Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K3rnel
Sziasztok ! Van egy problémám ! Már sok játékkal játszottam hamachi-n és eddig hiba nélkül ment amiket akartam. De most az Ancient Wars : Sparta játékkal szerettem volna játszani és LAN-ban egyböl server connection failed-et kapok. D-link DI-604 router-em van és egy adsl kapcsolatom. Ha direktbe kapcsolódok a modemre router nélkül akkor megy a lan hamachi-val, de így nem. Már engedélyeztem a hamachi-t a router-en, port stb... De nincs több amit megpróbálhatnék. Ha valakinek van valami tippje akkor írja le legyen szives.

Köszi !

Balumann
Melyik játék LAN-jában nem látjátok egyámst?

sziasztok tudna valaki segíteni beállítani? elolvastama faq meg egész fórumot de zavaros
van 2 ip zöld a pötty de lanban nem találjuk egymást 😞
áá köszi jó lett😊<#worship><#worship>

Balumann
Mert van egy korábbi hamachi maradvány a gépeden valószínû.
Azt hiszem ez segít: HamachiCleanup
-Ha nem, akkor ha fentvolt elõzõ verzióju hamachi töröld le, és regisztribõl is töröld ki, vagy futtas regisztry tiszító programot (az amúgy sem árt).

Balumann
A http://hamachi.workforyou.hu az volt (legalábbis beta), és vszínû az is lesz, csak most még készítés alatt az új.

Tudtok valami weboldalt mondani ahol hamachi szobákat lehet találni?
Üdv!
Telepíteném a Hamachit és ezt a hibaüzenetet írja ki:
You got lucky-an update failed.
Please complain to us at once.<#help>

JoeFromHun
Nálam valami beütött a Hamachi-nak... tegnap este óta folyamatosan reconnecting :-(

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

mohojojo

Sziasztok

Közérdekü információ: Szavazás a Magyar Hamachi Oldalon

tessék szavazni

http://hamachi.workforyou.hu/

MoLc
Router mögül hogyan tudok bármeik játékba is servert csinálni? Hiába csinálok nem látják a pajtik :S

heló!
az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy villog az a kis gomb a felhasználó mellett?mit jelenthet? csak mert pingelni sem tudom a haveromat semmi az égvilágon viszont a hálozatban bentvan elvileg.
Az az érdekes hogy szinte az összes verziot kiprobáltuk és mindegyikkel ugyanez a probléma. Pedig tegnap még jo volt minden müködött ma jött elõ a gond. aki tud vmi helpet plz irje be kösziköszi

HyperGames
THX.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Balumann
Mindennel, aminek van LAN módja (van pár kivétel, amihez trükközés kell, faq-ban megtalálsz néhányat)

HyperGames
Hi! Ebben a NETWORK-ben milyen game-el lehet nyomulni?<#help>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

ühüm én hoztam létre de most amikor create new network és be létre akarom hozni az enyémet akkor errort ír ki. Régebben még a 0999 es hamachoval hoztam létre akkor.
Most csak úgy tudok bemenni ha join.
én hoztam létre és mégsem tudom :-( nincs olyan benne.
Balumann
csak a Hamachi network létrehozója tud eltávolítani az embert az adott network-ból; az eltávolítandó user nevére jobbklikk, és remove (vagy vmi ilyesmi)

Hamachi basic ból hogy tudom törölni az usereket? Mert pl a haverom régebben Gabor néven volt fent most meg Gabesz néven jött fel. Gabor del hogyan?
Balumann
megeszed = megveszed

Balumann
Én csak Condition Zero -t ismerek, de az nem igazán ez a topic. CD kulcsot google-vel tudsz keresni, neten persze nem fogsz tudni vele játszani, csak ha megeszed a boltba.

Balumann
igen, a FAQ ami a bannerbe van 😊

rikimen
helltok!!ki tudná elmagyarázni hogy lhet kapcsolatot létesíteni a hamachival???<#wink><#wink>

HI ALL
Ehez kellene seral kód ha van valakinek tegye már fel nekem PLS:
Counter Strike Zero

Hello!

Aki akar Cossacks2-vel hamachival játszani az írjon privát üzenetet nekem! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Balumann
:S nem megy, más szoba lista nincs.
az a baj, hogy ez privát hálózatok létrehozására van kitalálva, próbálkozások vannak. A honlappal nem tom mi van.

Balumann
banner -> magyar hamachi oldal

cs kéne egy web cím a honnan lehet nézni hamachi szobákat (http://hamachi_pubnet.try.hu/) ez nem müxik ezért kéne egy másik thy elõre is
Balumann
Hát a FAQ-ban bennevan a leírás. Vagy valami más is kell még? Ha igen, akkor leírhatnád ide, és akkor beraknám a FAQ-ba.

Peetboy
Aki akar a Need For Speed - Most Wanted-el játszani a Hamachin,az vegyen vegyen fel MSN-re engemet: [email protected]

MSN-en megbeszéljük a továbbiakat!!! Nem nehéz, 10 perc alatt beállítható minden hozzá, majd elmagyarázom !!!

