2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
#400 Na de hova kéne csatlakozni? -
#399 Most nem lehet wanted-zni csak később. -
#398 Kihez csatizhatok ha most wanted-zni akarok? -
#397 hamachi alatt egy piros betüvel, FAQ!
lesz buktató, és faq-ba meg is találod hogy hogy kell áthidalni -
Doser #396 Hali.NFSU-val gamelnék Hamachin keresztül.Még nem próbáltam ki,de gondoltam megkérdem előre hátha tud valaki valami buktatóról ami miatt nem működne elsőre?? -
#395 hát akármihez kapcsolódik az ip alapján kapcsolik nem? Mindenképp kell legyen sztem egy rendes ip cím, ami alapján kapcsolódnak mások hozzád, vagy te kapcsolódsz máshova. Ha ez megvan akkor a hamachinak mennie kell, a program a rendes ip -den kapcsol össze, viszont az ad a virtuális hálózati kártyádnak egy saját lan ip címet, amivel az ál hálózati kapcsolaton/lan -on csatlakozol a játékban/programban.
én legalábbis így értelmezem a programot -
#394 ha központi tüzfal mögött vagy, s belső IP-t kapsz, akkor nem, ill. csak a fizetős hamachi verzio megy/menne neked -
#393 Overview
Hamachi is currently available for Windows 2000, XP and 2003.
Ott van a hamachi főoldalán a letöltésnél -
#392 Hi all nekem rádióhullámos netem van és azt szeretném megkérdezni hogy meglehet-e oldani valahogy hogy működjön a HAMACHI? -
#391 Hali win 98 on kéne menni a hamachinak mert 1ik haveorm nem tudja felrakni már az instalnál hibár ír ki.
azt hogy install error mi elhet a hiba? -
#390 Sajan még nem volt alkalmam lanon nyomni gamet ez lesz az első! Csak ezért gondoltam! -
#389 na azért ha megnézed a játékot akkor erre rájöhettél volna. New game vagy crate new game, ott beállítod, majd elindul a játék. Társad akivel játszani szeretnél find a game, LAN és ott látni fogja. Ha nem akkor favourites, és ott Add és beírja a Hamachis ip címed!
De ez már egyszerű rész, ebbe nem tudom mit kell segíteni... ez már nem is a hamachihoz tartozik. Egyikőtök csinál szervert, másikótok csatlakozik. Körülnézel abba a nagyon egyszerű játék menübe rájössz... Ne kérdezz meg minden lépést fölöslegesen -
#388 Na akkor ezt mind megcsináltam de hol tok gamezni? Elindítom a gamet és hol találom? -
#387 az a lényeg hogy ugyan az a verzió legyen neked is meg annak a játéka is akivel játszani szeretnél. A patchet azért adják ki a játékhoz, mert előfordulnak hibák a játékban amiket kiadás előtt nem vesznek észre, amiket kiküszöbölnek, javítnaak vele a játék élményen. Ettől függetlenül nem kötelező patchelni... De ha patcheled, akkor a társad is patchelje, ez a lényeg! -
#386 És a CSS-hez rakjak vmi patchet v nem???
-
#385 sikerült elírnom, neki is NOSTEAM -es kell! -
#384 THX Balu!!! -
#383 ja látom hogy olvastad a faq-t :) Egyszerűbb válasz: Igen, neki is steam-es kell, ip-t meg a faq alapján állítsd be, vagyis az aki a szervert csinája! -
#382 köszi! -
#381 FAQ-t olvass, verzió kell hogy egyezzen, írtam is a FAQ-ba hogy nostaem! -
#380 Egy láma kérdés! Ha a css nosteam gameval akarok haverral hamachin lanozni akkor neki is a no steam verzio kell v neki jo az eredeti is? És ha nem egyezik az ip-nk akkor azt lehet e változtatni? Ja ez kettő volt! -
#379 THX! jó lett a FAQ!!! -
Szabi1991 #378 -
#377 Ismét frissítettem, csináltam forumot is rá. Nézzétek meg!
www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html -
#376 SHADER ha tudod, akkor berakhatnád majd felülre :) Vagy csak témaindító vagy, nem vagy itt témafelügyelő vagy mi? -
#375 :P Na kész, frissítettem a FAQ-t, most nézzétek meg! Majd még folytatom, leírom a NfS Most Wanted-et is, meg ha még találok valamilyen játékot a hamachi-games.sk -nakkor azt is beírom! De ha van még ötletetek egyébként is akkor jöhet! -
#374 1 hsz-sal kellett visszaolvasni:D
www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html -
#373 Sziasztok! Most szedtem le ezt a progit de nem igazán értettem! Vki volna olyan kedves és adna 1 linket ahol mindent megtudok erről a hamachi dologról? Előre is köszönöm! -
#372 már csinálom a frissített FAQ-t, és ott leírok mindent világosan! Itt a link az aláírásomban, a régit megtekintheted! -
DaEMoN007 #371 vki mondja meg már nekem please,h hogyan kell használni,mert már megy az agyamra,vagy egy linket ahol le van írva mit kell csinálni.age of mythology-t akarok játszani,de nemtudom mit kell vele csinálni,fent van a legujabb hamachi,és az aom legujabb updattel.vki segítsen.thanx -
#370 Egyébként én is nagyon szeret(t)em, csak akadt nagyon, ezért idő után nem játszottam vele. :( Elvette a kedvemet tőle a szaggatás. Pedig az egyik legjobb fps játék az biztos! -
#369 azt tudsz neten is, nincs értelme sztem hamachin játszani. Mielőtt megkérdeznéd hogy hogy kell netezni, go battlefield 2 topic és faq -
#368 A haverom! Ő szereti naon!
Balu: Naon ügyes vagy:) -
#367 Valaki esetleg nem jatszik BATTLEFIELD2-t ? -
#366 Nem, csak már annyit játszottam vele, meg mivel én írtam a faq-t, ezért megnéztem mindent amit csak lehetett... :D Meg hát azért naggyából tudom hogy hogy működik, és gondolom hogy valahogy meglehet oldani!
Egyébként próbáld, ki hogy valamihez alig értesz, és magyarázd el pár embernek hogy hogy működik az. Figyeld meg, hogy a végére már te is megérted! :DDD -
#365 Balu!
Naon értesz ehhez, csak nem te írtad meg ezt a programot? -
#364 hopá
Úgy akartam kérdezni, hogy Milyen Windows-od van? XP vagy más? -
#363 nem találkoztam ilyen hibával. Van 1-2 sejtésem hogy mitől lehet.
Milyen Windows XP-d van?
-próbáld a legújabb hamachi verziót /1.0.0.62 (beta)/
-rendszergazdaként legyél bejelentkezve, vagyis rendszergazda jogokkal rendelkező legyél. Esetleg megpróbálhatod csökkentett módba, mert ilyenkor kikapcsol minden egyéb netszolgáltatást, meg ilyesmit, ami esetleg lehet hogy bezavar ennek!
Több ötletem így nem igazán van :S -
sneax #362 Hi all
Az lenne a kérdésem, hogy nemtom feltenni a hamachi-t (verzió 0.9.9.9), elindul a telepítő és amikor nyomjok egy install-t kis idő után kiirja hogy "Setup has failed. All changes made to your system will be undone. Please visit http://support.hamachi.cc for troubleshooting tips." és nemtok rájönni hogy miért (bocsi előre hogy ha már felvetették ezt a problémát, de itt nem találtam meg a választ rá)
Segítséget előre is köszönöm -
#361 Nem akartalak megbántani tesó, nyugodtan csinálj másikat kedvedre csak h addig is ne legyünk banner nélkül :)