20
  • mrzed001
    Dinamikus IP? Igen, és?
    A megosztott cuccok listája alapján vádírat, és már kérhetik is le a szolgáltatótól, hogy akkor éppen ki is használta azt az IP-t, szóval a dinamikus IP azzelllllen nem véééd :))
  • BiroAndras
    "P cím -> megosztott cuccok listát"

dinamikus IP ?
  • _Vegeta_
    A dc felett mar nagyon reg elszallt az ido. :)
  • mrzed001
    És hogy mennyivel veszélyesebb. Még egy 1.0-ás ASVA-BSA alkalmazott is pillanatok alatt leszedi az IP cím -> megosztott cuccok listát (és már kész is a vádirat)
  • Bith
    Mert szted HUB-ot nem tudnak lelövetni? Volt is már ilyen próbálkozás sztem...
  • troc
    amióta emulézok, másfél éve, eccer sem vágytam vissza a nehézkes dc++ra. nehéz a kutakodás, nevetséges a szükséges gigászi adatmegosztás + itt állandó a program fejlesztése. új elterjedt filék sokszor úgy jönnnek, mint egyes torrentek.
  • AeroS
    Ezért kell DC++-t használni...
    Ott nem fenyeget a bezár(at)ás veszélye.
  • pemga
    Ilyenkor fel szokták ajánlani az link és post-adatbázisokat másoknak, nem? Akik esetleg más országban próbálkoznak. A cikk is azt írja, hogy működik továbbra is, csak irc-csatornákon.
  • winnie
    ez nem így működik. majd hirtelen lesz valakinek több zízezres linkgyűjteménye?
  • Bith
    Mondjuk elég lassan, meg néha timeoutol.
  • Bith
    Nekem műkodik. (most, amikor ezt írom)
  • Bith
    Don Quijote
  • Hegyikecske
    Még szerencse h nem ismertem, különben sajnálnám, ahogy anno a mellesleget is!
  • ebertek
    Nálam napok óta nem jön be az nforce.nl :=(
  • Feriboy
    Az ed2k-s oldalak elenni fellépések Don Quiote (értsd: donkihóte :) harcára emlékeztet a szélmalmok ellen :D Ezzel nem értek el semmit, az emule-ben van kereső, "csak" egy közösséget tettek tönkre, szánalmas...
  • Dikkma
    Én is. Fantasztikus mennyiségű cucc volt. Remélem irc-n megmarad, most a sharetv-t használom úgy, de annak anno kisebb volt az adatbázisa, mostanra nem tom behozták-e a lemaradást, de jó lenne nagyon ha lenne trw...
  • worldwideweb
    Nem kell izgulni majd jön helyette másik.
  • mrzed001
    Bizony, a nagy öregek egyik utolsó tagja távozott el köreinkből.
    Béke poraira ... és vesszenek a gyilkosai
  • AnarchoiD
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

;( 1 perc nema csend!

imadtam ezt a paget ;(
  • TasManXT
    :(