Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nem tudom mi lehet a baj <#confused>#confused>
Ha ugrassz egyet valahol magasba, és utána van egy ilyen félcsõ leérkezõ, akkor acid dropot csinál, a kombot utána revert -el kell folytatni. Ha egyenes lejtõ van akkor bank drop, itt nem kell revert, és felgyorsít, ezt érdemes sokszor csinálni a komboban!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
(Ennyit lehetett, és nem a lustaságomon múlt)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ha jobbra + balra egyszerre megnyomom és melette a slide akkor nem veszi, be csak pittyeg :'( .............. -.- ugyan ez bármelyik 2 irányra. Átkell raknom a slide-ot a space -rõl 😞((( Gamepaddal megpróbáltam, egybõl sikerült 😞 Meg az overcrookot az elõre + jobbra-val kell csinálni, azt se tudom megcsinál gamepad nélkül :'(
Slide, Grind: Febble, bordslide, overcrook, double bluntslide, meghát a one footed az mindegyikbõl van de az nem fontos.
Remélem nem néztem félre.
Megpróbáltam lefényképezni az összes (nem special) manual, és slide trükköt. Nézzétek meg, és ha valamit kihagytam volna szóljatok. Majd ez megy a "KEPEK" részbe az oldalon :/
manual trükkök
slide trükkök
Én letérek a sínrõl, mostmát többet air pontot tok csinálni, és láss csodátmost szereztem új rek 27 mill.^^
A másik, hogy olyan rossz nézni, hogy felmegyek egy netre, magyarokhoz, és megállás nélkül nyomják a CM-eket, a végén meg "A KURVA ÉLETBE ELEGEM VAN MÁR, MINDJÁRT SZÉTRUGOM EZT A SZART"... 😄 (egyrészt szerintem hülyeség ebbe a játékba komolyan, koncentrálva pontra menni, de hogy ez miatt még idegesnek is lenni, ami miatt ráadásul mégjobban nem megy...aztán már csak fokozódik.
Mostmár majdnem mindenki east la-n játszik, de a magasmetro sínt még nem nagyon láttam hogy elhagyták volna... 😄 Majd talán késõbb... :S
méret: 75.03 MB (78,674,956 Bytes)
hossz: 15:20
Mint mondtam, nagyon sok vágás található benne, ilyen sok klippbõl áll. Sztem azért nézhetõ, de majd csinálok folyamatosabbat!