1127
DarkStar One
  • [Jakuza]
    Azt hiszem kapunk egy Freelancer klont es semmi tobbet.
    Ideje lenne mar, ha David Braben es Ian Bell elorukkolna az Elite4-el, hogy vegre kapjunk egy rendes urhajos jatekot.
  • Istencsászár
    DARKSTAR ONE E3 2006 VIDEO!!!
  • Istencsászár
    Darkstar One: Demó a napokban

Szólt az Ascaron tündérkéje, hogy a napokban jön a demó. A teljes játék május 18-án kerül a boltok polcaira. E3 alkalmával Darkstar és Sacred meglepetések várják a híreket figyelemmel követő rajongókat.

Hardwired.hu

• Sephi

Majus 18.
  • NST Demo
    Kis érdekesség : http://www.planet-fiction.de/fileadmin/partner/pf-dso-en-count.jpg

Ez egy countdown banner . Sajnos az nem világos számomra hogy ez most a teljes játékra értendő vagy a demóra . Ha a demó akkor az jó, ha a játék akkor el se hiszem
  • Istencsászár
    69db új kép
  • LegionarR
    Azt sajnálom a screenshotokat elnézve csak, hogy itt is elszúrták az űrlények kinézetét (komolytalanok, nevetségesek, mintha valami nyomi rajzfilmből vették volna ki őket - szerintem). Ez az egy dolog zavart az X-ekben is (főleg a 3-ban, ahol minden más olyan szép)
  • NST Demo
    Semmitől . Csak egy tévhit volt hogy köze van a Wing Commanderhez , de ez annyiban ki is merül hogy a WC és még más egyéb játék ihlette a Darkstar One-t . Ajánlom minden angol tudással rendelkezőnek a hivatalos fórumot , nem nagy ott a létszám de akik oda írkálnak elég lelkesek :) . http://213.198.65.214/forum_DS/forumdisplay.php?f=3

Elég sok infót találni a játékról . Kinn lesznek az E3-on is és a demó mint említettem májusban várható . Egyenlőre nem tudni biztosan hogy német vagy angol nyelvű verzió lesz a demóból előbb ( szvsz ha a nemzetközi piacon akarnak kaszálni akkor mindenképp az angol nyelvü demót kéne előtérbe helyezniük )
  • LegionarR
    Darkstar One:Wing Commander ??? Mitől Wing Commander?
  • Zsolo007
    Hát előveszed, install azt nosza :). Egyből visszatérnek azok az idők :))
  • Thanatos
    "Nekem hiányoznak a Wing Commanderes , X-wing-es , Tie Fighteres és Freespace-es idők , remélem a Darkstar One kitölti ezt az űrt egy kicsit :) ."

nekem is... :((((
  • NST Demo
    Freelnacer= Freelancer
  • NST Demo
    Elég sok Freelnacer rajongó várja a játékot . Sajnos mivel a LA nem foglalkozik már túlságosan a "spacesim" kategóriával , és sajna már nincs Origin , az utódja a Digital Anvil az M$ olvasztó tégelyében végezte , a Volition is a múlt ködébe veszett, sajna így az Ascaron üdvöskéje maradt az egyetlen reménysugár az ilyen tipusú játékok kategóriájában . Az X3-at azért nem sorolom ide mivel vannak stratégia és gazdasági vonalai is , míg ez inkább akció orientált lesz . Nem mintha ellenemre lenne az űrbéli kereskedés meg effélék csak az én ízlésemhez képest túl sok van belőle az X3-ban . Nekem hiányoznak a Wing Commanderes , X-wing-es , Tie Fighteres és Freespace-es idők , remélem a Darkstar One kitölti ezt az űrt egy kicsit :) .
  • Gundark
    Kösz a infót én is :) Egy ideje nem hallottam róla, oszt gondoltam ez is a sok szép más játék sorsára jutott. De nem. Szóval várom :)
  • Istencsászár
    Kösz az infókat
  • NST Demo
    Hmm kár hogy leült a topic :( . A hivatalos fórumot olvasgattam és , azt hámoztam ki hogy májusban várható demó a gammából és valószínüleg június végén , vagy július elején jelenik meg a cuccos . Másolásvédelmi eljárásként nem a starforce-t fogják használni hanem valószínüleg a Sacredhez használt védelem továbbfejlesztett változatát .

Kőkemény singleplayer lesz , multit egyenlőre nem terveznek és valószínű moddolni sem lehet majd a játékot ( bár én reménykedem benne hogy mégis ) . Sajnos csak egy hajónk lehet és csak azt lehet pimpolni ( bár szvsz az újrajátszhatóságot csak növelné ha más hajókkal is nyomulhatna az ember, de ezt kizárja a játék alapkoncepciója ) .
  • NST Demo
    Ott a pont :D . Nem tok rendesen számolni nah ez van ... :D
  • Thanatos
    szept egy az má q3 nem? ;PPP
  • NST Demo
    Hmm ha jót linkeltem be akkor az ott egy német oldal , az Ascaron meg német cég szóval lehet talán megbízhatóbb az infó . De végülis mind1 . Ha március vége akkor igaz a Q1 amit írnak a játék hivatalos oldalán , ha meg szeptember akkor az már kövéren Q2 szóval , én azért reménykedem hogy összejön a márc. 30. , bár láttam áprilisi dátumot is .
  • [Jakuza]
    Erdekes a GameZone.com oldalon is Szeptember 1. a megjelenes es eleg megbizhato oldal a megjelenesek teren, folyamatos frissitessel, az Avaultal szemben.
  • NST Demo
    Nah találtam egy ilyet : http://www.erscheinungstermine.de/release-dates/games/3-pc/2991-darkstar-one/release.html

