Shadowgrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Rohadjak meg, ha nem lenne iylen erõs a glow effekt, még jól is nézne ki 😄

Maxtreme
Én változatlanul 77.77-est használok, talán próbáld meg azzal Seth 😊

Istencsászár
tök szép 😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
Többen írják, sztem drivert kéne cserélniük....

Maxtreme
Azért ez nem gyenge 😄
Így olyan AREA51-es beütése van 😄 😄
1ébként én még nem tapaszataltam ilyesmit 😊

+van thanx.

hogy indul a "nem bolti" verzió?
köszi.

Seth
Ilyet tapasztalt már valaki??? Tök világos lesz, mintha a glow effekt meghülyülne
Ja meg van egy másik bug is , néha elgörbül a tér 😄 értsd futok egy egyenes folyosón és hirtelen elgörbül, kicsit továbbmegyek visszaugrik egyenesbe...gef6600 minden maxon, csak antialias off

PSN ID.: Beegabor

sazvsz nem incubation clone, bazz iylen graffal incubation clone..., asszem meg is buknék összes félévi vizsgámon... 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dynamic
Alien Breed?
Tuti, azt nem ismerem 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

egyik se
inkabb expendable
Na, 20 perc és lent van. PErsze haverral épp' NFSMW sessiont próbálunk összhozni, de tuti, hogy még ma kipróbálom. Kíváncsi leszek rá, hogy milyen. Amúgy ez ilyen sci-fi Diablo, tehát van karifejlõdés meg tárgygyûjtögetés, vagy inkább oylan, mint anno az Incubation volt?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Maxtreme
Most voltam 1 oylan részen (kint a szabadban) ahol dõltek szanaszét a fák, stb..
Curva jól néz ki 😊

Jótanács:
Érdemes elõször a pisztolyt teljesen felfejleszteni, ugyanis kifogyhatatlan a skulló ugyebár. Ha elfogy minden fegyverünkbõl a lõszer, hasznos társ lehet azokon a nehéz napokon 😊

Maxtreme
Ohh Thx 😄
Önnek 1 új üzenete van :p

grebber
Na szeressük az ilyet majd lehuzom.
Csak most el vagyok maradva mert minden új game lentvan a gépen de kevés van végigtolva 😞

Next PC upgrade: 2022

NeoMaN
Sajna még nemtom, mert nagyon lassan jön, de holnap kurvanagyot fogok ezzel gémelni!
Egyenlõre a trélerrel vígasztalódtam csak...

NeoMaN
😊
én megtaláltam, konzol menü, mirror player weapon

Maxtreme
vissza a játékhoz 😊
Nemtudom vágjátok -e hogy lehet bent fegyókat fejleszteni 😊

Maxtreme
Nem jó, csak nemtudom mivel baxtam el hogy ilyen lett :p

NeoMaN
amúgy miért jó a balkezes fegyver???

Maxtreme
Nagyon helyes :p
Nem lövöm le a poént, de az új jDoom engine nagyon durva meglepetéseket tartogat :p

Maxtreme
várjá bazdmeg, tõttöm fel. <#boxer><#vigyor><#vigyor>

NeoMaN
ja, leszedtem a jdoomodat is, végre nem kell baszkodni vele, egybevan minden
😛

NeoMaN
nembaj, linkejjé mer KELL!!
:ÐÐ

Maxtreme
Nemtom nekem 1be van mind a 3 😄
Annyi a problémája hogy az alapra rátettem 1 honosítást, ami kurva gagyi 😞 A fileokat éppen ki lehet bent cserélni mondjuk.

kösz a választ

NeoMaN
egyikse fake

Sziasztok!

Melyik verziót szedtétek le? A NOGRP-t vagy a CLONECD-t? Csak mert Torrentspy-on vmi okos azt írta, hogy a NOGRP fake. Igaz ez?

NeoMaN
az alap megvan fullban, sztem ezeknek is csak serial kell nem?
De azért töltsd! Köszi!!

Maxtreme
Hát nemtaláltam 😄
Becsomagolom az enyém, és feltöltöm neked. Nem nagy, 50mb tesco gazdaságos rar tömörítéssel 😊))

Maxtreme
megveszed 😄
Nem free cucc 😊
Mindjárt keresek neked valami okosságot 😉

NeoMaN
hõõõõ 😊))
Naeztmost hogykell? Letöltöm és rátelepítem vagyhogyis?

Maxtreme
Maxtreme
Gondolom azt vágod hogy készül a második rész? 😊

Maxtreme
van neki 2 is.

NeoMaN
milyen kiegészítõi???<#wow1><#wow1><#wow2>

Maxtreme
Végignyomtam mineden kiegészítõjével 1ütt 😊

Istencsászár
azér va a lámpa 😄 ha nemlenne sötét nemlenne hangulata..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
Egy kis kontraszt+gamma+digital vibrance csodákat mûvel...

NeoMaN
húbazmeg ez isteninek néz ki!! 😊

Aki szereti az ilyesmit, az keresse meg az Alien shooter-t is!
😛

Maxtreme
1 vele a bajom. Ugyanaz mint a Doom3-al. QRVA SÖTÉT <#vigyor>

Istencsászár
Csatlakozom ez valami nagyon tutkó lett, és gyönyörû:

Maxtreme
Csináltam 1-2 képet:

Maxtreme
Meglestem..
Gyerekek ez valami barom jó.
A graf gyönyörû, pláne az árnyékok.

A gépigényrõl annyit hogy az aláírásban szereplõ configgal, 1024x768 Very high: 35-50 fps.

Lehet bent állítani 1-2 dolgot 😊

Istencsászár
azazazaz az "istencsászár"😊 gamma volt, leis jött minjá dobok be képeket meg véleményt

Zsolo007
Szedem én is 😊

Dynamic
Ezt én is szedem.Imádom az ilyen "észjátékokat".Kicsit hasonlít az Alien Swarmra.Az baromi jó volt.Hálóban lehetett játszani, kizárólag kooperatív módban ahol egymásra támaszkodva, minden folyosóért meg kellett küzdeni az élien hordákkal.Csodálkozom, hogy nem lett annyira népszerû.
Maxtreme
Énisénis 😊
Imádom az ilyen stílusú játékokat, csak sajna manapság már kevés van belõlük 😞

Istencsászár
látom kijött tõtöm😄