<#integet2><#integet2><#integet2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

kissadamvikt
progit használom de úgy sem tok vele menni sõt egyik játékkal se tok menni hamachin keresztül még cs cs-nél is 2000 es pinget mutat....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Balumann
vagy faq

kell külön progi.. na de azt már ne itt kérd, ho "lécci rakj linket" meg ilyenek.. ott a goggle barátod wiki barátnõd.. 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

kissadamvikt
miért nem tok hamachival most wantedel lan ba menni haverral????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

zolo
Jah, ok

http://flickr.com/photos/zolika90/

gamen belül hostolva...

Balumann
Rengeteg helyen fennvan, torrenteken is. Egyébként csak Nosteam -esrõl beszéltünk eddig is, faq -ba is úgy van 😊 A sima steam-eshez nem kell aliases -es megoldás sem!

zolo
Cs 1.6-hoz hozzátenném, hogy van a neten egy direkt Lanra készült 1.6 moddolt Cs, amihez Steam se kell, és ingyen le lehet szedni:
Cs-Nonsteam
Akit érdekel innen szedheti le.

Szeritnem Hamachival evvel szabad próbálkozni , eleve csak Lan szervert enged létrehozni , és jó sok pálya van benne eredetileg is.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Balumann
trükközés kell, bennevan a faq-mba (banerba megtalálod)

Peetboy
Hi All!

Valakinek sikerült már valamelyik Need For Speed játékkal játszani a HAMACHIVAL???

Ha ment valakinek az NFS Hamachin az vegyen fel MSN-re!!!!! : [email protected] <#integet2><#integet2><#integet2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Balumann
de ott is csak Dedicated szerverrel, vagy simán a játékból hosztolva is megy?

CS Concition Zero hamachival mûxik (ha van aliases.txt írva)

Balumann
Na kipróbáltuk a CS 1.6-ot is Hamachival. CS Source-val elleintétben itt nem mûködik, ha a játékon belül rendes szervert csinál a szerverkészítõ, Dedicated szervert kell csinálni!

/A játék telepítési könyvtárában a hlds.exe -t elkell indítani, beállítani a LAN szervert ahogy szeretnétek. Aztán játékba beléptek és ott IP címre csatlakoztok! (favourits-ba Add szerver, vagy konzolba connect 'IP:port') - aki a szervert csinálta, játékon belül annak is csatlakozni kell!)

Ha van lehetõsége valakinek CS Concition Zero -val is kipróbálni dedicatedszerver -el, akkor próbálja ki!

Sas6
Oké majd megprobalunk csinalni vmit. köszönöm a váalszt😊!

Balumann
Akkor vszínûleg a Hamachi kapcsolatot blokkolja vmi, tûzfal, vagy router. Tûzfalakat és vírusírtókat lõjjétek ki, router esetén meg konfigurálni kell a portokat (pár üzenettel ezelõtt leírtam hogy hol kell, routernél nem tudom).

Sas6
1.6-ról van szó.

ÉS tuti hogy LAN-t inditottunk mert a játék fömenujében az uj játékra mentünk. ÉS akkor ha nem csináltun ksemmit akkor látta a szerverkeresõ a LAN-ban a játékot szal ez tuti h LAN.

Ez a ping-elés nem történik meg mert irja h vár de nem jön válasz. Szal ezen mi is gondolkodtunk h hiba lehet...

A hamachi ujra lett inditva!

Balumann
Melyik CS-rõl lenne szó egyébként?
-Biztos, hogy a haverod LAN szervert csinált egyébként? És biztos, hogy a LAN szerver-nél keresitek? :|
-Hamachi-ba kattints rá a nevére jobbgomb, és ping, ezzel ellenõrizni lehet, hogy történik-e adatátvitel. Csináljátok meg egymással.
-Amit én is elkövettem hibát (beírtam a faq-ba), hogy az aliases.txt fájl módosítása után újra indítottátok a hamachi-t?

Sas6
Nah szal megvolt az aliases file. Msot haverom csinált egy CS szervert

És õ ezt irta bele az aliases file-ba:

5.58.135.41 5.147.135.41

Én IP: 5.58.135.41

Haver IP: 5.147.217.39

Szokás szerint a szerver keresõben nem láttam a szervert. ezért az ADD-be beirtam az IP cimét haveromnak de nem találtam a szervert mert sok szervert votl ott. Ezért és azt csináltam hogy a conzolba beírtam azt hogy "connect 5.147.217.39"

Nem tudom milehet a hiba😞( Pedig sztem midnet jólcsináltunk.. A hamachit is ujraindítottuk az aliases file rétrehozása után... Valami ötlet még esetleg?

ÉS azt irta hogy retrying connecton to server... És nem tudtam csatlakozni. Nem tom milehet a baj😞( Pedig sztem midnet jólcsináltunk...

Sas6
okés köszikee😊) MEgnézzük😊

Balumann
A szervert, ha CS 1.6-al próbálkoztok nem biztos, hogy látni fogjátok a szerver keresõvel. Ha rendesen beírtad az ip-ket aliases-be, akkor miután csináltál szervert, haverodnak bekell mennie a játékan a favourits-ba, majd alul ADD, és beírja az ip címedet (Hamachi-s ip címedet).
Régebben én CS 1.6-al játszottam, bár nem értettem akkor még, hogy miért van, hogy valakivel megy a játék, valakivel nem 😊 Ott emlékszem, hogy szerver kersõ nem látta sose a szervert.
CS Source-val nem volt semmi probléma, játszottunk 6-an is.