Tony Hawk\'s American Wasteland

Oldal 1 / 117Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MexxHUN
Sziasztok:)
Az lenne a problémám hogy beállítom a 2-es játékost és visszaállítja magától.
Mi lehet a gond?
Elõre is köszönöm.

I Love DAF!

#5810 sry
Nézd meg az 5010-es üzenetet. Katt a kék szarra.
Ott minden le van írva!

hogykel szinnel irni lécci mondjátok meg?
Oksa:D:D:D:D:D
Balumann
Egyébként jó tanács, ha nem akarod idegesíteni a többieket a színekkel, és nem akarod, hogy buta lámának nézzenek, nem színezed a neved :D

Balumann
Hát a leírás valóban egy kicsit hibás, nem progress hanem Open process, és utána ott a listában kell kiválasztani a thawot (ott is megnyitás néven van). Mondjuk erre egy kis próbálkozás után nem hiszem, hogy nem lehetett volna rájönni...

De komolyan viccen kívül! Hogy kell azt? Csak mert szeretném, hogyha színes lenne a nevem....<#help>
xD kösz szépen
SzLehel
szinte gondoltam,hogy valamit nem fog tudni xd

a mamám tanította!

Am olvastam ezt a T-search-ös dolgot, és nekem amikor beindítom T-search-öt akkor nincs progress gomb. akkor hogyan kell?<#help>
Balumann
Új honlapról.

es a t-search-et honnan kapjam le?
Balumann
Elfoglalja a fél képernyõt az üres hely a hozzászólásodban és az alján meg autóreklám, mindezt egy kérdésért, hogy hogy kell szinezni.
T-searh-ben így, módban nem tudom: T-Search leírása
De ezt megint törlöm, és továbbra is törlöm, ha így írsz hozzászólást.

SzLehel
mi a szart csinálsz?

a mamám tanította!

Balumann
Hát nem így...

AtiRadish
thps-online.net vegleg leallt?:S

Balumann
Pontosabban kinnt lesz mind a kettõ, mert ez az új tárhelyszolgáltató sajno nem a leg megbízhatóbb. :-(

Balumann
Mostantól a banner alatti linkre az új oldal fog megjelenni, bár sajnos még mindig nem készültem el teljesen.
Ami még nem mûködik, az a parkbeküldés, a linkek (ez már folyamatban), illetve a Versenyhirdetés. Ezenkívül remélhetõleg sikerül megoldanom, hogy a honlap fõoldalára is kikerüljenek az események (pl. új verseny meghirdtés, új feltöltés, stb.).

SzLehel

a mamám tanította!

SzLehel
odamész a biciklihez,megnyomod a 4-est,és felveszi,elõre menni meg az 5-össel tudsz :)
pályákat meg a classic módban kell feloldani,meg persze story módban a többit.

a mamám tanította!

a játékban úgy kell bringázni, hogy odamész hozzá megnyomod a numpad 4-es gombját, felveszi a bicajt azt csõváz. nem hogy mit mondasz azzal, hogy nem tudsz több pályán játszani. szal mond el normálisan aztán tudunk segíteni.
attis95
bocs gyoker vagyok sracok de hogy kell bmx-ezni a jatekban??miniapolisnal nem tok tobb palyan jatszani :S

TDU nickname:lowlama

mindegy megoldottam. csak egy kicsit keresni kellett. aki akar letölteni a játékhoz bármit az nézzen be ide: http://thps-mods.com/
100% gap, vagy mi... aki tud írjon a fórumba.
Tud valaki adni egy olyan savegame-t amiben megvan csinálva a gap izé? Aki tud, az írjon a fórumba. Köszi.
Ezt már mindenki ismeri... De azért jó lett a videó xD.
SzLehel
http://www.youtube.com/v/v9lHuQMZ7AE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
csináltam egy videót a kecskés szobáról :D

a mamám tanította!

a nollie-t a 0 megnyomásával lehet megcsinálni. ilyenkor behelyezkedik a nollie pozícióba, és már csak ugrani kell. a gap a pályákon található olyan trükkök amiket ha megcsinálsz akkor kék színû lesz az adott trükk (nem tudom máshogy elmagyarázni, ha meg akarod nézni, akkor ott a youtube!)
a nolinet hogy kell és mi az a gap?
SzLehel
ha egy kicsit visszaemlékezel az elsõ küldetésekre akkor majd eszedbe jut,ne nekünk keljen mindent elmondani :P

a mamám tanította!

és ez hogy kéne csinálni?
amúgy mirõl is van szó???
SzLehel
a három trükk után a spine-os ugrásokat egy kombóban kell megcsinálni.

a mamám tanította!

lehetõleg képpel, mert így nem tudom, hogy mirõl is beszélsz. amúgymeg próbálkozz és sikerül majd.
és ott amikor a fickó fénképez 3 trükköd utánna spinet akar de mikor megcsinálom neki nem jó mit kell ott csinálni?
tony hawk-nál? ott úgy kell grindelni a lépcsõn, hogy az ugrás közben megnyomod azt a gombkombinációt amit a jáék ki is ír. ezután csak végig kell csúszni a lépcsõn.
SzLehel
elindulsz a lépcsõ felé,benyomod az ollie-t és ugrás közben megnyomod a trükk kombóját

a mamám tanította!

melyik helyszínen? ha lehet akkor képpel együtt
na van az a küldetés amikor a huricanet kell megcsinálni a bal bal r kombóval. na az nem megy
így nem könnyû rájönni, hogy mire is gondolsz
képet adnál hozzá?
na ott a grindelést nem tudom megcsinálni: hogy kell azt
VAN EGY küldetés amiben tony hawk boltjával van valami
sivesen amúgy bocsi
Amúgy ha nem lennél ilyen pofátlan...(amúgy meg kösz, meg van minden csinálva.)
Balumann
Az ilyen stílusú személyeskedést továbbiakban törölni fogom, ha még van türelmed segíteni, akkor azt tedd normálisan, kb. úgy ahogy egy hsz-el utána tetted. Ha nem, nem kell válaszolni, valószínûleg úgy is meg fogja tudni csinálni, esetleg beírja a szótárba a feladatot és lefodítja, meg próbálkozik.

Mint írtam, ha tényleg már pár 3-5 napja akadt el valaki egy küldetésen, és a kérdést beírja normálisan (kérésem volt, hogy képpel együtt tegye be, mert akkor többre emlékszem, dehát kérdezésonly mód...), akkor segítek én is.

na figyelj a hibád az kedves barátom hogy space nyomvatartva aztán közbe le de még mindíg nyomod a spacet utánna 360 amit úgy kell hogy a spacet nyolod és bal de ha még mindíg nem érted akkor nézd meg a youtubeon hogy hogy kell
nem hiszem el hogy ilyen szar vagy én tíz évesen megcsinálom te meg nem
még a flair is kell elötte
Oldal 1 / 117Következő →