Shadowgrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Így olyan AREA51-es beütése van 😄 😄
1ébként én még nem tapaszataltam ilyesmit 😊
köszi.
Ja meg van egy másik bug is , néha elgörbül a tér 😄 értsd futok egy egyenes folyosón és hirtelen elgörbül, kicsit továbbmegyek visszaugrik egyenesbe...gef6600 minden maxon, csak antialias off
PSN ID.: Beegabor
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
inkabb expendable
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Curva jól néz ki 😊
Jótanács:
Érdemes elõször a pisztolyt teljesen felfejleszteni, ugyanis kifogyhatatlan a skulló ugyebár. Ha elfogy minden fegyverünkbõl a lõszer, hasznos társ lehet azokon a nehéz napokon 😊
Csak most el vagyok maradva mert minden új game lentvan a gépen de kevés van végigtolva 😞
Next PC upgrade: 2022
Egyenlõre a trélerrel vígasztalódtam csak...
Nem lövöm le a poént, de az új jDoom engine nagyon durva meglepetéseket tartogat :p
Annyi a problémája hogy az alapra rátettem 1 honosítást, ami kurva gagyi 😞 A fileokat éppen ki lehet bent cserélni mondjuk.
Melyik verziót szedtétek le? A NOGRP-t vagy a CLONECD-t? Csak mert Torrentspy-on vmi okos azt írta, hogy a NOGRP fake. Igaz ez?
Becsomagolom az enyém, és feltöltöm neked. Nem nagy, 50mb tesco gazdaságos rar tömörítéssel 😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki szereti az ilyesmit, az keresse meg az Alien shooter-t is!
😛