Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MGS-t negyon nehéz lenne olvasni szerintem ékezet nélkül.
Inkább arra gondoltam, hogy valaki kiszedte az összes átvezetõt egy videóba, hogy majd ahhoz csinálok feliratot. De elõbb a 2 legyen kész.
ON
Köszi. Csak kár, hogy nem jött össze a 100%.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Kész a fordítás. Elérhetõ nálam vagy a Magyarítások Portálon.
Már most szólok, hogy nem 100%-os, de mindent lefordítottam, amit csak lehetett.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kössz Balu.
az egyszerû, csak bekell gyakorolni. nyomod amerre van a másik sin, ugrásé s azonnal slide, utána másik irány, ugrás és slide azonnal.
Régen én is mindig elrontottam, de mostmár szinte sose rontom (mindig másik irányba ugrottam a 3. vagy 4. után, belegabaj(ly?)odtam és rosz irányba ugrottam.
Vagy nem erre gondolsz?
Valaki biztos tud nekem segíteni. MEgpróbálom pontosan körülírni a dolgot h. pontosan mire is gondolok.Na szóval láttam már th-s videókban,meg asszem a Tiédben is Balu h. egymás után nagyon gyorsan slide-ot "váltotok",és oldalt pedig kiírja h. shuffle bonus+100.Na ezt h. kell megcsinálni??
HA valaki el tudná ezt nekem magyarázni megköszönném.
-topicja nincs, elnéztem sry, a Tony Hawk Downhill Jam -be beszélnek róla, meg sajna itt is beszéltek, de ezt próbálom mellõzni. Mert ez THAW topic
és milyen jobb video van?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Kicsit javíottam az oldalon, meg kész a multiplayer rész. Mostmár igazából csak a képek rész kéne, meg valami jobb, oda az üdvözlõ rész helyére =)
De a jobbak majdnem mind gamepaddal játszanak, meg sztem így jobb dolgokat lehet csinálni :S bár nem tudom. Azért csináltam most is 2-3 szépet amit billel sose sikerült még... 😄
vagy ha nincs hogyan lehet csinálni??
Tony Hawks American Wastelandot kivétekl torrent
Legalább most már nem fogok beégni ha én vagyok a szerver, más mapot szeretnének mint hollywood. v. Beverly<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Mindegy, nem tudom hogy csinálod de meggyõztél<#vigyor3>#vigyor3>Úgyhogy, még próbálgatom...
Kösz azért<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
olvashatod hogy én is ott akadtam el a legtovább. Tartsd nyomva a revert gombot, és utána hátra + ugrás. az oldal faq-ja alapján döntsd el hogy melyik revert-el kell felfutni a falon és tartani, amíg megcsinálja a wallflip-et.
Ha nem megy biztos nem a játék problémája, vagy a tied, vagy a bill-é. Ha a bill már régi, vagy némi gond van vele akkor még most állítsd át az irányítsd amíg nem szokod meg annyira 😊
lényeg a lényeg: nem megy 1ikkel se<#rinya>#rinya>