20
-
#20 Dinamikus IP? Igen, és?
A megosztott cuccok listája alapján vádírat, és már kérhetik is le a szolgáltatótól, hogy akkor éppen ki is használta azt az IP-t, szóval a dinamikus IP azzelllllen nem véééd :)) -
BiroAndras #19 "P cím -> megosztott cuccok listát"
dinamikus IP ? -
_Vegeta_ #18 A dc felett mar nagyon reg elszallt az ido. :) -
#17 És hogy mennyivel veszélyesebb. Még egy 1.0-ás ASVA-BSA alkalmazott is pillanatok alatt leszedi az IP cím -> megosztott cuccok listát (és már kész is a vádirat) -
#16 Mert szted HUB-ot nem tudnak lelövetni? Volt is már ilyen próbálkozás sztem... -
troc #15 amióta emulézok, másfél éve, eccer sem vágytam vissza a nehézkes dc++ra. nehéz a kutakodás, nevetséges a szükséges gigászi adatmegosztás + itt állandó a program fejlesztése. új elterjedt filék sokszor úgy jönnnek, mint egyes torrentek. -
AeroS #14 Ezért kell DC++-t használni...
Ott nem fenyeget a bezár(at)ás veszélye. -
pemga #13 Ilyenkor fel szokták ajánlani az link és post-adatbázisokat másoknak, nem? Akik esetleg más országban próbálkoznak. A cikk is azt írja, hogy működik továbbra is, csak irc-csatornákon. -
winnie #12 ez nem így működik. majd hirtelen lesz valakinek több zízezres linkgyűjteménye? -
#11 Mondjuk elég lassan, meg néha timeoutol. -
#10 Nekem műkodik. (most, amikor ezt írom) -
#9 Don Quijote -
Hegyikecske #8 Még szerencse h nem ismertem, különben sajnálnám, ahogy anno a mellesleget is! -
ebertek #7 Nálam napok óta nem jön be az nforce.nl :=( -
Feriboy #6 Az ed2k-s oldalak elenni fellépések Don Quiote (értsd: donkihóte :) harcára emlékeztet a szélmalmok ellen :D Ezzel nem értek el semmit, az emule-ben van kereső, "csak" egy közösséget tettek tönkre, szánalmas... -
#5 Én is. Fantasztikus mennyiségű cucc volt. Remélem irc-n megmarad, most a sharetv-t használom úgy, de annak anno kisebb volt az adatbázisa, mostanra nem tom behozták-e a lemaradást, de jó lenne nagyon ha lenne trw... -
worldwideweb #4 Nem kell izgulni majd jön helyette másik. -
#3 Bizony, a nagy öregek egyik utolsó tagja távozott el köreinkből.
Béke poraira ... és vesszenek a gyilkosai -
#2 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
;( 1 perc nema csend!
imadtam ezt a paget ;( -
#1 :(