Hát remélem sikerül tartani , mert ha nem akkor a megjelenés igencsak 2006 Q2 lesz és nem Q1 . Mindjuk várható volt . Túl szép is lett volna hogyha feb 28. lett volna megjelenési dátum ... meg ahhoz képest elég kevés infó kering még mindig a játékról , szvsz a hype majd kb 2 héttel a megjelenés előtt beindul ( bár mivel ez nem egy AAA+-os kategóriájú gamma ezért olyan nagy hírverés nem lesz ) , én mindenesetre egy demóban reménykedem :)
  • NST Demo
    Sephi : Hmm inkább halgassak a "rumor mill"-re mint a fejlesztők hivatalos oldalára ? Linkeket plz mert megőrülök . Most már tényleg megöl a kiváncsiság.
  • Sephi
    Irta hogy megjelenes 2006 Q1
  • Sephi
    Nem hivatalos oldalt kell nezni. En pl cikkeket olvasok neten.
  • [Jakuza]
    Hm. Erdekes az Avault szerint meg Februar 28.
  • [Jakuza]
    Ezt te honnan vetted ?
    A hivatalos megjelenesi datum szeptember 1.
  • NST Demo
    Sephi : Én most nézem a hivatalos oldalt , de semmi nem utal a Wing Commander sorozatra , még nyomokban sem . Maga a játékstílus ami hasonlít de a fajok és a sztori semennyire sem utal rá hogy köze lenne a Wing Commanderhez . Egyetlen párhuzam van már amennyire azt párhuzamnak lehet nevezni hogy ebben a játékban is vannak emberek de ennyi . Öt faj van a game-ban ezek az emberek , a Mortokok, a Raptorok , az Oc'to, az Arrack és a Thul faj . Ha ezek valamelyike ( az embereken kívül , szerepelt a Wing Commander sorozat bármelyikében akkor én valamit nagyon elmulasztottam , pedig mind az öt részével játszottam , sőt a Privateer-rel is , meg a Wing Commander Armadával is de ezen idegen fajok egyikével sem találkoztam . Nem akarom lerombolni az álmaidat Sephi , de ez csak annyiban hasonlít a Wing Commanderre , hogy ez is űrben játszódik , pont .
  • Sephi
    Aha.

Csak a urhajok, a fegyverek ,a fajok ,par helyszin es par nev de semmi koze.
  • Pluskast
    Már bocsi de nem tudom ki honnan vette az infot de ennek a játéknak köze nincs a Wing Commanderhez. Még a hivatalos honlapon sem említenek meg ilyesmit.
  • Istencsászár
    Darkstar One ismertető!!
  • Sephi
    Nem terunk el a tematol! :D
  • Istencsászár
    pl arra lehet mondani..
  • Bucser
    Jó akkor innentől az űrszim szót tehetjük is idézőjelbe:) De ahol Newtoni fizika van és az energia megmaraed azt már hajlandó vagyok szimként kezelni:) De igen igazad van az igazi egyetlen űrszim az Orbiter:)
  • Istencsászár
    háááát mivel űrben ilyenek gépek nincsenek ( még ) igy nem mondanám 1ikre sem hogy szim ( szim pl a Lock On )...
  • Bucser
    Hátr a freelancer nem szim:) mert olyan mint fizika hiányzik belőle:) érekes ttradelgetős árkádos egerészős elismerem:) De nem szim:) Szim volt az Independence war meg az Ive found her:)
  • Sephi
    1. Hogy hogy messze van a szimtol? Az eddigi osszes Wing Commander sokkalta banalisabb volt mint a Freelancer ugyertem mint iranyotas es jatekmenet. SZal nem ertem aranyviragom mire erted hogy nem szim :D

2. Egyetertek az Ubisoftos dologgal.
  • Zsolo007
    Na igen a freelancer nagyon messze van a szimtől, mondjuk attól még jó játék :)
  • Thanatos
    hát freelancer nem szim, de tény a maga nemében elég jó, de majd kiderül mi lessz ebből, én csak ubitól mint kaidotol félek már nagyon :(
  • Sephi
    Nem hinnem hogy fogjak. Naon Freelancer beutese van es nekem majig az a kedvenc ur szimulatorom. Az X3 mehet a picsaba (mar elnezest) mert en meg ilyen bonyorult jatekot eletembe nem lattam.
  • Thanatos
    jah, msotanában ubisoft csak a nagy neveket nyirja ki lásd r6..., remélem ezt nem basszák el annyira :(