David Blaine a mágus

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Ezt hogy?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

JGTC
<#wow2><#wilting>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dichter
Igazad van, hogy a trükkök úgy varázslatosak, hogy nem tudod, hogy történnek, de én már csak ilyen kis kíváncsi vagyok. Egyébként ha elolvasod mind a 4 cikket, bennevan, hogy vágott jeleneteket adnak le. Van egy amikor a nézõk reakcióit látod. Az amikor csak 5 centit emelkedik ezzel a levitációs módszerrel. Amikor meg azt mutatják, hogy 15 centit emelkedik, felemlték csörlõvel, vagy valamivel. Szerintem.

Elolvastam a trükk leírásod, és ott a lényeg, hogy a nézõ kb. 45fokos szögben látja a mágust ezért a távolabbi lába takarásban van (haverod esetében még a mackógatya is besegítt) <#idiota>
Na de a David Blaine videóban mindkét lábát látod hátulról, látható hogy a talpa vízszintes pozícióban van, és ha a földön nézed az árnyékot akkor egyértelmûen látható, hogy elemelkedik. És nem 3-4cm-rt mint a haverod hanem 10-20cm-t.

Amúgy halvány lila fingom nincs, hogy csinálja mint ahogy arról sem, hogy a kártyát hogyan rakta bele a sörösüvegbe, vagy azt sem, hogy hogyan tapasztotta a kirakatüveg túloldalára pont azt az 1 kárytát, de igazából nem is akarom tudni. Ez így szép és jó és maradjon is igy <#smile><#eljen>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Dichter
Ez egy fórum, tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem is így csinálja :)
Esetleg van más elképzelésed róla?

szvsz köze nincs hozzá...

Dichter
Dichter
láttam a videot. Így csinálja, mindjárt rakok bizonyítékot.

Ez baromság, biztos nem igy csinálja... <#kuss>
A #37-es hozzászólásban van egy videó. A videó 11 perc 10 másodpercét nézd meg

Dichter
SPOILER 1
SPOILER 2
SPOILER 3
SPOILER 4

Aki nem kíváncsi rá, hogy csinálja Blaine a levitációt, az TÉNYLEG NE NÉZZE MEG!!!

lehet,hogy õ éppen az és az zavarja!

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
van akit érdekel ez a része is van akit nem
szerintem mindenki eltudja dönte, hogy megnézi vagy sem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Davidus
Ilyet csak nyomik olvasnak el. Ez a bûvészet lényegét öli meg.

V9ykn8_TZL0

magus
keresztnev stimmel:)

Dichter
De ettõl még lehet egy két trükknél beépített ember. Mondjuk ennek ellentmondanak az emberekbõl kiváltott reakciók.

Hmmm,azért nem hiszem,hisz az utcán csinálja a vele szimpatizáló emberekkel...

Ramadamammy rapidrandi

Dichter
Nekem az is megfordult már a fejemben, hogy vannak beavatott emberek.

persze,hogy mind trükk.pl. az óralevételnél sztem a kiválasztott annyira a kártyára koncentrál,hogy nem veszi észre a karóra eltünését!
Sztem a kártyánál is vhogy rögtön a tetejére pakolja ill. megjelöli az ujjával magának az elõzõleg kiválasztott lapot!

Ramadamammy rapidrandi

Dichter
Pontosan. Én is kíváncsi lennék rá. Vicces lenne bemenni a suliba, és átlevitálni az elõadón :)

De egyébként az érdekes, hogy mindíg valami épület mellett áll, és mindíg háttal a kamerának, és a nézõknek. És reálisan gondolkodva, valami kötélnek kell lennie, mert az emberek nem képesek lebegni. Vagy õ mégis??

Ha valaki rájött valamelyik trükkre,az ide leirhatná...talán nem gondolja senki sem illúziórombolónak :)

Ramadamammy rapidrandi

Dichter
Hát ez..... ez bazmeg kész. Mást nem tudok mondani...

