60
David Balaine street magic
-
Lyan Kyj #60 ÍGY
-
#59 Ezt hogy?
-
#58 -
Randah #57 Bűvésztrükkök - Levitáció -
#56 Igazad van, hogy a trükkök úgy varázslatosak, hogy nem tudod, hogy történnek, de én már csak ilyen kis kíváncsi vagyok. Egyébként ha elolvasod mind a 4 cikket, bennevan, hogy vágott jeleneteket adnak le. Van egy amikor a nézők reakcióit látod. Az amikor csak 5 centit emelkedik ezzel a levitációs módszerrel. Amikor meg azt mutatják, hogy 15 centit emelkedik, felemlték csörlővel, vagy valamivel. Szerintem. -
Pontius #55 Elolvastam a trükk leírásod, és ott a lényeg, hogy a néző kb. 45fokos szögben látja a mágust ezért a távolabbi lába takarásban van (haverod esetében még a mackógatya is besegítt)
Na de a David Blaine videóban mindkét lábát látod hátulról, látható hogy a talpa vízszintes pozícióban van, és ha a földön nézed az árnyékot akkor egyértelműen látható, hogy elemelkedik. És nem 3-4cm-rt mint a haverod hanem 10-20cm-t.
Amúgy halvány lila fingom nincs, hogy csinálja mint ahogy arról sem, hogy a kártyát hogyan rakta bele a sörösüvegbe, vagy azt sem, hogy hogyan tapasztotta a kirakatüveg túloldalára pont azt az 1 kárytát, de igazából nem is akarom tudni. Ez így szép és jó és maradjon is igy -
#54 Ez egy fórum, tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem is így csinálja :)
Esetleg van más elképzelésed róla? -
Pontius #53 szvsz köze nincs hozzá... -
#52 Ez egy haverom, aki életében először csinálája ezt a lebegést.
A 3. próbálkozást nézzétek.
~15MB .mov -
#51 láttam a videot. Így csinálja, mindjárt rakok bizonyítékot. -
Pontius #50 Ez baromság, biztos nem igy csinálja...
A #37-es hozzászólásban van egy videó. A videó 11 perc 10 másodpercét nézd meg -
#49 SPOILER 1
SPOILER 2
SPOILER 3
SPOILER 4
Aki nem kíváncsi rá, hogy csinálja Blaine a levitációt, az TÉNYLEG NE NÉZZE MEG!!! -
ugot2know #48 lehet,hogy ő éppen az és az zavarja! -
#47 van akit érdekel ez a része is van akit nem
szerintem mindenki eltudja dönte, hogy megnézi vagy sem -
#46 Ilyet csak nyomik olvasnak el. Ez a bűvészet lényegét öli meg. -
#45 keresztnev stimmel:) -
#44 De ettől még lehet egy két trükknél beépített ember. Mondjuk ennek ellentmondanak az emberekből kiváltott reakciók. -
ugot2know #43 Hmmm,azért nem hiszem,hisz az utcán csinálja a vele szimpatizáló emberekkel... -
#42 Nekem az is megfordult már a fejemben, hogy vannak beavatott emberek. -
ugot2know #41 persze,hogy mind trükk.pl. az óralevételnél sztem a kiválasztott annyira a kártyára koncentrál,hogy nem veszi észre a karóra eltünését!
Sztem a kártyánál is vhogy rögtön a tetejére pakolja ill. megjelöli az ujjával magának az előzőleg kiválasztott lapot! -
#40 Pontosan. Én is kíváncsi lennék rá. Vicces lenne bemenni a suliba, és átlevitálni az előadón :)
De egyébként az érdekes, hogy mindíg valami épület mellett áll, és mindíg háttal a kamerának, és a nézőknek. És reálisan gondolkodva, valami kötélnek kell lennie, mert az emberek nem képesek lebegni. Vagy ő mégis?? -
ugot2know #39 Ha valaki rájött valamelyik trükkre,az ide leirhatná...talán nem gondolja senki sem illúziórombolónak :) -
#38 Hát ez..... ez bazmeg kész. Mást nem tudok mondani... -
ugot2know #37 Innen le tudja szedni a pár kártyatrükköt és a repülést tartalmazó videót,akinek kell:Blaine street magic -
#36 akkor linkeld már be légyszi
(ma lesz asszem a TV-ben) -
ugot2know #35 megvan az uccso 13 perc rossz minosegben,ha vkit erdekel!sajna lemaradtam az elejerol! -
#34 francba nem láttam nézte valaki?? -
#33 az nincs de van más :)) -
laliking #32 tessék még berakni vidokat!! :) -
#31 ezt a trükkjét pont adták kedden
amikor már majdnem teljesen kihúzta a cérnát mondta a melette álló fószernak, hogy húzza ki ő, a faszi meg alig mert hozzá érni
-
#30 van aki futva menekül előle amikor ilyet lát :DDD -
#29 abbol lattam tavaly egy ket reszt.. nagyon zsir volt.. foleg mikor felemelkedik:D az emberek eskuszom boszorkanynak neztek:D -
#28 Jópár éve a német RTL-en láttam egy műsorban, iszonyatosakat művelt.
Legjobban a cérnás trükkje jött be, lenyelt egy vaskos, fekete színű cérnát, aztán hasgörcsöt produkált, majd, mikor az alábbhagyott, felhúzta a pólóját, és a szőrős hasán látni lehetett egy, a többitől kissé vastagabb szőr-szerűen kiálló valamit, ami persze a cérna volt. Megcsípte a végét, és kihúzta, asszem Tyra Banks állt mellette, de olyan arckifejezéssel... :D -
winnie #27 rá kell keresni - a t.h.e.m.-nek van homepage - én tavaly az egyórás műsort torrentről szedtem (onnan szedtem most ezt ki) - talán emule-on még fent van. -
Lyan Kyj #26 Ez a fejes nagyon ott van, tudsz még ilyet, v ehhez hasonló videó-linket?:D -
Takezó #25 1) vessző kéne a címbe
2) SP rulz -
winnie #24 külföldön nagyon jó street magic-es arcok vannak - elég soknak van műsora, david blaine-ét is anno leszedtem a netről, nagyon keni.
tavaly a T.H.E.M. jott ki ket feloras musorral az nbc-n, valahol fent van a neten, gondolom meg.
az egyikbol kivágtam egy kicsit - éppen a passions c. szappanopera sztárjaival készít interjút az ürge, amikor elkezd köhögni. a hang kicsit csúszik, de a látványos régi trükk mindenért kárpótol. vajon mit reagálna ilyesmire az ember?:)
THEM - szerintem ez nagyon aranyos -
#23 az jó rész volt :D -
#22 nahááát, miből jöttél rá? :D -
#21 erről még nem is hallottam, elég durva lehetett