2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
gallik #280 ld: hamachi.extra.hu
tűzfal legyen kilőve, router néha gondot okoz, a szervert az csinálja akinek jobb a nete, pontosabban a feltöltési sebessége nagyobb.
De van hamachi szoba a bf2-nek! Ha akarod kipróbálhatjuk !
De nekem még az 1.3 van meg, mert állítólag az 1.4 még nem annyira stabil. -
#279 1.4 rajt van és má tok botokat is berakni de amikor felmennék a ahver szerverére kidob a játékbol??
Kell vmi progi még?? -
#278 Rájöttem, hogyan lehet HAMACHI-n nyomni COD2-t, HEURÉKA!!! -
gallik #277 hamachi.extra.hu
Fel kell tenni az 1.3-as patchet, az már tartalmazza a coop módot.
-
#276 a fö probléma h nem tudunk botokat hozzáadni... -
#275 Vki tudna nekem abban segiteni hogy hogy tudnék haverral botok ellen játszani hamachival BF2t? Elöre is thx -
#274 Tudjátok mi egy hevifan játék??? A Gotcha
Sajna csak a demója van meg, mert mindenhonnan (amit én ismerek) törölték. Nagyon klassz gém, aki akar egyet tolni az szóljon lsz., ja ketten is jó, mert lehet botokat betenni -
#273 Nagy vagy Balu, jön haza a haver oszt kipróbáljuk azonnal. -
#272 CoD 2-höz meg itt -
#271 Call of Duty -hoz, UO-hoz, és CoD 2 -höz is kell egy private server fixer, hogy tudjatok hamachival játszani. Már emlékszem hogy tudtunk egyszer uo-zni hamachival :D
Gamecopyworld.com-ról le tudjátok szedni, CoD/Cod UO-hoz ttt (click), CoD 2-höz meg asszem itt (de lehet hogy az a multi az nem az :S)
De neten való játszáshoz nem kell! -
#270 Érdekes, hogy sima CoD-dal is ez a próbléma. -
#269 elképzelhető, hogy a készítők már a Ham.-ra is odakukucskáltak -
#268 legalább egy éccakán át próbáltuk állítgatni ... de nem gyütt össze -
#267 Neked sem? -
#266 akkor Neked sem megy??? -
#265 Köszi mindenkinek a segítséget! Pláne CéZé -nek! -
#264 Nem tdunk HAMACHI-n CoD2-zni
Kép (22.2 KB) -
#263 Úgy, hogy szerzel egy cd-kulcsot, amin nincs guid ban. -
CéZé #262 Nézdcsak
-
#261 Bocs de még mindig röhögök a lágyszívón - kva jó !!!!!!!!!! -
#260 lágyszívó = lágyszívű Kis szóújító !
azért kösz a tippet az ASE-n nem találni semmit.....
Konkrétabban arra ltm volna kíváncsi, hogy lehet NEM TÖRT szerveren mókázni. -
#259 lágyszívó = lágyszívű :D -
#258 Nagyon sok lágyszívó, segítőkész jóindulatú ember van, de ettől függetlenül jobb hogyha kicsit feltalálod magad, főleg ha már volt, aki még le is írta a dolgokat.
Bemész a Call of Duty topicba, vagy Call of Duty 2 topicjába is, mind2 oldal tetején van egy banner, alatta egy FAQ nevü felirat. Ez azt jelenti, hogy amit állandóan megkérdeznek azokat leírják, hogy ne kelljen megkérdezni. Ha megnézed, mind2-be levan írva hogy hogy kell multizni. Egyébként meg semmi bonyolult nincs benne, szóval nem kifogás hogy nem érted.
Felrakod a legújabb patchet, majd az Xfire és Allseeing eye szerver keresőt, és a magyar szerverek majdnem mindegyike tört, és játszhatsz rajtuk, ennyi.
Szóval egy kicsit találd fel magad, használd a keresőt, illetve ha már volt egy rendes jóindulatú emberke aki leírta már hogyan kell ezeket, akkor próbálj meg ráklikkelni és mielőtt felteszed mindenhol a fölösleges kérdést, nézz körül+olvasgass! De garantálom hogyha a Cod topicba az eleje felé is visszakeresel ott is megtalálod a választ. -
#257 Mi nem megy ezen? Keresel egy szervert és felmész rá. Lehetőleg PB nélkülit keress. -
#256 Szasztok, tom ez a Hamachi téma, de kérnék minden jóindulatú, segítőkész, lágy szívű, stb. csupa Pozítívot, hogy lsz áruljátok el nekem (mivel úgy látszik nagyon hülye vagyok hozzá, bár mindenki másnak ez evidens) mikként lehet crack CODUO-val multiban játszani.....Annyian tudják csak én nem. Végső elkeseredésemben Hamachin is próbáltam, erre kiröhögtek, hogy hülye vok. (különben lásd lejjebb "Mi a fasznak UO-hoz Hamachi? Nincs elég üres szerver?")