Innen le tudja szedni a pár kártyatrükköt és a repülést tartalmazó videót,akinek kell:Blaine street magic

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
akkor linkeld már be légyszi

(ma lesz asszem a TV-ben)

megvan az uccso 13 perc rossz minosegben,ha vkit erdekel!sajna lemaradtam az elejerol!

Ramadamammy rapidrandi

JGTC
francba nem láttam nézte valaki??

JGTC
az nincs de van más :))

tessék még berakni vidokat!! :)

... got nothin to share with you...

JGTC
ezt a trükkjét pont adták kedden
amikor már majdnem teljesen kihúzta a cérnát mondta a melette álló fószernak, hogy húzza ki õ, a faszi meg alig mert hozzá érni <#hehe>

JGTC
van aki futva menekül elõle amikor ilyet lát :DDD

CSOCSO
abbol lattam tavaly egy ket reszt.. nagyon zsir volt.. foleg mikor felemelkedik:D az emberek eskuszom boszorkanynak neztek:D
Jano
Jópár éve a német RTL-en láttam egy mûsorban, iszonyatosakat mûvelt.
Legjobban a cérnás trükkje jött be, lenyelt egy vaskos, fekete színû cérnát, aztán hasgörcsöt produkált, majd, mikor az alábbhagyott, felhúzta a pólóját, és a szõrõs hasán látni lehetett egy, a többitõl kissé vastagabb szõr-szerûen kiálló valamit, ami persze a cérna volt. Megcsípte a végét, és kihúzta, asszem Tyra Banks állt mellette, de olyan arckifejezéssel... :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

rá kell keresni - a t.h.e.m.-nek van homepage - én tavaly az egyórás mûsort torrentrõl szedtem (onnan szedtem most ezt ki) - talán emule-on még fent van.
Ez a fejes nagyon ott van, tudsz még ilyet, v ehhez hasonló videó-linket?:D

1) vesszõ kéne a címbe
2) SP rulz <#hehe>
külföldön nagyon jó street magic-es arcok vannak - elég soknak van mûsora, david blaine-ét is anno leszedtem a netrõl, nagyon keni.

tavaly a T.H.E.M. jott ki ket feloras musorral az nbc-n, valahol fent van a neten, gondolom meg.

az egyikbol kivágtam egy kicsit - éppen a passions c. szappanopera sztárjaival készít interjút az ürge, amikor elkezd köhögni. a hang kicsit csúszik, de a látványos régi trükk mindenért kárpótol. vajon mit reagálna ilyesmire az ember?:)

THEM - szerintem ez nagyon aranyos
Aquir
az jó rész volt :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Laky
nahááát, mibõl jöttél rá? :D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

JGTC
errõl még nem is hallottam, elég durva lehetett

JGTC
ez az érme zabálós trükk jó pofa, na meg azt birom az ürgében, hogy milyen pókerarcot vág mikor az emberek ott hüledeznek <#vigyor1>

wizy
Télleg, onnan volt annyira ismerõs :D

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Ch_Slater
csinaltam is róla pár képet. sajna alig látszik...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dichter
Jaja, erre emlékszem. Egyébként az egyik trükkjének megvan a leírása.

Stann
Én azt láttam, amikor megette a saját fejét! Vagy az a South Parkban volt?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Ch_Slater
én meg láttam, amikor Londonban a Tower bridge mellett lógott 4x napig az üvegkalickában kaja nélkül. akkoriban minden nap újsághír volt kint, hogy elõzõ nap mi történt vele. pl. úgy szivatták, hogy távirányítós helikopterre hambit kötöttek és azzal köröztek a ketrec körül...
néhanapján kinéztem a Tower mellé, hogy él-e még... :))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dichter
Kár, hogy pénzbe kerülnek a trükkök :(

David2
de zsar fék

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

durva

... got nothin to share with you...

már régóta fut a sorozat!

Oldal 1 / 2Következő →