2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
#360 köcc az infót:) megyek jáccani -
#359 A fifát 100% ig felesleges Hamachin nyomni, mert ip kapcsolattal is tudod! -
#358 Vki fifazik az szóljon:) hamachin kenni kéne.. -
#357 na hát mind1, ennyit erről. Még azt esetleg a léyneget is ráírhatnád, hogy LAN hálózat neten keresztül, valahogy. (ha már beraktad az új bannert, mielőtt valaki is megszavazta volna, meg megcsinálhattam volna én is amilyet szerettem volna... mind1) -
#356 Hy
Vistán valaki próbálta már a hamachi-t??? Mert nekem az 1.0 beta nem jó vagyis felmegy meg minden de nem tud kapcsolódni. -
#355 mámrint úgy értem hogy a banner is tartalmazzon információt a programról! -
#354 Ez jó ötlet a banner, de sztem akkor legyenek információk róla, a mérete meg sztem szélesebb meg nem ilyen magas :D
Egyébként ahhoz képest hogy paint nem rossz! :D Majd megpróbálok csinálni én is, meg csináljatok ti is, és akkor megszavazzuk!
Meg a FAQ-t is kiegészítem és akkor azt is belinkeltetjük! -
#353 Sziasztok gondoltam miért ne lehetne ennek a topicnak is bannerja...
Tehát ha ti is ugy gondoljátok h legyen akkor megkérjük vmejik moderátort h rakja be. Persze csak ha tetszik amit a microsoft paintban összehoztam :)
-
Stief #352 Vazze az ok kicsi sávszélességed! -
lee56 #351 hmm, én eddig Act of Warnál tapasztaltam problémát (kb 10perc után olyan lagg lett hogy kidobott mindig), bár az AoW kiegészitőjével a High Treasonnal tegnap próbáltuk és azzal legalább ment a játék multiban rendesen, viszonylag laggmentesen. Ja meg a LotR-BfME2, na az jácchatatlanul laggolt néha. A CoH meg ment gond nélkül. -
gallik #350 Megy normálisan a játék hamachin.
De a readme-t érdemes elolvasni, mert pár program okozhat gondot...
-
#349 sztem kérdezd meg a topicjába, hogy próbálták-e már a többiek, és nekik jó-e. Nem ismerem a játékot, lehet esetleg hogy a játékban van elszarva valami. De egyébként ezt a hibát nem tom mi okozhatja a hamachin belül. Ha másnak mindenkinek menne csak nekd nem, akkor vagy tűzfal, vagy router esetleg a hiba. -
hawkie22 #348 Sziasztok!
Volna egy kérdésem: Company of Heroes-t akarok játszani Hamachi-n, kreáltam egy network-öt, és elindítom a játékot, de mikor haver is belép és elindítom a game-t, aztán amikor már bent vagyunk, akkor havert rögtön kidobja a játékból.
Nincs valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Köszi -
#347 Nézzétek már meg mikor regelt. Lassan egy éve lesz. -
#346 -caps lockot kapcsold ki! ezért akár bűntetést is kaphatsz a forumon egyrészt. Szépen kis betükkel írj, és használj írásjeleket, válaszd el a mondatrészeket, mert így összességében alig szántam rá magam hogy elolvassam. Legszivesebben nem csak nem segítenék, hanem bűntetést is 'adnák vagy adatnák'!
- nem BLUEMAN, és nem is bALUMAN vagyok, hanem Baluman (de azt is elfogadom hogy BaluHuNTeR). De köszönöm hogy megtisztelsz azzal hogy legalább a nevemet leírod helyesen... -.-
Elég érdekesen sikerült leírni a szerver készítések fajtáit. 2 fajta van:
dedicated -> egy külön kis ablakot indít el, ahol van konzol meg beállítások. Ez arra jó ha külön gépről akarsz cisnálni szervert, vagy ha esetleg másnak csinálsz.
nem dedicated, vagy non dedicated -> ez meg logikusan a pont ellenkezője, és nem kell magyarázkodni, mert mindenki tudja. (nincs külön konzol szerver, egyszerre vagy szerver is meg játékos is)
Ha nem megy úgy hogy nem dedicated szervert csinálsz, akkor valamit az aliases.txt -nél szúrtál el valamit. Ugorj vissza az itteni leírásomra, és olvasd el és ellenőrizd figyelmesen, próbálj logikusan gondolkodni, hogy mi miért jó.