Hát előre is köszönöm....... -
#255 De ez meg mi? -
#254 Én meg a haverom már rajta vunk, mit nyomtok azon kívül? -
#253 Valaki szeretne egyébként velünk CS Source-zni? Ha valaki szeretne akkor írjon itt, és megadom a network-omat, vagy ha többen jöttök akkor létrehozok egy külön network-ot cs-nek. -
#252 ha? vagy valaki egy gta 2-őt játszana? -
#251 helo a most wanted-del működik a hamachi-s dolog? -
gallik #250 Valaki próbálta már Hamachin a Company of Heroes-t ?
Ment tökéletesen ?
köszi! -
nova2323 #249 Lenne még egy kérdésem! : Egyik haverommal akartam hamchit csinálni és mindent ugy csináltam meg ahogy kell! :-Tűzfalak off , LAN beállitások auto. észlelése bekapcs , láttam is őt hamchin , és utána meg gépet ujrainditottuk majd emgint a tűzfalak kikapcsoltuk aztán meg nem láttuk egymász szervereit szóval vmi hamchi gond lehet de nem tom mi mert midenkinek így mutogattam el és ment is csak nála nem . szóval nem tudja vki mi lehet a híba? nála lehet vmi gond vagy mi nem tom légyszi segitetek előre is kössz -
nova2323 #248 Ja igen így ! És köszi a segitséget -
#247 jah elég hülyeségnek hangzik, de tényleg egyszerű. Na leírom érthetően, hátha valakit még érdekel, és legyen egybe:
Az első 2 számjegy számít, akkor lesz azonos ip tartomány, ha az első 2 szám-számpár (vagy hogy mondjam, tartomány) meg egyezik. Ha megegyezik akivel CS 1.6-ozni, vagy sourcezni szeretne valaki, akkor nem kell semmit se csinálni.
Ha a 2. számtartomány különbözik, akkor annak aki szervert csinál majd, létrekell hozni egy aliases.txt nevü fájlt, és beleírni a csatlakozó játékosnak a hamachis ip címét, majd egy szóközzel elválasztva úgy az ip-t, hogy átírja a 2. számtartományt amilyen a szerver készítőjé
'A hamachis oldal ezt a példát írja:
"Csinálok egy lan szervert, és az ip-m 5.1.57.145, és 3-an szeretnének csatlakozni akiknek ezek az ip -i:
5.7.20.110
5.11.74.63
5.4.28.33
Akkor a
képen látható módon kell beírni az aliases.txt -be az ip címeket."
Természetesen csak annak kell megcsinálni ezt, aki szervert csinál. Vagyis ez az aliases.txt arra jó, hogy a játékban a csatlakozó ip-jét úgy vegye mint ahogy az aliases -be beírtad mellé. -
nova2323 #246 Ja jóvan értme ha a 2. szám azonos akkor lesz jó!!! ok most már értem !! El vok itt magamba -
nova2323 #245 Na igen mindent értek csak ezt az egyet nem hogy mikor mondjuk hogy 2 IPn azonos ??? Mkor: a 2. szám mindig azonos(5.1.23.012 5.1.23.344) vagy ha az utolsó 2 szám azonos(5.1.20.110 5.4.20.110)?? -
nova2323 #244 Na kezdem már érteni szóval az a lényeg hogy ha lkülönbözik az én és havrom IP-je akor azt a 2 IP-t azonossá kell tenni ebben az aliases mappába szóval ha nekem így néz ki: 5.1.57.145 és neki:5.0.23.455. akkor ienné kell tenni hogy mennyen a game : 5.1.20.110 5.0.20.110 . Ez az a dolgo amit nem értek: akkor azonos egy IP ha az utolsó 5 szám azonos? (itt most azonos a 20.110)
-
nova2323 #243 de neki is el kell küldeni azt az aliases.txt-t de csak akkor ha különbözik a kettönk IP-je!! Na jóvan ténleg ez egy kicsit magas nem az angol miatt hanem ugy egyáltalán -
nova2323 #242 jól értem vagy nagyon nem
?? -
nova2323 #241 MOst ez kicsit nekem magas szóval azt kell csinálni hogy : Az a lényeg hogy ugyan olyanná tegyük az IP tartományt(enyémet meg a hevromét) egy ilyen aliases.txt mappába amit nekem be kell másolnom a hamchinak a vmien mappájába (de csak anak kell ezt az alias-et meg csinálni aki csinálja a szervert)