gáz? Resi Zero milyen? A Remake-böl csak pár kepet lattam...megvan 1.rész ps1-en, az original,d e azt még nem nyomtam ki, csak 2-3at...
  • Lammer
    #16
    nemis mert a "világ éegjobb horrorjátéka"() a resident evil es kesz...
  • Anubys
    #15
    Ez igaz, PS2-n van benne pár dolog, ami nincs GC-n, de sokkal gázabb a grafikája, plussz, GC-re ott a Resident Evil Zero, meg a Resident Evil Remake (amitől símán leesik az állad, olyan szép), tehát már csa ezek miatt is a GC-re szavazok. Meg, ha már tetszettek a Resident Evil-ek, a világ éegjobb horrorjátéka az Eternal Darkness is tuti tetszeni fog, és az is GC-only.
  • mateus33
    #14
    Na meg GC-ra van a RE Zero meg az 1,ami nagyon zsír,s nincs PS2re. Ha vki RE-fan,akkor annak csakis GC.
  • dinomano
    #13
    Anubys...Nincs se GC-m, se PS2-öm; viszont a PS2-es verzio allitolag tartalmaz pár ujitast ill. bövitest a GC-hez kepest; pl. ha jol tudom (nem jatszottam egyik verzioval sem; se PS2-öm, se GC-m nincs...szoval csak olvastam), de allitolag a GC-sben nicns benn a csajos mission; amikor picit mas utvonalon, de végigviheted ujra gémet vmi kiscsajjal... Term. a GC-s megoldas olcsobb, az bizti...
  • Anubys
    #12
    Ha csak a Resi 4 miatt kell, akkor talán a GC-vel jobban jársz.
    40-ből megvan a gép és a játék is (eredeti játék, nem chippelt gép).
    PS2-nél csak a gép lenne ennyi...
  • Pixi
    #11
    Énnekem Xbox om van de szerintem veszek egy Gamecubot vagy PS 2-t mertt szerintem igen állati játék a RE4!!! A leg tutkóbb... Melyik milyen árban van? PS2és a GC???
  • Pixi
    #10
  • Pixi
    #9
    káááár...
  • Solidus
    #8
    Valószínüleg nem.
  • Pixi
    #7
    NEM TUDJA E VALAKI HOGY A RESIDENT EVIL 4 MEGJELENIK A SIMA XBOX-RA?? VAGY PC-RE?
  • DanielT
    #6
    Na ez az ami soha nem lesz :)) Ott bukik meg a dolog, hogy PC.
  • SZilaJMaGGoT
    #5
    Nekem személyszerint egy fasza garfikás fps resident evil kellene PCre, fasza fegyverekkel, sok vérrel, és ragdollal....