Mert így hogy elolvasod tényleg nehéz megcsinálni, ez úgy jó ha érted is hogy mit miért kell csinálni. Én ezt is próbáltam segíteni, de logika kell hozzá ám!
ui: nem tudom mit szóltál volna, ha ezt most én mondatjelek, vesszők meg ilyenek nélkül leírtam volna csak nagy betükkel. Egy biztos, nem olvastad volna el ^^
Csak én nem vagyok ilyen tiszteletlen. A nevedet is leírnám rendesen, ha valami rendes nicket találtál volna ki, de csak regeltél egyet gyorsan hogy benyomhasd ide ezt a szöveget, elvárva hogy segítsünk. Többet nem segítek neked, max ha bocsánatot kérsz, és tisztességesen megfogalmazod legközelebb a kérdésed (akkor talán)... -.- -
#345 csak akkor tudsz törölni ha te vagy a szoba (network) készítője. Akkor felhasználóra jobb klikk, és ott megtalálod. Asszem kick, vagy remove vagy nme tom. -
#344 Caps lock off újreg.. -
nova2323 #343 BOCSI NEM BLUEMAN HANEM bALUMAN!!!! -
nova2323 #342 HELLO ! ÉN MEG BLUEMAN NEM RÉG BESZÉLGETTÜNK HOGY HOGYAN LEHETNE MEGOLDANI A SOURCE-OT HAMCHIN !! NA MOST ÉN MA PROBÁLTAM KI VKIVEL CSAKHOGY AZ A BAJ HOGY HA ÉN CSINÁLOK SZERVERT DE ÉN NEM VOK A SZERVEREN(DEDICAted SZERVER KÉSZITŐ) AKKOR A HAVEROM RENDESEN FEL TUD RÁ MENNI DE HA UGY CSINÁLOK SZERVERT HOGY AUTOMATIKUSAN BE RAK A SZERVERRE AKKOR NEM TUD MENNI Ő MERT AZT ÍRJA KI NEKI HOGY CLASS C HIBA !!SZÓVAL HA ÉN CSINÁLOK SZERVERT CSAK AKKOR ÍRJA KI NEKI A HIBÁT HA ÉN IS A SZERVERN VOK
VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZI -
Miguel125 #341 Üdv. Szobából hogy tudok törölni user-okat? Semmi erre utaló menüt nem találtam, csak a megerősítéseknél lehet pipálni... -
#340 nagggyon zsír fps, fekszik, guggol, áll a jó kutya.. különböző fegyverek, baró pályák, gyönyörű grafika, ilyen élményben kb. cod-ban lehet részed, ja és szabályozható a botok képessége is - mondom király -
Szabi1991 #339 CS 1,6 leírás :) -
Szabi1991 #338 bővebb leírás :) -
Szabi1991 #337 NFSUG2 :
- kell hozzá az 1,2 es patch
- server.cfg ből utso sort kitőrőlni
- és már megy is :D -
#336 egyébként mi az a légnet? Ilyenről még nem hallottam. -
#335 ha egy kicsit visszaolvasol, akkor láthatod hogy pont a Need for speed -ek, és a Counter Strike -ok a bajosak a lanos módba :P #247 -es hozzászólásomba leírtam hogy hogy kell a CS-vel játszani. Annak tényleg köze van a nethez valamennyire, az első 2 ip cím tartományt figyeli hogy megegyezik-e, és különböző netűeknél biztos nem egyezik meg. Bár hamachi ettől független, ott azoknak egyezik meg akik naggyából egy időbe hozzák létre a hamachi felhasználójukat! (és ilyenkor gond nélkül megy a CS akármelyik!
