110
Shadowgrounds
-
#70 Na jó egyszer megrántottam az egeret mikor rámrobbant egy villany az elején :D -
#69 Akkor nem hosszú ez sem! -
#68 Ééééss, most van vége, 3:45 van kb 22:00 kor kezdtem , 3 x 5 perc szünet -
#67 Ez szívbajt hoz rád??? Én most vagyok a 9. pályán és unottan nyomom a tűzgombot, már várom hogy vége legyen -
#66 Van hangulata a játéknak, majd a bikábbik gépen folytatom, egyelőre az elején jobban a szívbajt hozta rám mint a doom :D -
#65 az advanced menüben is benne van :
lol tényleg bazz :D:D
Hiába.. nem mindig a nehéz utat kell választani :p :D -
#64 Kikapcsoltam a render glow-ot ( mondjuk nem az iniben, az advanced menüben is benne van ), így már oké, és lám a teret sem görbíti már :D -
GrimReaper78 #63 Na, megnéztem a gammát.
Olyan felemás a véleményem. Nem kötött le túlzottan ,de azért nem is olyan szörnyű. Valószínűleg elő fogom még venni.
Co-op módot próbálta vki? Remélem, Neten lehet tolni, ugyanís offline módban spawnolt még 3 muksó mellém, de azokat nem bírtam irányítani, és ráadásul úgy az útban voltak, hogy elmozdulni sem tudtam. -
#62 Csak 1 kósza 5let....
a config mappába, van 1 options.txt
Graphics
{
better_glow_sampling = 1
environment_animations = 1
extra_gamma_effects = 1
fakeshadows_texture_quality = 100
gore_level = 100
green_blood = 0
high_quality_lightmap = 1
hit_effect_image = 0
layer_effects_level = 100
lighting_level = 100
lighting_texture_quality = 100
particle_effects_level = 100
procedural_fallback = 0
render_distortion = 0
render_glow = 1<--- ezt tedd 0-ra
shadows_level = 100
shadows_texture_quality = 100
texture_detail_level = 100
weather_effects = 1
-
#61 HDR feeling :P -
#60 Rohadjak meg, ha nem lenne iylen erős a glow effekt, még jól is nézne ki :D -
#59 Én változatlanul 77.77-est használok, talán próbáld meg azzal Seth :) -
#58 tök szép :))) -
#57 Többen írják, sztem drivert kéne cserélniük.... -
#56 Azért ez nem gyenge :D
Így olyan AREA51-es beütése van :D :D
1ébként én még nem tapaszataltam ilyesmit :) -
pinehead #55 +van thanx. -
pinehead #54 hogy indul a "nem bolti" verzió?
köszi. -
#53 Ilyet tapasztalt már valaki??? Tök világos lesz, mintha a glow effekt meghülyülne
Ja meg van egy másik bug is , néha elgörbül a tér :D értsd futok egy egyenes folyosón és hirtelen elgörbül, kicsit továbbmegyek visszaugrik egyenesbe...gef6600 minden maxon, csak antialias off
-
Thanatos #52 sazvsz nem incubation clone, bazz iylen graffal incubation clone..., asszem meg is buknék összes félévi vizsgámon... :DDD -
#51 Alien Breed? -
GrimReaper78 #50 Tuti, azt nem ismerem :D
-
ronhaven #49 egyik se
inkabb expendable -
GrimReaper78 #48 Na, 20 perc és lent van. PErsze haverral épp' NFSMW sessiont próbálunk összhozni, de tuti, hogy még ma kipróbálom. Kíváncsi leszek rá, hogy milyen. Amúgy ez ilyen sci-fi Diablo, tehát van karifejlődés meg tárgygyűjtögetés, vagy inkább oylan, mint anno az Incubation volt? -
#47 Most voltam 1 oylan részen (kint a szabadban) ahol dőltek szanaszét a fák, stb..
Curva jól néz ki :)
Jótanács:
Érdemes először a pisztolyt teljesen felfejleszteni, ugyanis kifogyhatatlan a skulló ugyebár. Ha elfogy minden fegyverünkből a lőszer, hasznos társ lehet azokon a nehéz napokon :) -
#46 Ohh Thx :D
Önnek 1 új üzenete van :p -
#45 Na szeressük az ilyet majd lehuzom.
Csak most el vagyok maradva mert minden új game lentvan a gépen de kevés van végigtolva :( -
#44 Sajna még nemtom, mert nagyon lassan jön, de holnap kurvanagyot fogok ezzel gémelni!
Egyenlőre a trélerrel vígasztalódtam csak... -
#43 :)
én megtaláltam, konzol menü, mirror player weapon
:Ð -
#42 vissza a játékhoz :)
Nemtudom vágjátok -e hogy lehet bent fegyókat fejleszteni :) -
#41 Nem jó, csak nemtudom mivel baxtam el hogy ilyen lett :p -
#40 amúgy miért jó a balkezes fegyver???
:Ð -
#39 Nagyon helyes :p
Nem lövöm le a poént, de az új jDoom engine nagyon durva meglepetéseket tartogat :p -
#38 várjá bazdmeg, tőttöm fel. -
#37 ja, leszedtem a jdoomodat is, végre nem kell baszkodni vele, egybevan minden
:P -
#36 nembaj, linkejjé mer KELL!!
:ÐÐ -
#35 Nemtom nekem 1be van mind a 3 :D
Annyi a problémája hogy az alapra rátettem 1 honosítást, ami kurva gagyi :( A fileokat éppen ki lehet bent cserélni mondjuk. -
GrimReaper78 #34 kösz a választ
-
#33 egyikse fake -
GrimReaper78 #32 Sziasztok!
Melyik verziót szedtétek le? A NOGRP-t vagy a CLONECD-t? Csak mert Torrentspy-on vmi okos azt írta, hogy a NOGRP fake. Igaz ez? -
#31 az alap megvan fullban, sztem ezeknek is csak serial kell nem?
De azért töltsd! Köszi!!