5823
-
zol45 #1556 a securom al kell elinditani -
#1555 valaki elmondaná???????????????????? -
zol45 #1554 SecuRom -
#1553 olvasd el az nfo fájlt. vagy olvass vissza -
#1552 nem indul ba+ valami progi kell nem ?
aki tudja az mondja meg plz!előre is kössz -
#1551 ???Te mit szedtél le??? -
zol45 #1550 csá nem tudjátok e hogy kell megcsinálni aszt hogy van egy csöves és fel kell futni a fara és egy hátra szaltót kell????????? -
#1549 bazki ha kikapcsolom a torrentkliensemet (uTorrent) akkor meg nem szaggat. beszarás -
#1548 ???????? -
#1547 Zsíír a game!! De nem arról volt szó, hogy 1 óriási pálya lesz?? Mert én úgy látom, hogy ugyanúgy van, mint régen! (sok kissebb pálya) -
#1546 áá hagyom a fenébe az egészet. egyszerűen játszhatatlan úgy szaggat. de hogy még 640-be is -
moralosan #1545 #1505 :P -
SamS #1544 http://sams.extra.hu/thaw.txt
akinek nem indul egy kis FAQ. :) -
#1543 nekem mindenhol akad^^ x800xl vga... de megnézem hátha 6.2-es catalystel nem. most omega van fent. -
#1542 ti ezt töltöttétek?nekem nem indul :(((((((( -
SamS #1541 nektek is akad story mod-ba ? :S -
#1540 Képet rakjatok be pls!!!!
-
windshield #1539 ahaha sikerult, thx balumann -
#1538 ja meg neten bekell menni a főmenübe a chat-hez :(( nincs chat gomb mint az eddigiekbe de remélem lesz rá mód -
#1537 megoldottam, azért nem tudta mountolni mert nem a letölött rar fájlt nyitotam meg, és nem volt benne a másik 2 szükséges kiegészítő a képfájlhoz, mostmár beolvasta.
Viszont nekem már megy a játék, és kurva jó. És neten is simán megy mert nincs CD kulcs gondolom azt hitték hogy ez ilyen erős védelem és nem kell :D
Simán megy neten is bazeg. De olyan királyak a mozgások
De egyszerüen nem tudom megcsinálni Beverly hillsen a wallflipet, akármit csinálok mást csinál... -
windshield #1536 Veelee: de ha kiirom, akkor hogy fogom bemountolni dt-vel, es a cureromos baszasokat allitgatni rajta? amit nfo ir -
SamS #1535 http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=2
felülről a 2.
kicsomagolod és a thaw.exe-t megkeresed vele és elindítod :) -
Veelee #1534 Nekem simán indul csak azt kell csinálni, mint mindegyik securomos játékkal Blindwrite 4.5.7-tel ki kelliríni az első cd-t /(disable Autoplay in Options), burn in DAO PW at 4x, click "YES" when asked if you want to physically include BWA information. Ezzel a módszerrrel megy a Crashday, TWAW, Tycoon City NY, SW Empire at war is. -
windshield #1533 "Unable to mount image. File not accessable." <-- DT 4.03HE -vel ... probaltam hogy letoltom ujra hatha elbaszta a kicsomagolast, az sem valt be. probaltam alchohollal, az is errort ir.. -
windshield #1532 Balumann: nekem sem olvassa be az 1-es cd-t ... te hogyan oldottad meg a problemat ? -
#1531 soselsz banner?
ha lesz szavazás itt az enyim :D
-
#1530 fogadjunk mindjárt aztmondod hogy még a curerom se kellett neked hozzá... -
#1529 mielőtt a cureromot elindítod azelőtt vedd ki a vesszőt ^^ -
#1528 Képet!!!
-
Trialkid #1527 MEGVAAAAN A MEGOLDÁÁÁÁS :D:D:D
NEKEM ELINDULT JEEEEE !!!!!! -
Trialkid #1526 Jet neked is ilyen hülye hibát ír ki ? :S -
abonyitomz #1525 én nem vettem ki, nem neveztem át ... semi hibát nem irt ki , ugy fut a játék mint a kisangyal... -
#1524 nekem megy a játék, és kurva jó, csak nem értem a feladatot.
Sponsor challenge, de szinte semmit nem ír, valami olyan értek hogy keresni kell egy deszkás boltot =( -
#1523 A required security module can not be activated. This program can not be executed.:S -
#1522 ez mi? mikor kitörlöm a ,-t a mappa nevéböl ezt irja ki
-
Trialkid #1521 szevasztok :D nekem lenne egy nagy problémám ...
itt van ez a progi CureROMv1.3.1Eng felraktam normálisan...
és ha ki van pipálva a CureROM Anti-Blacklist Measures (Enabled) , megcsinálok utánna mindent és elakarom indítani a játékot akkor híbát ír ki ..
de ha kikapcsolom az Anti Blacklist ot akkor meg nem indulna el a játék..
valaki segítsen plz :D -
#1520 ok már jó -
#1519 grr nem olvassa be az első lemez képfájlát -
#1518 na kész, mindjárt telepítem és próbálom, rohadtul várom, remélem elindul mert a crashday nem indult el ezzel a curerommal :(( -
#1517 apropó. jól olvassátok el az NFO fájl-t ^^ erre gondolok:
rename the "Aspyr Media, Inc" folder to "Aspyr Media Inc"
miután feltelepítettétek a játékot a telepített mappa nevéből ki kell venni azt a kis vesszőt, ha nem veszitek ki a curerom hibát fog írni ^^