5823
-
#333 Én úgy tudom hogy a THUG 1 csak konzolra jelent meg.... -
#332 na az a lényeg hogy lesz PC re már csak várni kell... -
#331 Egyértelmü volt hogy lesz PC-re, főleg a THUG 1 után :D (mindegyik vót PC-re, mondjuk Mano trailerét azt nem láttam)
Én egyszer láttam az activisionon is, hogy PC-re is kezdik készíteni, még nyár végén, akkor örültem, de sajna azt nem tudtam hogy nem az activision fogja kiadni hanem az a másik, amit nem figyeltem :(
Na mind1 -
#330 nem szobrozunk csak én már kezdem unni a játékokat, de természetesen azért játszok.
Splinter cell 3, SW Battlefront 2, coD 2 rulz egyenlőre :( -
#329 fido milyen rég írt már novebmerben kezdte azóta követi a fórumot xD mondjuk kicsit levagytok maradva mert már nyár elején lehetett tudni hogy lesz PCre is meg PS2re is.................... baluék sztem emlékeznek arra a videora amit a gametrailers.com-on láttunk még sztem junius elején :D NH oldaloní bátyámnak köszönhetöen xD és már akokr monték a külföldiek hogy lesz pcre is< lol
http://www.thug4hun.dox.hu
-
#328 nem szobrozunk csak várjuk addig én jácccok mást is -
#327 EDIT A #325-ös komment > én véleményem nem kell hogy "tessen" < xD -
#326 amúgy ti itt fogtok szobrozni február közepéig? -
#325 csuhai te majom én nem csak a gépen focizok...
és a mohaa régebbi játék és mindkettö EA games ^^
demokat meg sztem le se szedjetek.. képeket meg föleg semmiböl nem szabad nézni mert egy képet olyanra cisnálnak meg amilyenre akarnak .. vagy ha már screenshotok egy megjelent game-ből lehetnek szarok nem mindegy ki és milyen felbontáson fotozza milyen grafika mellett...
amúgy egész jó volt mohaa annak idején mert megmondtam régebbi játék... gta saval játszottam 1 hetet -> akkor se tetszett :( ... és MW-t elvböl nem szedtem le mer u2 nem tetszett és megutáltam az autos játékokat :S... thug2vel is azért játszottam mert deszkáztam és mondták hogy jó... bár ők az esésekért dicsérték:D ... fifa-nál meg bekell szerezni egy havert akivel tudsz játszani... sztem az pl mindig jobb volt konzolra mer ott a 8 playerrel sincsen gond < hát az elég durva< még a 98at nyomattuk konzolon< még apám is beszált:D < aragorn minek kéne örülnöm? < -
#324 Azért ez elég nagy túlzás! :)
2005-10-18 jött ki PS2-re! -
#323 hát nem tom de igazán jöheten már -
#322 Kíváncsi leszek a véleményetekre. Amúgy ezt nem értem, PS2-re már szinte egy éve megjelent. Nem értem mit b*szakodnak a PS verzióval...... -
#321 áá nézegettem itt mindent de nem láttam semmi új hírt -
#320 mind1, ugyan azt érem el vele :P -
#319 -
#318 balu kispizstoly? :D:D:D ide ez kell: -
#317 -
#316 kocsog amcsik :DDD -
#315 én nézegettemde nem igen láttam semmit -
#314 ja majd lehet én isd ránézek az amerikai hubokra -
#313 lehet kipróbálom majd hétvégén a DC-t
talán onnan majd lelehet szedni -
#312 hát asszem europában igen de netre fölkurhatták volna me amerikában kijött elvileg decben -
#311 csak februárban??? én addigra meghalok unalmamban -
#310 -
#309 ja a kurvaannyát csak februárban lesz -
#308 hát ja -
#307 na ja már mindenki szerelmes csak tony hawk nem akar már begurulni az nforcera:D -
#306 jokis tápik lett nem gondoltam volna és még ki se jött a gáma :DDD -
#305 én is kaptam már a fejemre ilyenekért, tanultam is belőle -
#304 -
#303 Ámen, de látod ebben is van külömbség. Hogy te hogy fogalmazol, meg mások.ez lenne a normális, de a mai világban, háááát hadjuk. Ezennel bocsánatot kérek minden TH rajongótol, hogy becsméreltem kedvenc játékukat, megigérem ezentúl, nem fog előfordulni. -
#302 ÁMEN :D -
#301 na mire beírom már vissza is néztél 1x :D -
#300 úgyis visszanézel még miket írnak, azért kiváncsi vagy úgyis hogy mit fognak rá válaszolni :P
Úgyse fogják hagyni a THUG2 rajongók hogy csak így lebecsméreld a kedvenc játékukat így hogy szar, nem is mondom nem is könnyü elviselni :D
Azért nem kéne ennyire komolyan beírni valamit hogy nem tetszik, meglehet ezt finomabban is fogalmazni. Például én se szeretem a fifat, vagyis utálom, mégse mondom azt hogy ennél szarabb játék nem is létezik, fos meg minden, régebbi jobb volt, stb... gondolom érted.
Azért azt ajánlom hogy ahelyett hogy ránézel és azt mondod úristen, mennyire nem valósághü, ahelyett inkább játsz vele 2-3 órát vagy több napot, és utána mondj véleményt róla, mert úgy már tényleg van okod is mondani :)
(én is játszottam a fifa 2005 demojával nem nálam, az alapján mondom hogy nem tetszik az egész...)
Itt TH rajongók vannak legtöbben, úgyhogy tényleg ne írj ide olyan témában hogy miket szeretsz, ki a noob, meg ilyenek, és akkor béke lesz :)
Aztán majd remélem összefutunk a THAW-ban -
#299 Nem én kezdtem. No mind1 East meets West 4 peace 4ever! -
#298 na mid1n nicns harag -
#297 Na jóvan már most már tényleg befejeztem, nem akarok leesni a székről. Ha Tony Hawk-nak te és a hozzád hasonló "emberkék" képviselik, a rajongó táborát, akkor igazán sajnálom, őt és a játék készítőit.(mondjuk annyira nem kell, pénz jön rendesen, de azért is...)
Elmondtam a véleményem, kész, pá, isten ágyon! -
#296 -
#295 nem tom szerintem "izlések és pofonok" mindeki azzal játszik amivel akar. Fido ez tom dedósan hangzik de az az idétlen aki mondjaa :P de igaz. -
#294 Én már erre nem tudok mit mondani. Nem pazarlom az időmet, idétlen emberekre....