2080
  • ffxi
    Sajna nem jött össze a dolog. Semmi class C hiba csak 1xűen látjuk a szervert de nem tudunk csatlakozni rá. Mi lehet a baj?
  • Balumann
    nem hiszem hogy szükség lenne ilyesmire, egyáltlaán arra hogy valamit kéne állítani a hamachiba alapban. Én ha semmit se állítok akkor is megy minden. Ez mellett nem mondom hogy nem állítottam semmit, mert én olyan vagyok, hogyha bármi játékot vagy programot használni akarok ,megnézek minden beállítási lehetőséget, meg megpróbálom kipróbálni amit lehet :D De nem szükséges ilyeneket csinálni.
    Az hogy valamelyik steam-es játék mennyen multiba, ne írja ki ezt a client class C-s hibát, az kell hogy az első 2 ip cím megeggyezzen, semmi más.! :)
  • Balumann
    hétvégén, vagy amikor lesz egy kis időm akkor kicsit frissítek a hamachi faq-mon, és leírom képekkel hogy mit hogy kell ilyenkor is beállítani.
  • Balumann
    köszi innen biztos lefog jönni majd :D De még el fog tartani kis ideig amíg lesz helyem :S:D
  • Balumann
    ja azt tényleg elfelejtetem leírni.
    Azt a fájlt a hamachi főkönyvtárába kell létrehozni. Tehát ez a hamachihoz tartozik ez az aliases.txt
    Pontosan azért nem megy, mert kiírja azt a hibát ami így végződik hogy (class C)?
    Akkor valamit nem jól csináltatok. Ha nem megy akkor ezek lehetnek esetleg a hibák:
    -az aliases.txt -be rosszul írtad be a 2 ip címet, elöször kell amit a hamachiba ír, tehát ami az original hamachis ip-je, és utána meg az első 2 szám tartományt átírni arra ami a tied, egymás mell
    -ami a legnagyobb buktató így, amibe nekem is sikerült beleesni egyszer, pedig én elolvastam, hogy ha beírtad az aliases.txt -be a 2 ip-t, és jól, akkor utána a hamachit teljesen újra kell indítani. Tehát disconnect, aztán X, aztán újra elindít, és connect!!
    -azt is nézd meg mindenképp hogy a hamachi a legfrissebb verzió-e, mert régebbiekkel nem megy (vagyis ez is egy újítás)
  • SHARER
    Itt lehet hogy lejön de nempróbáltam a linkeket.
  • SHARER
    És próbáltad már installálni az NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatiilis Transport Protocolt,és egymáshoz konfigurálni?
  • SHARER
    KATZ.WS de hogyis jön ez ide?
  • ffxi
    Szal az sikerült hogy látjuk 1műst szervereit, de nem tudunk join-dezni 1máshoz. És ugyanez vonatkozik CS-ConditionZero'ra.
  • bcrics
    kerdes ti melyik sms warez oldalt ajanlanatok amiben nemcsak játek hanem mondjuk programok is vannak?
    eddig a gamelandet es a gamestationt probáltam!(fasza)
    --respect----
  • ffxi
    Hallod! És ezt a allies fájlt hol kell létrehozni?

jah elég hülyeségnek hangzik, de tényleg egyszerű. Na leírom érthetően, hátha valakit még érdekel, és legyen egybe:

Az első 2 számjegy számít, akkor lesz azonos ip tartomány, ha az első 2 szám-számpár (vagy hogy mondjam, tartomány) meg egyezik. Ha megegyezik akivel CS 1.6-ozni, vagy sourcezni szeretne valaki, akkor nem kell semmit se csinálni.

Ha a 2. számtartomány különbözik, akkor annak aki szervert csinál majd, létrekell hozni egy aliases.txt nevü fájlt, és beleírni a csatlakozó játékosnak a hamachis ip címét, majd egy szóközzel elválasztva úgy az ip-t, hogy átírja a 2. számtartományt amilyen a szerver készítőjé

'A hamachis oldal ezt a példát írja:
    "Csinálok egy lan szervert, és az ip-m 5.1.57.145, és 3-an szeretnének csatlakozni akiknek ezek az ip -i:
    5.7.20.110
    5.11.74.63
    5.4.28.33
    Akkor a
    képen látható módon kell beírni az aliases.txt -be az ip címeket."

