Dungeon Siege II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a diablo meg régi a d3 is jó lesz meg a ds2 is jó csak mondom tele van BUGGAL.[#wink
<#worship>#worship> egy nagy szar. A DS jó!<#gun>#gun>
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
ennyi :D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Arról csak jókat hallottam, sajna még nem játszottam velük. (Játéktéren le vok maradva kissé.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
elbasztak a kezelest
a zene meg nem 3 hanem 5
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
...
A halflife2nek meg jobb a grafikája mint a wolf3dnek,kedves Dani!<#mf3>#mf3>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3>
Kedves cikkíró nézze már meg a megjelenési idõpontokat!
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
xbox360+komputer
Szerepjátéknak egy gyenge kettes lenne max.
Lineáris történet, ahol végig hentelni kell. Nem tom ebben mi a szerepjáték...
Mert fantazy környezetbe írtom a szörnyeket?
Vagy mert van benne "párbeszéd", amibe álltalában van kemény 1 db választási lehetõségem?
Ez kemény akció, abból is a jobbik fajta :D
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Eleve szarul indul a történet. Ha lehetsz mondjuk driád v. elf, akkor miért írtanád pont a driádokat? <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy túl csicsásak nekem az ikonok.
Meg elfelejthetnék már ezt a lineáris játékmenetet...
Szal nem sok újat mutat sztem az elsõ részhez képest. Max. másmilyen a táj meg az effektek.
Y