1127
DarkStar One
-
#125 Darkstar One - English Demo Coming Friday
DarkStar One delivers fast-paced action within a vast and authentic universe, spectacular graphics, freedom of choice, a gripping story and the power to save the federal galaxy from its nemesis! CDV will release a 950 mb English demo Friday at 9am PST (6PM Euro time), replacing the earlier released German version, allowing you to check out an extensive tutorial as well as approximately 2 hours of gameplay with a large variety of worlds, equipment upgrades, and alien races. -
#124 Csak járnánk már ott, hogy polcokra kerül.. -
#123 IGN kezébe került a tesztverzió, amiről a következő infómorzsákat hintették el.... -
#122 Német nyelvtudással rendelkezőknek jó is! -
Thanatos #121 dejó... -
#120 Német verziót már lelehet szedni! -
BladeW #119 Angol demora mondtam az idopontot, kicsit felreertheto voltam -
#118 Sírok is kínomban... -
#117 Nem,nem.
Megjelenest Aug 1.-re toltak. -
BladeW #116 Gamershellen azt irjak Juli 1-re halasztották -
Kiado #115 Hol az angol demóóó?:( -
#114 Szóval a napokban érkezik az angol, a német pedig már kinnvan, és már peccselték is, ez tévesztett meg. Thx az infot ;] -
#113 Media: Release Date
N Amer: 06/01/2006
Intl: 09/01/2006 -
#112 Én nem találkoztam angol nyelvűvel :( -
#111 Angol nyelvű változat van már? Kissé elfelejtettem követni a játék utolsó pár hetének történéseit, erre olvasom valahol, hogy jött valami peccs hozzá... wtf?! Ekkor kaptam észbe ;] Szóval német nyelven gondolom már kijött - olvasva Jakuza beszámolóját is pár sorral lentebb - de mi a helyzet az angollal? -
#110 uj video -
Kiado #109 Egy kis online game, semmit nem kell letölteni, lessétek meg!
http://www.spaceo.net/ -
#108 nem jatszom szerepet:) Úgyhogy nem tudom miről beszélsz:) -
#107 http://www.torn-stars.com/
Ha az I-War2t szereted.
Amugy miert lenne, egy Elite rajongo buta, ha varja a megvaltot es minden a kategoriaban megjeleno gamet megnez ?
Itt kicsit szereptevesztesben vagy. :P -
#106 Hát nemtudom, én nem a megváltót várom, hanem egy kellemes kis űrhajós gémet :)
Ha árkád, akkor árkád, ha csúnya akkor csúnya, de legalább van valami :).
Starlancert már túl sokszor nyomtam végig, már fejből vágom a storyt :D -
#105 Hát buták is az elite rajongók ha erre vártak hisz ez nem nekik készült hanem a fightolós rajongóknak akik a Wing commanderre vártak:D egyébként meg kár minden űrakció gammát elitehez hasonlítgatni ugyanis a világ változik az elite meg csak szépül az emlékekkel:) Vedd elő és nézd meg:D -
#104 Hat az X2 inkabb etalon mint X3. Az X3 csalodas az elodokhoz kepest.
Bar az etalon az Elitenel kezdodik, mint mar leirtam.
A Freelancer meg sem kozelitti ezeket a jatekokat.
Nos tehat ha mar ennek a szinvonalat sem eri el, akkor kilehet jelenteni, hogy ez a jatek sem lesz akkor a megvalto, amire az igazi Elite rajongok varnak. -
#103 Én nem túlzok:) A Freelancer egy nagyon jó kis arcade játék volt butított kereskedelemmel és egy jó kis sztorival. Igaz nekem Iwar meg I war 2 sokkal jobban bejött dehát ízlések és pofonok:) ÉS nálam megvalósításban az X3 az etalon (persze csak ne lenne ilyen rohadt bugos:D) -
#102 Na azert ne tulozzunk.
Hat nem tudom, nekem annyira nem jott be mert en az etalonnak szamito Elitehez hasonlitottam.
A Freelancer egy atlagosnal kicsit jobb ilyen stilusu jatek volt nem tobb, ez meg meg annak a szinvonalat sem eri el.Persze szigoruan szerintem. -
#101 Bizony, főleg a storyja volt nagyon fasza! -
#100 Azért tegyük hozzá anno a freelancer magasra tette a mércét az arcadeok között.. -
#99 Erdekes.
Az iranyitas botranyos, legalabbis egerrel, aki a szimulator reszet rendesen jatszani akarja szuksege lesz egy joyra.
A menuk elerese egerrel szinten erdekes az urhajoban, lekell nyomni hozza a space-t.
Viszont itt az adott rendszerben latjuk, milyen koztarsasagi formaban van, mint pl az Elitenel.Amugy felszereles es tobbi menuben semmi extra.
Ennyit neztem meg kb belole aztan toroltem, mert ruhellem a Nemet nyelvet. :P
Ja a bevezeto video, szvsz nem uti meg a kor szinvonalat, mintha valami 3-4 eves jatek bemutatojat lattam volna.
A grafika sem valami nagy durranas.
Majd talan a jatekelmeny karpotol, bar az elso benyomasra szerintem ez teljesen atlagos cucc lesz, semmi kiemelkedovel, lehet meg a Freelancer szinvonalat sem fogja elerni.
-
#98 Jah, annak én is örülnék... Németül nem tudok... -
#97 Valaki leszedte? irhatna kis véleményt... -
#96 Gotverdamt! -
#95 höhöre... -
#94 Oh wie schade. -
#93 "höhere waffenklasse erreicht" (2.kép)
legalább angol lenne -
#92 !!DEMO!! -
Thanatos #91 menyünk, bár szeritned nem fognak minket leszarni de nagyon? :DDDD -
#90 Akkor menjunk tuntetni az Elite4-ert. :P -
Thanatos #89 jah nekemse jött be, már az x2 se... :/ -
#88 Ízlések és pofonok:) -
#87 Nekem nem jott be.
Tul sotlan. -
#86 Miért? X3-al (optimalizálatlanságon túl) mi volt a baj?:)