Természetesen csak annak kell megcsinálni ezt, aki szervert csinál. Vagyis ez az aliases.txt arra jó, hogy a játékban a csatlakozó ip-jét úgy vegye mint ahogy az aliases -be beírtad mellé.

• revizor
    90% mi a fene történt?! (utolsó híradás)
  • revizor
    50% Fűtsd fel a Hamát! Legfeljebb átküldöm a gémet is 600 M
  • Bandy11
    A mortal trilogy-t ha valaki így má megoldotta(himachi-val) akkor mondja el hogyan pls
  • ToMy_
    sziasztok,
    az miert lehet, hogy tudok konnektelni hamacsi halozathoz (pl. HQ GTR 2) latom az ottlevo online emberkeket, mindenkinel van zold potty, de pl. pingelni sem tudom egyiket, se semmi mast..
  • revizor
    Ja, pár hónapja én is rakosgatok meg írok össze vissza, most már kezd elegem lenni, ú.l. karácsonyra invesztelnom kell a gépembe is
  • Balumann
    nekem közbe jött sajna valami. Ez a Just Cause ez most elvette az összes helyemet, úgyhogy most még egy kis ideig nem tom letölteni :S
  • revizor
    25%, mindjárt indíthatjuk a hamát!
  • revizor
    Türelem rozsdát terem...(ezt most találtam ki) Úgy néz ki 2 hét múlva -a legrosszabb esetben is- játszható lesz a dolog, azért gyün
  • Balumann
    há torrentről úgy látom nem tudjuk leszedni, úgyhogy marad majd nekem az sms-es warez
  • revizor
    10%
  • revizor
    Majd -ha lesz-a pozitív tapasztalataidről azért számolj be! Addig csörög,
  • Balumann
    a torrent az ilyen, annyi tényezőtől függ hogy milyen gyorsan jön, ez miatt állandóan változik is. (a feltöltő(k) feltöltési sebességétől és hogy hányan vannak, hogy hányan töltik le, és azok akik letöltik azok mennyivel töltik amit letöltötek addig, és hogy melyik részeket töltötték le, meg még pár dologtól) :D
    Néha előnyösebb állandó ftp-ről warezról tölteni, bár az el matador most fél nap alatt lejött 360-70 KB/s -el, úgyhogy nem panaszkodom. Holnap elkezdem a Gotcha-t asszem én is.
  • revizor
    Na hát, ha lesz még jövóre is ez itt, akkor megpróbáljuk tavasz felé -addigra legyün. Hopp megindúlt, most látom 9-8-7, afenébe
  • revizor
    u-ha 1-2-max 3 kB
  • revizor
    Köszi Balu , jó fej vagy vagy, de a "lágyszívón" még mindig röhögök!
  • tobias88
    TÉLLEG, EZT NEKEM ÍRTA!!! Ez hülye! az mérpolitizálás, hogy írtom hogy a tandíj ellenes tüntetés mikor lessz, én nem vagyok egyikkel se, de ne legyen az utánam következőnek tandíj, mert nem fer
  • Balumann
    ? ki politizált hol? :|
  • Balumann
    a torrenten kevés a seeder de azért majd megpróbálom
  • Balumann
    torrentspy - Gotcha 2005
    isohunt itt is fennvan 2x
    De sms-es warezokon is fennvan (gamelandot néztem)
  • revizor
    különben a demóval igen, csak nem tom honnan leszedni a teljes gémet, mert furfangosék törölték mindenhonnan, a torrentek meg halottak...
  • revizor
    Előtte 230 Ft-ot kell befizetnie nekem (az a sörmárka, amit tilos reklámoznom ennyibe kerül/doboz). Ezután lehet neten játszódni vele
  • tobias88
    Ugyértem, neten?
  • tobias88
    Ingyen lehet vele játszani???
  • revizor
    Nézd meg a hivatkozást, klassz kis gém, nem is értem miért nem téma..
  • revizor
    Köszi Balu, akkor majd szólj!!!
  • gallik
    Üdv!
    Sztem megvan a hivatalos fóruma annak, hogy politizálj !
    Kérlek ne itt tedd !
    Köszi!
  • Balumann
    nem tűnik rossznak. Ha lejött az El Matador akkor letöltöm ha tudom, és kipróbálhatjuk majd.
  • tobias88
    Mieza Gotcha?
  • revizor
    Gotcha Gotcha!
    Játszunk már hevifan!!!