42
-
dez #42 Nyoma veszett a klónozott macskáknak a New Orleans-i állatkertben -
Battlefront #41 tök jó
-
irkab1rka #40 Ditteaux kemény csávónak látszik. Szerintem simán lekapna egy kengurubébit :))) -
Drawain #39 Nah itt megnéztem ezt a Jazz-t és Ditteaux-t, ugye apát és "klón-fiát", és bár hasonlítanak mintázatban, de azért elég sok különbséget lehet találni közöttük. Tök jó :) -
Drawain #38 Ezeket a képeket elnézve Nancyből lett Caty és mégse hasonlítanak annyira egymásra, ahogy a két "klóntestvér" Caty és Madge sem. Bár lehet kellene még pár kép :) -
#37 Azt azért ne felejtsük el, h egy fajt megmenteni a kihalástól olcsóbb, mint kihalás után újraklónozni egy populációt és megteremteni a környezetét.. -
#36 Ja ezt én is unom már, ha klónozás, akkor egyből Hitler.. LOL -
#35 Mi az h Cat 02, klón vagy v mi? Hol a régi Cat? :) -
csari89 #34 Jaja, aztán "véletlenül" pokemonos dögöket hoznánk létre... -
fv #33 Az lenne a legjobb, ha a kardfogú tigrist lombkoronásra klónoznánk, akkor nem kéne embereket ennie, mert napenergiával menne! -
Riker87 #32 nagyon frankó dolog, de azért kíváncsi lennék, hogy tényleg életképesek maradnak e a cicák :) -
Kazak #31 Pedig kinézetre illene egyformának lenniük, hacsak nem extrém módon eltérő környezetben élnek (ld. egypetéjű ikrek). -
#30 Sott meg kinezetre sem egyformak soxor a klonok. Pl pont macska klonozasnal olvastam ezt. -
dez #29 Sajnos az ember van olyan önhitt, hogy azt hiszi, minden bűnét utólag könnyedén jóvá teheti...
Persze még mindíg jobb, ha van valamiféle megoldás, mint ha nincs semmi, de ez nem azt jelenti, hogy most már nyugodtan lehet írtani az erdőket, a bennük élő állatokkal együtt... -
Kazak #28 Abból a szempontból nem tökéletes megoldás, hogy így is elvész az adott faj genetikai állományának változatossága.
Legjobb megoldás lenne nem kipusztítani a fajokat, meg felszámolni az élőhelyeket. -
Andris #27 Anyúú... meghalt a kutyusom. Nembaj majd a RePET-nél újraklónozzuk. :)
jó kis film volt az a 6.napon -
_Vegeta_ #26 Arrol nem is beszelve h nem hitler volt a nagyokos hanem göring. :) -
#25 Eszexi fáni. Malac méretű elefánt. :D -
#24 már klónoztak állatot? aztaaaaaaaaaaa -
#23 Klónozzunk elefántokat, és adjuk el az agyarukat.
Vagy elég csak az agyarukat klónozni.
Azok is szaporodnának vajon? -
#22 - Anyúúú kaphatok egy kihaló félben lévő állatot?
- Mit szeretnél cuncimókuskám?
- Egy egy egy koalamacikááát!
- Persze szivem, szülinapodra klónozunk neked egyet -
Gabest #21 A klónok szaporodnak? naneeeee, akkor minek a klónozás? -
Manki #20 Nem vagyok állatmentő meg ilyesmi, de tazért tök jó lehet mikor már egy állatfajból csak pár száz van és akkor jön a modern technika és egy apróbban megsokszorosítja a számukat....... -
Cat 02 #19 :D nem rosz ötlet bár sok sok cica is ari
komolyan jó mert kihalás szélén álló álltaokat is meg lehet menten i -
pepe003 #18 Jaja -
MiZo@game #17 klónozzák már a világ legjobb csajait :D hadd jusson mindenkinek -
dez #16 Azért nem 100%-ig nevelés kérdése. A gének is számítanak. Plusz talán véletlenszerű dolgok. (És sokan hisznek a karmában is.) -
jefferson83 #15 Vagy rabbi :OOO -
#14 Úgy kell nevelni ,hogy a 300 nem 30 ezer liter vízbűl ki tudják emelni az ojjektum részére a DNSt és akkó tudomásom szerint jó munkásembör lehet a Hitlerbül aki éntüllem 1 évvel idősebb de semmi többet nem tudok róla -
#13 Már csak egy lépés az ember klónozása és akkor Bush csinálhat klón hadsereget és küldheti őket Irakba
Egyébként TÖK JÓ -
plamex #12 hát akkó úgy kell nevelni őket ...
TEccikéééérteni ? ;) -
UnnameD #11 Az hogy egy ember milyen lesz felnőttként (egy klón is) nevelés kérdése (és a környezeté) szóval hitlerből lehetne akár békefenntartó . -
BiroAndras #10 "Meg a sok kis tömeggyilkos, esetleg Napoleon vagy Hitler klónok?"
Miért kell minden egyes ilyen hírnmél újra elmagyarázni, hogy a klónozás nem így működik. Az embernek csak és kizárólag a DNS-e másolható. A személyiség ezen kívül még rengeteg dologtól függ. És ahhoz, hogy egy ország élére diktátor kerüljön, még megfelelő külső körülmények is kellenek. -
#9 lehet h. már van nekik saját Dzsurasszic Parkjuk.
Hol lehet jegyet venni?
Mi lesz a Klónvárossal?
Befektetőket keresek, ha összejönne a zseton, akkor belevágnék. :)
A befektetők között ingyen Kónozást sorsolok ki :) -
#8 Meg a sok kis tömeggyilkos, esetleg Napoleon vagy Hitler klónok? -
Wilddog #7 Aztán majd jönnek a kardfogú tigrisek, dínók... -
#6 naaa építsünk klón várost, lécci lécci....
-
waterman #5 ez tényleg jó! a világ egyik fele majd klónozza meg tenyészti a hegyi gorillákat, a világ másik fele meg lelöveti őket, mert jól mutat a fejük a szoba falán. ha legalább a seggüket is kiraknák a falra..
nagyon jó, hogy már ilyet is tudnak, de én még mindig azt mondom, hogyha fajokat akarunk megmenteni, akkor hagyjuk békében a galapagos szigeteket, ne halásszunk a kardszárnyú bálnák meg a sarkkör közelében grasszáló kékbálnák vonulási útjain.. szerintem. meg ne írtsunk ki minden talpalattnyi kis erdőfoltot. mivel kicsit mohó az emberiség, évente több 10 faj hal ki(olyan nagyobb méretű állatok). pl:Cyanopsitta spixii, ez egy jópofa ara-papagáj féle, 2000-ben egy darab hímet tartottak nyilván. tessék klónozni. -
#4 cicák, gólyák, dinoszauruszok ...
nincs határ -
irkab1rka #3 Ez a jó oldala, örülök a hírnek.