Csodacsibe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tod feliratot hol találok hozzá ? (magyart 😊 )
Teasert keressetek ne trailert szerintem.
te, te ezt megnézted, vagy csak találtál egy chicken little trailer-t, ami gondoltad biztos az lesz, amit keresünk? 😊
na szóval köszi, de ez nem az 😊
na szóval köszi, de ez nem az 😊
hahahahahahahaha,ez jó!csoda csibe!hol élünk mi!pfff,ez non jó!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

... got nothin to share with you...

Igazad van...félreérthetõ volt a kérés. Nem a zene kell, hanem az az elõzetes, amin táncol.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
hovajár a narancssárgakicsicsibe???
hhháááááááátttttt aaaaa
narancssárgakicsicsibebölcsibe
hhháááááááátttttt aaaaa
narancssárgakicsicsibebölcsibe
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nem, de biztos színvonalas, fõleg hogyha ilyen jó a zenéje is...
Sziasztok.
Tegnap voltam moziban, és volt errõl a filmrõl egy bemutató...A csibe táncolt az O-Zone zenéjére. Az kéne nekem vhonnan. Nincsen meg valakinek? Vagy valami helyet nem tud mondani?
Tegnap voltam moziban, és volt errõl a filmrõl egy bemutató...A csibe táncolt az O-Zone zenéjére. Az kéne nekem vhonnan. Nincsen meg valakinek? Vagy valami helyet nem tud mondani?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.