Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ma elvesztettem 3 szor 20 milliót és egyszer 21 milliót, de szereztem 18 milliót.<#zavart2>#zavart2>
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Ja és neked is azt írta ki hogy"tHAW.exe has generated errors and will be closed by Windows"?
Sry a duplapost-ért.
(tegnap rászántam magam arra hogy újratelepítsem a játékot mert nem ment, erre kiderült hogy a barátomnál van<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>)
Különben meg ha tényleg ilyen - ,,rossz''-lesz akkor remélem a focus gombot kiveszik belõle...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Telepítsétek ki egy üres mappába, és utána másoljátok be és írjátok felül a játékban lévõ fájlokat (mappákat nehogy felülírjatok, csak a benne lévõ fájlokat).
Azért jobb így, mert így tudjátok melyik fájlokat kell lementeni. Aki nem érti így, az inkább ne csinálja.
De most telepítsem újra?<#sir>#sir><#rinya>#rinya>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én meg feltettem a chc-t és nem müxik, a biztonság kedvéért a .exe-ket lemásoltam de nem nem akar beijndulni a játék sehgoyse! Akkor telepítsem fel újból?
szerintetek egy gigabyte geforce 6200tc én elmegy a THAW? legalábbis a videókártya leirásában azvan, hogy geforce series 6, amibe gondolom ez is beletartozik, és ha nem kb ien árba nemtudtok mondani vmit ami elviszi?
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
A játék meg egyáltalán nem tetszik így. Nem deszkázok, így nem is érdekelt a valósághû játék. THAW-ban sok volt a fantázia, nehéz és sok látványos dolgot lehetett benne cisnálni (mégha valóságban lehetetlen is). Én maradok a THAW-nál, és remélem azért még fognak kiadni ilyen tony hawk játékot is.
A video nálam is akad media playerrel meg winamppal, cristal playerrel meg Nero Showtime-al meg a hang akad, a kép az jó. Nem értem mi baja van, pedig jó kodek van fenn. Csak a nagyobb wmv-knél szaggat mostanában nekem.
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD