5823

Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Atti12
    ja amugy én aragorn vok gondolom örülsz RUFUS
  • Balumann
    m
  • Balumann
    Én már csak tudok, sokat forumozok :P (mondjuk nem a saját oldalamon )
  • Balumann
    nem feltétlenül. A forum azért van hogy mindenki saját véleményét kifejtse, és kibeszéljék a játékot, vagy esetleg segítséget kérjenek.
    Az viszont forumba úgy tudom hogy szabály hogy nem szabad a másikat le"noob"-ozni mert valamilyen más véleménnyel van mint amit egyes emberek gondolnak.
    Sok embernek nem egyezik a véleménye, nem kell minden forumba egymást cseszegetni, privibe kilehet beszélgetni...
  • Atti12
    lol thps 2,THUG1,THUG2 rulzz :D
  • NortX
    ja és még valami...

idézet a #272 üziből> "NEm tom mit izdultok rá. Lóf*sz az egész. Szerintem."
    Fido4life ha nem tetszik a Tony hawk's akkor mi a fa**é írogatsz th forumokra ?
    Szerintem ez a topic azoknak szól akik szeretik a Tony hawk's részeket és várják a Thaw ot
  • NortX
    hát nem toom én Mostanába [Thug 2][Thug 1][Thps 4][COd 1][Cod 2][NfsMw][Nfsug néha néha valakivel LAn on] [Mohaa][Mohaa Breakthrough][F.E.A.R. de ezt monnyuk nem annyira gyakran] :D

és Fido4life nem tood ki a noob ?? nézz tükörbe vagy nézd meg a score-jaid Tony hawk's okban és megtood ki a noob
  • Balumann
    Hát igen sajna, ahoz a teknikához émg messze vagyunk hogy valósághű játékokat gyártsanak, úgyhogy inkább a látványra meg a játék élvezetre mennek. Az meg sztem hogy ki noob és ki nem noob nem tartozik a forumba.
    Call of Duty mindegyik része sokkal jobbvolt a Moha-knál (én véleményem, nem kell belekötni). Bár multiba nem tudom, moha -val nem multiztam csak képeket láttam netből, nem vág oda a grafikája sem, CoD-nál szintén nem jobb. Ráadásul a CoD 2 már odavág az egésznek, az isteni lett single-ben.
    Tony hawk-ba az 1 volt a legélethűbb, csak kár hogy a PC-s verzió nincs meg, nintendo emuval játszok vele mostanában :P Nem tudom, a THUG2 nagyon bejött, de előtte a 4 volt ami igazán megkedveltette velem a játékot, a 3-al is játszottma de az nem annyira volt jó. THUG1 meg inkább a thps 4 fele közelít (lassabb játékmenet, grafika, pályaméret és a mozgási teknika is 4 fele húz, bár a THUG2 trükkjei és a séta + faltól elrugazkodás már javított a játékon.
    Focis, kosár meg az ilyen játékokat utálom...
  • Fido4life
    Nézzétek, nekem azér THPS 3, mer az volt meg legelőször, és a többi már nem tudott annyi újítást, felmutatni hogy lekössön. De én most emiatt nem akarok veszekedni, ez az én vélemény, akinek inge, vegye magára, bánom is én....
    A CoD-ot én nem utálom, és a CoD még mindig reálisabb mint a MOHAA, mer ott nem kib*sznak azútra, és egymagad nyírod le a nácikat, hanem taktikusan, csapatban.
    Amúgy örülök hogy nagyjából, egyet értünk......
  • Csuhai G
    Szerintem az óriási hülyeség, ahogy te a játékaidat választod! Csak azért tetszik jobban a Fifa, mert "fifás" vagy...szvsz ez már súlyos!
  • jetcoke
    fifa reális! < és jó > grafikában PES5 oda basz neki de én fifás gyerek vagyok úúúúúgyhogy jobban teszik .. persze kár h PCre fifa06 olyan mint fifa04 PS2re xD és FIFA STREEThez képest kábé fifa97<lol
  • jetcoke
    én is utálom codot(mert mohaa volt az elsö ww-os game ugyhogy elmehetnek a sutyiba) meg feart (sose jöttek be az ilyen stilusu FPSek lásd HL2- utálom azt is)söt rühellem mw-t még a gta-t is mert unalmasak (gta egy rakás fos .. grafikailag és történet is kis gyerekeknek lehet elmegy) MW.. u1 volt a legjobb azt még szertettem... jah és thsp3 télleg jó volt de azért legjobb th marad a thps4 annál jobb nem kell < kár hogy nincs neten observe combo után, akkor lenne tökéletes... amúgy meg kár veszekedni mert MO-n kábé 4 ember tudna valamit is thug2röl vagy többiröl... nortx tudod kikre gondolok xDDD< te is benne vagy < ugy hogy nem kell veszekedni a lámákkkal.. nem tudják kivel beszélnek :P <ez azé dicséret vedd úgy trial:D> fido meg ugylátszik lelki társ < már csak az kéne hogy szeresse a LOTR-t, RPG-ket, MMORPG-ket, meg a régi stratéger gameket< ah és az a másfajta FPS amit szeretek a quake3 stílusa ami utánozhatatlan :PPPPPP ut ujak is szarok COPY csak ...
  • Fido4life
    Nem tom, ki a noob, te mondtad hogy milyen játékokat szeretek én csak kijavítottam. Szal:
  • NortX
    na húztam aludni mert holnap suleeee
  • NortX
    Elhiszed hogy le**arom hogy milyen Játékokat szeretsz ? Thug2 ben vagy akármelyik Th-ban meg ugyis noob vagy
  • Fido4life
    Az NSFMW-t olyan hamar meguntam, ahogy illik, F.E.A.R. nem érdekel, nem vok oda a horror FPS-ér és a CoD 2 nincs meg
  • NortX
    Los Angeles nem vami jó ez tény.. de ott van pl New Orleans vagy Aus vagy Skatopia vagy Ap vagy Barca

uhm és a reális game.. gondolom te is szereted az nfsmw-t esetleg F.E.A.R. vagy Cod 2 bla bla bla ...

