1127
DarkStar One
  • Istencsászár
    Darkstar One - English Demo Coming Friday

DarkStar One delivers fast-paced action within a vast and authentic universe, spectacular graphics, freedom of choice, a gripping story and the power to save the federal galaxy from its nemesis! CDV will release a 950 mb English demo Friday at 9am PST (6PM Euro time), replacing the earlier released German version, allowing you to check out an extensive tutorial as well as approximately 2 hours of gameplay with a large variety of worlds, equipment upgrades, and alien races.
  • PiszkosFred
    Csak járnánk már ott, hogy polcokra kerül..
  • Istencsászár
    IGN kezébe került a tesztverzió, amiről a következő infómorzsákat hintették el....
  • grebber
    Német nyelvtudással rendelkezőknek jó is!
  • Thanatos
    dejó...
  • grebber
    Német verziót már lelehet szedni!
  • BladeW
    Angol demora mondtam az idopontot, kicsit felreertheto voltam
  • PiszkosFred
    Sírok is kínomban...
  • [Jakuza]
    Nem,nem.
    Megjelenest Aug 1.-re toltak.
  • BladeW
    Gamershellen azt irjak Juli 1-re halasztották
  • Kiado
    Hol az angol demóóó?:(
  • PiszkosFred
    Szóval a napokban érkezik az angol, a német pedig már kinnvan, és már peccselték is, ez tévesztett meg. Thx az infot ;]
  • [Jakuza]
    Media: Release Date
    N Amer: 06/01/2006
    Intl: 09/01/2006
  • Zsolo007
    Én nem találkoztam angol nyelvűvel :(
  • PiszkosFred
    Angol nyelvű változat van már? Kissé elfelejtettem követni a játék utolsó pár hetének történéseit, erre olvasom valahol, hogy jött valami peccs hozzá... wtf?! Ekkor kaptam észbe ;] Szóval német nyelven gondolom már kijött - olvasva Jakuza beszámolóját is pár sorral lentebb - de mi a helyzet az angollal?
  • Istencsászár
    uj video
  • Kiado
    Egy kis online game, semmit nem kell letölteni, lessétek meg!
    http://www.spaceo.net/
  • Bucser
    nem jatszom szerepet:) Úgyhogy nem tudom miről beszélsz:)
  • [Jakuza]
    http://www.torn-stars.com/
    Ha az I-War2t szereted.
    Amugy miert lenne, egy Elite rajongo buta, ha varja a megvaltot es minden a kategoriaban megjeleno gamet megnez ?
    Itt kicsit szereptevesztesben vagy. :P
  • Zsolo007
    Hát nemtudom, én nem a megváltót várom, hanem egy kellemes kis űrhajós gémet :)
    Ha árkád, akkor árkád, ha csúnya akkor csúnya, de legalább van valami :).

Starlancert már túl sokszor nyomtam végig, már fejből vágom a storyt :D
  • Bucser
    Hát buták is az elite rajongók ha erre vártak hisz ez nem nekik készült hanem a fightolós rajongóknak akik a Wing commanderre vártak:D egyébként meg kár minden űrakció gammát elitehez hasonlítgatni ugyanis a világ változik az elite meg csak szépül az emlékekkel:) Vedd elő és nézd meg:D
  • [Jakuza]
    Hat az X2 inkabb etalon mint X3. Az X3 csalodas az elodokhoz kepest.
    Bar az etalon az Elitenel kezdodik, mint mar leirtam.
    A Freelancer meg sem kozelitti ezeket a jatekokat.
    Nos tehat ha mar ennek a szinvonalat sem eri el, akkor kilehet jelenteni, hogy ez a jatek sem lesz akkor a megvalto, amire az igazi Elite rajongok varnak.
  • Bucser
    Én nem túlzok:) A Freelancer egy nagyon jó kis arcade játék volt butított kereskedelemmel és egy jó kis sztorival. Igaz nekem Iwar meg I war 2 sokkal jobban bejött dehát ízlések és pofonok:) ÉS nálam megvalósításban az X3 az etalon (persze csak ne lenne ilyen rohadt bugos:D)
  • [Jakuza]
    Na azert ne tulozzunk.
    Hat nem tudom, nekem annyira nem jott be mert en az etalonnak szamito Elitehez hasonlitottam.
    A Freelancer egy atlagosnal kicsit jobb ilyen stilusu jatek volt nem tobb, ez meg meg annak a szinvonalat sem eri el.Persze szigoruan szerintem.
  • Zsolo007
    Bizony, főleg a storyja volt nagyon fasza!
  • Bucser
    Azért tegyük hozzá anno a freelancer magasra tette a mércét az arcadeok között..
  • [Jakuza]
    Erdekes.
    Az iranyitas botranyos, legalabbis egerrel, aki a szimulator reszet rendesen jatszani akarja szuksege lesz egy joyra.
    A menuk elerese egerrel szinten erdekes az urhajoban, lekell nyomni hozza a space-t.
    Viszont itt az adott rendszerben latjuk, milyen koztarsasagi formaban van, mint pl az Elitenel.Amugy felszereles es tobbi menuben semmi extra.
    Ennyit neztem meg kb belole aztan toroltem, mert ruhellem a Nemet nyelvet. :P
    Ja a bevezeto video, szvsz nem uti meg a kor szinvonalat, mintha valami 3-4 eves jatek bemutatojat lattam volna.
    A grafika sem valami nagy durranas.
    Majd talan a jatekelmeny karpotol, bar az elso benyomasra szerintem ez teljesen atlagos cucc lesz, semmi kiemelkedovel, lehet meg a Freelancer szinvonalat sem fogja elerni.
  • Zsolo007
    Jah, annak én is örülnék... Németül nem tudok...
  • Istencsászár
    Valaki leszedte? irhatna kis véleményt...
  • Sephi
    Gotverdamt!
  • Elusive
    höhöre...
  • [Jakuza]
    Oh wie schade.
  • Elusive
    "höhere waffenklasse erreicht" (2.kép)

legalább angol lenne
  • Istencsászár
    !!DEMO!!
  • Thanatos
    menyünk, bár szeritned nem fognak minket leszarni de nagyon? :DDDD
  • [Jakuza]
    Akkor menjunk tuntetni az Elite4-ert. :P
  • Thanatos
    jah nekemse jött be, már az x2 se... :/
  • Bucser
    Ízlések és pofonok:)
  • [Jakuza]
    Nekem nem jott be.
    Tul sotlan.
  • Bucser
    Miért? X3-al (optimalizálatlanságon túl) mi volt a baj?:)