43
-
torcipepe #43 a DS2 annyival jobb, mint a D2, hogy sokkalta több külcsi van benne, nem is vitem még végig, olyan hosszú. ezenkívül fejlődni is jobban lehet benne. ugyebár d2-ben a normál szint végére kb 30-as szintet lehet elérni, átlépsz hell-be, ugyanazok a szörnyek 10* erősebbek, de alig dobnak több XP-t vagy jobb cuccokat. -
riser #42 Nemtom hogy vagytok vele én játsszom mind a kettővel és a ds-ben is vannak bug-ok
a diablo meg régi a d3 is jó lesz meg a ds2 is jó csak mondom tele van BUGGAL.[#wink -
#41 Nagyon istenítették a diablót ennek ellenére
egy nagy szar. A DS jó! -
raven505 #40 Szerintem a SACRED UNDERWORLD simán kenterbe veri a DS 2-t -
Goth #39 a diablo szar. ez jó.
ennyi :D -
hinote #38 Ennyire LAMER nem lehetsz!!! Ha nem ismered a játékot, mért írsz róla? DIABLO 2 LOD 800*600-ban is fut. Akkor is megállta a helyét és most is. A trónról pedig még egy játéknak sem sikerült letaszítania. -
Kemény Husi #37 höhö. Én még az első demojánál tartok -
motorolanokia #36 ja, az! -
Brootal #35 Épp most fejeztem be. Nagyon durva ! Olyan hosszú mint az eslő rész meg a kieg egybe. Mert sok a mellékküldetés és a legtöbbet meg is csináltam. Jöhet a medium szint :) Gf 6800-16/6,1G ram, 3000+ proci, 15-80 fps -
Cassell #34 Én a DS1-et multiba végignyomtam haverral úgy nem volt rossz ezt meg se néztem mert az Everquest 2 mellett úgyse rúgna lasztiba. -
jihad #33 És nézd meg a dio2-ét is, már akkor is ciki volt a 640*480! -
#32 Diablo és Baldurs Gate ötvözése kb. -
#31 Igen, és ? -
#30 DS1 is simán szebb volt mind D2 LoD .. persze ez más kérdés :D -
#29 Az milyen ? :o -
#28 Nekem speciel a Kult: Heretic kingdoms sokkal jobban bejön mint ez. -
#27 A Final Fantasyval mi van? Már nem írnak ilyet PCre?
Arról csak jókat hallottam, sajna még nem játszottam velük. (Játéktéren le vok maradva kissé.) -
#26 Szerintem a grafikát ott b@szták el, hogy olyan, mintha 2-d-ből néznéd a 3-dt. Konkrétan? K*urvamessziről nézed a karaktereket, engem néha csak a térbeliség emlékeztet arra, hogy 3-d (Amikor megláttam először, ezt mondtam, ez mi? DSII, ez? Mert *KUUUUR*APICIIII...)... ja igen, a save rendszert miéééééééééééééééééééééért kellett elb*szni? Ami DioII-ben jó, az itt nem! Tsk. A nehézség is érdekes, a DS1 nagyon könnyű volt (legnehezebb fokozaton se volt megeröltető, max multiban egy picit), itt meg változó, pl., nagyon jó dolog, amikor egy 250 HP-s harcos meg egy 140HP-s mágus találkozik 10 szörnnyel, amik approx 3 mp-enként 100-at sebeznek... Persze nem vittem el sokáig, csak a sivatag elejéig, ott egy picit kezdtem unni a játékmenetet,tehát nem lettem uberpowerful, de akkor is. Nem fogják föl a fejlesztők, ha a könnyű (ez esetben a Mercenary), fokozaton játszok, ne kelljen már összesz@rni magam, hogy haladjak (néha). Ez egy nagyon jellemző klisé, a normál módnak nem kellene őrülten nehéznek lennie. És nem, szeretek nehéz fokozatokon játszani, de csak akkor ha én azt akarom, hogy nehéz legyen!!! Ha easy-n akarom vinni, akkor az legyen is az! (általában azoknál a játékoknál van ez, amiket