Bezárt az egyik legnépszerűbb tévés file-megosztó oldal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megosztott cuccok listája alapján vádírat, és már kérhetik is le a szolgáltatótól, hogy akkor éppen ki is használta azt az IP-t, szóval a dinamikus IP azzelllllen nem véééd 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
dinamikus IP ?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ott nem fenyeget a bezár(at)ás veszélye.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
http://www.raphirek.hu
Béke poraira ... és vesszenek a gyilkosai
;( 1 perc nema csend!
imadtam ezt a paget ;(
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.