David Blaine a mágus

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Laky
ez de durva :DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

JGTC
ja ja vagy a pókember a cimbije <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
melyik részt láttad
ezt csak erõs idegzetûeknek

ezen és is gindolkodtam :) biztos van ott egy láthatatlan targonca amire rálép és felemelik :)

... got nothin to share with you...

JGTC
az nem volt rossz én is láttam
De valamiért mindíg háttal csinálja. Az elöbb ráakadtam az angol leírására a
lebegésnek.

Kedden esténkénnt 20:10-or van ha jól tudom. De megismétlik.

jah, igen.. és mikor szokott lenni?

nekem az teccett a legjobban amikor lebegett :)

Bandee1987
én csak egy pici részletet láttam belõle, nem rossz

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

JGTC
Szevasztok, ez a sorozat asszem most kezdõdött az AXN-en. Gyakorlatilag ez a fickó David Blaine mászkál az utcán és szórakoztatja a jónépet a trükkjeivel, meg az "emberfelettinek" látszó képességeivel. Marha jó dolgokat szokott csinálni fõnleg kártyával, amik szinte kivétel nélkül megmagyarázhatatlannak tûnnek. Persze az utca emberei csak pislognak!!
Állati jó kis sorozat és én még nem is láttam hasonlót ilyen formában.

← ElőzőOldal 2 / 2