5823
-
#5823 Sziasztok:)
Az lenne a problémám hogy beállítom a 2-es játékost és visszaállítja magától.
Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm. -
augusz23 #5822 #5810 sry -
augusz23 #5821 Nézd meg az 5010-es üzenetet. Katt a kék szarra.
Ott minden le van írva!
-
bonier5vin #5820 hogykel szinnel irni lécci mondjátok meg? -
augusz23 #5819 Oksa:D:D:D:D:D -
#5818 Egyébként jó tanács, ha nem akarod idegesíteni a többieket a színekkel, és nem akarod, hogy buta lámának nézzenek, nem színezed a neved :D -
#5817 Hát a leírás valóban egy kicsit hibás, nem progress hanem Open process, és utána ott a listában kell kiválasztani a thawot (ott is megnyitás néven van). Mondjuk erre egy kis próbálkozás után nem hiszem, hogy nem lehetett volna rájönni... -
augusz23 #5816 De komolyan viccen kívül! Hogy kell azt? Csak mert szeretném, hogyha színes lenne a nevem.... -
augusz23 #5815 xD kösz szépen -
#5814 szinte gondoltam,hogy valamit nem fog tudni xd -
augusz23 #5813 Am olvastam ezt a T-search-ös dolgot, és nekem amikor beindítom T-search-öt akkor nincs progress gomb. akkor hogyan kell? -
#5812 Új honlapról. -
cipiko22 #5811 es a t-search-et honnan kapjam le? -
#5810 Elfoglalja a fél képernyőt az üres hely a hozzászólásodban és az alján meg autóreklám, mindezt egy kérdésért, hogy hogy kell szinezni.
T-searh-ben így, módban nem tudom: T-Search leírása
De ezt megint törlöm, és továbbra is törlöm, ha így írsz hozzászólást. -
#5809 mi a szart csinálsz? -
#5807 Hát nem így... -
#5805 thps-online.net vegleg leallt?:S -
#5804 Pontosabban kinnt lesz mind a kettő, mert ez az új tárhelyszolgáltató sajno nem a leg megbízhatóbb. :-( -
#5803 Mostantól a banner alatti linkre az új oldal fog megjelenni, bár sajnos még mindig nem készültem el teljesen.
Ami még nem működik, az a parkbeküldés, a linkek (ez már folyamatban), illetve a Versenyhirdetés. Ezenkívül remélhetőleg sikerül megoldanom, hogy a honlap főoldalára is kikerüljenek az események (pl. új verseny meghirdtés, új feltöltés, stb.). -
#5802 Mods&Trainers -
#5800 odamész a biciklihez,megnyomod a 4-est,és felveszi,előre menni meg az 5-össel tudsz :)
pályákat meg a classic módban kell feloldani,meg persze story módban a többit. -
augusz23 #5799 a játékban úgy kell bringázni, hogy odamész hozzá megnyomod a numpad 4-es gombját, felveszi a bicajt azt csőváz. nem hogy mit mondasz azzal, hogy nem tudsz több pályán játszani. szal mond el normálisan aztán tudunk segíteni.
-
#5798 bocs gyoker vagyok sracok de hogy kell bmx-ezni a jatekban??miniapolisnal nem tok tobb palyan jatszani :S -
augusz23 #5797 mindegy megoldottam. csak egy kicsit keresni kellett. aki akar letölteni a játékhoz bármit az nézzen be ide: http://thps-mods.com/ -
augusz23 #5796 100% gap, vagy mi... aki tud írjon a fórumba. -
augusz23 #5795 Tud valaki adni egy olyan savegame-t amiben megvan csinálva a gap izé? Aki tud, az írjon a fórumba. Köszi. -
augusz23 #5794 Ezt már mindenki ismeri... De azért jó lett a videó xD. -
csináltam egy videót a kecskés szobáról :D -
augusz23 #5792 a nollie-t a 0 megnyomásával lehet megcsinálni. ilyenkor behelyezkedik a nollie pozícióba, és már csak ugrani kell. a gap a pályákon található olyan trükkök amiket ha megcsinálsz akkor kék színű lesz az adott trükk (nem tudom máshogy elmagyarázni, ha meg akarod nézni, akkor ott a youtube!) -
cipiko22 #5791 a nolinet hogy kell és mi az a gap?
-
#5790 ha egy kicsit visszaemlékezel az első küldetésekre akkor majd eszedbe jut,ne nekünk keljen mindent elmondani :P -
cipiko22 #5789 és ez hogy kéne csinálni? -
augusz23 #5788 amúgy miről is van szó??? -
#5787 a három trükk után a spine-os ugrásokat egy kombóban kell megcsinálni. -
augusz23 #5786 lehetőleg képpel, mert így nem tudom, hogy miről is beszélsz. amúgymeg próbálkozz és sikerül majd.
-
cipiko22 #5785 és ott amikor a fickó fénképez 3 trükköd utánna spinet akar de mikor megcsinálom neki nem jó mit kell ott csinálni? -
augusz23 #5784 tony hawk-nál? ott úgy kell grindelni a lépcsőn, hogy az ugrás közben megnyomod azt a gombkombinációt amit a jáék ki is ír. ezután csak végig kell csúszni a lépcsőn. -
#5783 elindulsz a lépcső felé,benyomod az ollie-t és ugrás közben megnyomod a trükk kombóját -
augusz23 #5782 melyik helyszínen? ha lehet akkor képpel együtt -
cipiko22 #5781 na van az a küldetés amikor a huricanet kell megcsinálni a bal bal r kombóval. na az nem megy