Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
majd felrakom és megnézem 😉 Mondjuk a story-t már nem nagyon tom leellenõrizni sajna, nem hiszem hogy újra végigfogom vinni, habár kitudja. Próbáltad egyébként kiegészíteni is, vagy csak szószerint lefordítani? Mert én ha szószerint lefordítottam a küldetéseket angolról, akkor is hiányosnak találtam pár küldetést ami elég sok elakadást okozott :S

Evin
Bocsi ezért az OFFért:
MGS-t negyon nehéz lenne olvasni szerintem ékezet nélkül.
Inkább arra gondoltam, hogy valaki kiszedte az összes átvezetõt egy videóba, hogy majd ahhoz csinálok feliratot. De elõbb a 2 legyen kész.
ON

Köszi. Csak kár, hogy nem jött össze a 100%.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sarapetike
szép lett az uj oldalad!!!!! 😊csináld meg a MGS forditást is nem baj ha nincs ékezet tegyél (') ilyen jelet az is jó lesz az MGS Substance forditás meg egyszerüen ku..a jó csak igy tovább

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Evin
Akinek még aktuális a dolog:
Kész a fordítás. Elérhetõ nálam vagy a Magyarítások Portálon.
Már most szólok, hogy nem 100%-os, de mindent lefordítottam, amit csak lehetett.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Balumann
ááá akarom mondani mind2 szélén... :S

Balumann
csak olyanon lehet ami ilyen vastagabb, és mind2 szélén lehet slideolni. Tehát pont nem a csõ, hanem például a hídon az a betonkorlát, tehát lehet a szélén meg a közepén is.

nesster
j 😊

AtiRadish
Erre gondoltam ja.De például valaki meg tudja úgy is h. csak egy slide csõ van és nem sínpár,és õ ott is tudja ugyanezt. Na mindegy megyek kipróbálom.
Kössz Balu.

Balumann
például East LA - magas metro sinen?
az egyszerû, csak bekell gyakorolni. nyomod amerre van a másik sin, ugrásé s azonnal slide, utána másik irány, ugrás és slide azonnal.
Régen én is mindig elrontottam, de mostmár szinte sose rontom (mindig másik irányba ugrottam a 3. vagy 4. után, belegabaj(ly?)odtam és rosz irányba ugrottam.

Vagy nem erre gondolsz?

AtiRadish
Hi!
Valaki biztos tud nekem segíteni. MEgpróbálom pontosan körülírni a dolgot h. pontosan mire is gondolok.Na szóval láttam már th-s videókban,meg asszem a Tiédben is Balu h. egymás után nagyon gyorsan slide-ot "váltotok",és oldalt pedig kiírja h. shuffle bonus+100.Na ezt h. kell megcsinálni??
HA valaki el tudná ezt nekem magyarázni megköszönném.

Balumann
jobb videot megtalálod a gametrailers.com -on, meg google
-topicja nincs, elnéztem sry, a Tony Hawk Downhill Jam -be beszélnek róla, meg sajna itt is beszéltek, de ezt próbálom mellõzni. Mert ez THAW topic

na és hol van a topicja?
és milyen jobb video van?

Balumann
ja és van topicja is -.-

Balumann
NEM KELL PROJECT 8 INGAME VIDEO A THAW TOPIC-BA, FÕLEG AZ AMIT MÁR MINDENKI LÁTOTT TÍZEZERSZER, egyébként ennél meg már sokkal jobb videó is van, amibõl több mindent meg lehet tudni -.-

Balumann
grab kedvenc - crossbone
special slide meg manual nem nagyon van :-(

MimaSKATE
😄 nekem is 540 flip fs flip blunt board

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

Balumann
nem tom a nevét 😄

Balumann
540 flip, meg a bigspin flip, meg van egy kedvenc grab is, majd megnézem

MimaSKATE
öÖö kedvenc trickek?

Balumann
ez kihalhat, a thaw -os oldal foruma ne halljon ki :|😄

Atti12
dobjatok fel valami témát.. 😄

MimaSKATE
lolmáááá nehogy kihaljon a fóóóójum

MimaSKATE
😊

Balumann
na 130 ezret csináltam már gamepaddal 😄
Kicsit javíottam az oldalon, meg kész a multiplayer rész. Mostmár igazából csak a képek rész kéne, meg valami jobb, oda az üdvözlõ rész helyére =)

Balumann
na már sikerült 20000-et csinálni 😄
De a jobbak majdnem mind gamepaddal játszanak, meg sztem így jobb dolgokat lehet csinálni :S bár nem tudom. Azért csináltam most is 2-3 szépet amit billel sose sikerült még... 😄

xy21
Próbálgasd!nekem is kellet egy idõ míg belejöttem a gamepadba de nem jött össze nem teccet.Maratt a bill.

Balumann
na megvettem a gamepadot. Valaki tud valami izét, hogy ps-en hogy van beállítva, vagy tudtok valami jó beállítást? :/

Atti12
tetszenek 😊 .jpg[/img]ez a kép alapján lehet hogy mégse lesz annyira szimulátor 😛

xy21
Atti12
256, 512 ideális. (oldaon levan irva)

mekkora a rencerigénye?legalábbis mennyi ram kell
kõsz
na valaki?
Ja elõbb regizz<#zavart1>
DVD-s verzio van??
vagy ha nincs hogyan lehet csinálni??
menj fel ide: www.caleb.gportal.hu, ott a letöltéseknél a torrentet olvasd el...
akkor azt lécci mond
<#rinya>
hát sajan én csak torrentet tok...
helo azt szeretném kérdezni hogy nem-e tudtok oylan helyet ahonnan lelehet szedni a
Tony Hawks American Wastelandot kivétekl torrent
Francnak kellett ennyire hihetetlenné csinálni<#falbav>
Balumann
😊

És azt is kösz, hogy felraktad a FAQ-ba a mentést...
Legalább most már nem fogok beégni ha én vagyok a szerver, más mapot szeretnének mint hollywood. v. Beverly<#nyes><#nyes><#idiota>
<#rinya>
Mindegy, nem tudom hogy csinálod de meggyõztél<#vigyor3>Úgyhogy, még próbálgatom...
Kösz azért<#vigyor4><#vigyor4>
MimaSKATE
áááá ma thawoztam 1. cm-m 36 mill örültem neki mert ujj rek és nem estem el köv cm-em szar utánna 56 mill ez is ujj rekk és itt sem estem el ésmost örülök😊

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Balumann
azért nem hiszem el, mert mindenképp mennie kell, hogyha ez nem megy, akkor elég sok minden nem fog meni a játékba... 😊
olvashatod hogy én is ott akadtam el a legtovább. Tartsd nyomva a revert gombot, és utána hátra + ugrás. az oldal faq-ja alapján döntsd el hogy melyik revert-el kell felfutni a falon és tartani, amíg megcsinálja a wallflip-et.
Ha nem megy biztos nem a játék problémája, vagy a tied, vagy a bill-é. Ha a bill már régi, vagy némi gond van vele akkor még most állítsd át az irányítsd amíg nem szokod meg annyira 😊

úgyhogy inkább mentést vkitõl:'(
ahh mindegy mégse gyere<#idiota><#idiota><#wow3>
lényeg a lényeg: nem megy 1ikkel se<#rinya>
Balumann, gyere az Alwaysoft serverbe 6-7 között, ott megdumáljuk<#vigyor2>
Balumann
irányítás leírást is olvasd el, hogy melyik gomb mire jó. Ott is írtam hogy melyik gombbal lehet csinálni. Mind a 2 revert gombbal felfut a falon, de csak egyikkel lehet walflipet csinálni!