Saw 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na de neoff 😄
várom én is, imádtam az elsõ részt, remélem nem cseszik el, mint a folytatásokat általában
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Fûrészt is jelenthet akár. 😄
Láttam 2? 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Most olvasd el megint amit írtál:
"október 28-án fog megjelenni a tavalyi év (szerintem) egyik legjobb filmje..."
LOL
Félre a tréfával! Tényleg szuper egy film. Pont az ilyen filmeket szeretem: Szinte semmi vér nincs a filmben, ugyanakkor olyannyira beszaratós, hogy egy pillanatra sem lankad az ember figyelme...
Tényleg alig várom, már számolom a napokat, vágom a centit, mint a sorkatonák!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Jajjajjajjajajjajjajjaajajjjjjj <#nyes>#nyes>
Levágott ujjakkal reklámozták a horrort (na és, az egyet meg levágott lábbal 😄)
hivatalos honlap