csak egyszer játszok végig, és nem igazán keltették fel az érdeklődésem). *sigh*. A grafikát meg nem szokták hasonlítani sokkal régebbi játékokhoz, nem számít, hogy ma már ronda, miért? Mert már régi, természetes, hogy nem a grafika tartotta fent idáig, egy játék grafikáját ne hasonlítgassuk szerintem se egy régi prograémhoz. Az NWN grafikáját se a BGII-höz hasonlították (mégis a BGII sok helyen sz@rráveri az NWN-t játékmenet és sok más dolog szempontjából, bár azért tetszik mindkettő :)). -
#25 Jahm, érdekes felfogása van a srácnak, ez össz. 4 csillag nála, olyanok, mint a Flatout (ami mellesleg megjegyzem h. véleményem szerint az eddig készült legjobb autós játék), csak 3 csillagot kapnak nála. -
#24 Elég szarnak tűni kez a játék. Eléggé közepes gépem van, és 1280-ban faszán megy árnyékok nélkül, de minden más maxon, szal gépigénye nem sok van. De ez édes kevés a jó játékhoz. DS1 jobban bejött. -
#23 nekem a DS1 bejott, de ez nem
elbasztak a kezelest
a zene meg nem 3 hanem 5 -
#22 Hát elég foslé a képek alapján... -
#21 "A Diabló alacsony felbontású borzalmához képest..."
...
A halflife2nek meg jobb a grafikája mint a wolf3dnek,kedves Dani! -
#20 Lineage 2 sem szerepjáték...bár talán közelebb áll hozzá, mint eme alkotás. Ha szerepjátékot akarsz, akkor valami klasszikussal nyomjad...de még jobb, ha símán haverokkal papír+ceruza. -
#19 igazán jó kis gamma ez. van már 48as karakter meg kezdtem újat is tök más irányba fejlesztve minden karaktert kipróbálva mi a királyság :) -
Diocles #18 Semmi sem jobb egy kis Lineage2-nél, igaz?! -
#17 de mára már borzalom -
Falatka2003 #16 "A Diabló alacsony felbontású borzalmához képest"
Kedves cikkíró nézze már meg a megjelenési időpontokat! -
GodBadka #15 Miért ne hasonlíthatná? A grafikáról beszélt nem a játékról. -
#14 Abszolút egyetértek veled. Fantasy+LVL-ezés+Lineáris Párbeszéd=RPG? Elég fura. Bár szerintem így jobban el lehet adni. Aki meg ért hozzá, azt úgy sem lehet átverni... -
#13 Kiprobaltam 20 percig ment..... -
mongoose18 #12 loool azért ne guild wars-hoz hasonlitsd már pls.... kicsit külömböző category -
onimusha #11 nemtom sztem csúnya, még a guild wars is szebb pedig azt offline ne mis lehet, de az nem szaggat -
Humi #10 Szarból nem lesz homokvár!
-
#9 Ezt én sem értettem.
Szerepjátéknak egy gyenge kettes lenne max.
Lineáris történet, ahol végig hentelni kell. Nem tom ebben mi a szerepjáték... -
#8 De ez mitől szerepjáték?
Mert fantazy környezetbe írtom a szörnyeket?
Vagy mert van benne "párbeszéd", amibe álltalában van kemény 1 db választási lehetőségem?
Ez kemény akció, abból is a jobbik fajta :D -
olos123 #7 Szerintem megpróbálhatod, nincs nagy gépigénye -
irkab1rka #6 agreed -
#5 Hmm...
Eleve szarul indul a történet. Ha lehetsz mondjuk driád v. elf, akkor miért írtanád pont a driádokat?
Amúgy túl csicsásak nekem az ikonok.
Meg elfelejthetnék már ezt a lineáris játékmenetet...
Szal nem sok újat mutat sztem az első részhez képest. Max. másmilyen a táj meg az effektek. -
#4 Hehh, nem is tudom, GF3-mal érdemes nekiszaladni?