NfS -vel most nem igazán értem, abba is van valami védelem, ami megnehezíti, de igazából nem tudom mi, és véleményem szerint elég uncsi is a multija, nem kellett túl sokat mennyek másokkal hogy megunnyam :D -
#334 ja amúgy nekem parisatos kábelnetem van(meg annak is akivel működik és lehet hogy a parisat miatt szar)
router nincs, a játék ugyanaz
azt meg nem tudom, hogy van-e valami lan védelem valamelyik játékba is,de nem hiszem -
#333 eddig Counter Strike 1.6-al és underground 2-vel próbáltuk, underground 2-ben láttuk a servert, csak nem tudtunk csatlakozni, és két légnetes haverommal is próbáltuk, egyik se működött és a kábelnetessel meg igen, tűzfal kilőve, ugyanaz volt minden, mindjét légnetessel,mint a kábelnetessel és nem működik, szóval az a probléma, hogy nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy működjön mindenkivel
amúgy az, hogy a légnetesekkel nem működik, lehet hogy csak véletlen, és más a probléma, de nem tudom, mi
(azt hittem, hamachiba be lehet állítani valamit, vagy nem tom)
remélem tudsz segíteni
kössz előre is -
#332 szivesen segítenék, de igazából nem nagyon értem a problémát :/
Nekem is kábel net van, upc-s, én eddig bárkivel tudtam játsznai, független hogy dsl tipusu kapcsolata volt-e, vagy kábeles. Szóval sztem ettől nem függ össze semmi.
Hamachi -t se sok dolog akadályozhatja. Ha van router akkor nézzétek meg hogy benvan-e állítva a hamachin belül a port, illetve az engedélyezve van-e a routeren. Tűzfalat lőjjétek ki, bár ez se feltétlen gátolja. Más sztem nincs ami konkrétan a hamachival lenne probléma.
Játékoknál sokszor hiba hogy nem ugyan az a verzió, vagy esetleg a játékban van valami lan védelem. Pl. Counterstrike valamelyik, Needforspeed X, meg még van 1-2 játék.!
Pontosan melyik játéknál nem látjátok egymás szerverét? Vagyis melyik játékokkal próbáltátok? -
#331 hello!!!
az a problémám, hogy én kábelnetes vagyok:s
és a légentes haverommal hamacsin keresztül akartunk játszani, és én nem látom azt a servert, amit ő csinál, meg ő se amit én csinálok a játékban, a kábelnetes haverommal meg működik faszául
aki tud erre valami megoldást, az írjon please, nagyon jó lenne, az is jó, ha más programmal meg lehet oldani!!!
-
#330 Most vagyok!!! -
#329 ja már látlak, de nem vagy elérhető. Én assze nem láttalak még elérhetőnek -
#328 Akkor vegyél te fel engemet: [email protected] -
#327 gamestar Gotcha jatekbemutato
Gotcha screenshots -
#326 biztos hogy felvettél? :S Mi a neved msn-en? Nem jelent meg hogy felvett volna valaki tegnap óta :/ -
#325 Milyen jellegű a gama? -
#324 fuuúúúúúúúú gyerekek, hát ezt ki kell próbálnia mindenkinek, de nagyonbaróóóóóóóóó ez a Gotcha, akinek megvan szóljon Köszi!!! -
#323 Na énnekem megvan a Gotcha, nem hiszitek el milyen klassz, jó lenne Hamachin kipróbálni. -
#322 Felvettelek:) -
#321 de mi az hogy nem tudtok csatlakozni ? Mit ír ki? Vagy úgy nem tudtok, hogy ott van a szerver de hiába kattintasz akárhányat nem megy?
Ha CS Source-ról van szó akkor vegyél fel msn-en, és akkor később kipróbáljuk, hogy csinálok szervert.
[email protected] bár asszem a hamachi faq-ba bennevan :D