eggyik se Reális . a Játékok soha nem arról voltak híresek hogy reálisak lennének

• Fido4life
    Kölcsön adtam a haveromnak és ugyanezt mondta.
    Nézd én már ezt leírtam, de sebaj: nem kértem volna sokat: új fizikát, szebb garfikát és hogy ne verjenek át, ha meg nézed ebből az "egész Los Angeles.ből" fele se igaz. De ha neked tetszik, tiszteletben is tartom, sőt tényleg velem van a baj, mert én jobban szeretem a reális játékokat, amitől (és remélem ebben egyet értünk) a THAW messze nem ilyen.
  • Thadius #275
    ezaz mondd csak meg neki:D
  • NortX
    biztos veled van a bajj..hmm miért lenne ló*sz? nem toom miért kell szidni..mert ügyetlen vagy a játékhoz attól még nem kell leszarozni. monnyuk thps el nem igazán játszottam talán most egy két hete(Thps4) ... és mit monnyak teccik de azért az Ug2 (Underground 2) jobb. amugy Ug 2 vel már egy éve tolom (neten) :) forradalmi ujjítás hidd el hogy sok van :) de szerintem te a játék
    50% -át ha ismered ha kijátszottad a játékot :D

de lehet hogy neked is az a gondod mindt annak a Game Overes csákónak a Fix.tv-n
    >>>Bonyolult az irányítás LOL :D:D:D:D ha nem teccig a game nem kell vele játszani és végkép nem kell fikázni

huh :D asszem ennyi volt a regény :D
  • Csuhai G
    Mi nem.
  • Fido4life
    NEm tom mit izdultok rá. Lóf*sz az egész. Szerintem.
    Nekem a legjobb Tony Hawk a 3 volt, azzal voltam el, jó sok hónapig. A többibe, beledobtag pár ujjítást, de semmi igazán forradalmi ujjítást nem kapott.
    én már unom a Tony Hawk játékokat, lehet hogy velem van a baj, de ez van.
  • NortX
    Upsz ez lemaradt :D

*** Chat is blocked please register yourself!
  • NortX
    Dc-n az összes Normális USA hub ra regelni kell... különben

*** Search is blocked please register yourself!
    *** Search is blocked please register yourself!
  • asfa
    akkor bocs nem tudtam
  • Csuhai G
    Dede. Később megjelent a PC-s verziója is a THUG 1-nek.
  • asfa
    pcn?nem is volt thug 1 szerintem
  • jetcoke
    szóval azokban a videókban olyan a játék mint amilyen pc-re lesz... <csak ennyit akartam még hozzátenni :D
  • jetcoke
    ps2 vagy pc ugyanaz.. thug1 és thug2 is ugyan az volt... pcn lehet a kártyával javítani grafikán ennyi.....
  • jetcoke
    de thug1ben és thug2ben is van 2 player... csak nem CO-OPban .. ami csak annyit jelent hogy valakivel csinálod a storyt ... mint splinter cell 3ban.. csak itt egy gépen is lehet... amúgy meg tök jó lenne ha elolvasnátok amit lejjebb írtam.... ott van le irva mikor és hol jelent meg .. európa február <- csak ez vonatkozik ránk.. DC-n fenn van már én is ugy tudom .. föleg amerikai HUBokon... nálunk is mindig fenn vannak az új játékok.. ők is emberek mint mi tuti fenn van... csak jó helyen kell keresni:D...
  • NortX
    addig is itt van egypár Thaw os Vidi (PS2)

Vidik

>> Ezek nem gyári szar bemutatók <<
  • NortX
    az lemaradt hogy a Február az a hazai megelenés :D

Us ban már ki van adva asszem :D
  • XerPY
    az bizti!
  • NortX
    ajja már daggyon várom én iss :D

de sztem csak Február eleje > ez az eredeti Játék Vásárlására vonatkozik

tehát torrenten vagy warezon elöbb is fent lehet
  • Thadius #259
    csá azt mi is szeretnénk már tudni:D
  • XerPY
    csá mikor jelenik meg?
  • NortX
    Thug 2 ben nem
  • Thadius #256
    mindig is lehetett ketten játszani:)
  • NortX
    uhm
    Balu Ps2-n is lehet online csak kell egy network access disk ... meg hogy ilyen a felvétel...és ha hiszed ha nem ez tényleg Ps2

aztán találtam egy linket az elöbb :D
    Thaw PC katt ide

PUBLISHER: Aspyr Media
    DEVELOPER: Neversoft Entertainment
    GENRE(S): Extreme Sports
    PLAYERS: 2 >>>> ez mi a fene ?
    ESRB RATING: T (Teen)
    RELEASE DATE: December 16, 2005
  • Csuhai G
    Nemhiszem. :(