2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
#1160 Te , lehet hogy ehhez is kell egy olyan progi mint a lancraft ! Ez egy kis exe file ami folyamatosan pingeli a szerver hamachi-s ip címét amíg meg nem találja. Olvassatok utána, tuti van megoldás. -
#1159 Akkor félreérthető voltam , oda akartam kilyukadni, hogy legyen egyforma verzió mindenkinél akik egy szobában vannak. A többieknek régebbi volt ezért én is újratelepítettem a régebbi verziót.
Egyébként eddig ezeket a játékokat sikerült beüzemelnünk hamachi-val:
Rainbow six 3
Warcraft III - (ez volt a legnehezebb, végül megtaláltuk a neten, hogy kell egy lancraft nevű progi is hozzá)
Hidden and Dangerous Deluxe
Silent Hunter III
Quake 3 Arena Demo
-
TrükkösIvan #1158 HamachiSetup-1.0.2.2-hu.exe
Alap verzio, nem a premium.
Ehez starcraft alap rész minden patch nélkül.
Ez anno kábellel összekötve ipx-el tökéletesen müködött az 100%.
-
#1157 bakvarnyu...
és őőőőőő melyik verzót tettétek vissza mert nekünk meg a LOTR-War of The Ring nem akar vmiért működni...
-
TrükkösIvan #1156 Sziasztok.
Szal kicsit megkésve, de szeretnénk ismerössel Hamachival Starcraftozni:) Felraktuk, nagynehezen rájöttünk, hogy tüzfal legjobb ha lentvan azon a kapcsolaton, igy a progiban egynást tudjuk pingelni már.
De a starcraft nem akar menni, pedig tettünk fel ipx-spx protokolt is, de igyse semmi. Szal 2-en elvileg simán tudnánk játszani, ha van 1 szobánk, nem? Mi alap dolgot csesztünk el?
-
#1155 Tegnap Quake 3 demót toltuk és rájöttem , hogy a Hamachi verziószáma is számít, vissza kellett tennem a régebbit , úgy már megtalálta a szervert.Tehát ajánlatos azt is egységesíteni. -
#1154 hali !
ment végre a hamachin keresztül a játék (vagy 2 hétig) de ma probléma adódott... 4en akartunk játszani, 3man 1 router mögül, és kívülről még 1 ember..utóbbi az istennek nem tudott csatlakozni hozzánk, pedig eddig ment vele is a dolog.. tűzfalat, routert nem piszkáltuk időközben, szal nem tudom mi lehet a gond.. -
#1153 Nézzetek körül itt -
#1152 császtok lenne egy nagy bajom...
haveromal szeretnénk hamachin keresztül War of The Ringezni...
és sehogyan sem látjuk egy más szerverét...
mi lehet a baj? -
Szabi DEMON #1151 Hello! Olyan gondom lenne, hoyg 3an játszanánk hamachin a flatout2-vel. 2en egy router mögött vagyunk, a hamradik srác miatt kellene a hamachi. A 3. sráchoz mi, és ő is hozzánk tud(unk) csatlakozni, de egymáshoz nem, illetve a 3. srácoz csak külön-külön. Ez hogy lehet? Meg lehet valahogy oldani ilyen feltételekkel a 3asban való játékot? Mit kellene átállítanunk? -
ellington #1150 FIFA08-at lehet Hamachival játszani? -
donhere #1149 köszönöm! utánna nézek. (amugy nem nagyon fontos a megbizhatóság, igazábol csak pár percre kell naponta, szóval :) ) -
1Emese #1148 Sziasztok, aki LANon akar AOE III, II bármely kieggel nyomni, annak itt egy rengeteg hellyel szolgáló hamachis szerver!
NÉV: Szegediek
Jelszó: szeged
De más játékra is nyugodtan használhatjátok!
áLLANDÓ MÉRKŐZÉSEK ESTE 19:00-24:00-IG -
#1147 Na sikeült megcserélnem a v és w-t, szóval a neve: TeamViewer link -
#1146 Ja azt h Hamachin keresztül működik-e... fogalmam sincs. Interneten keresztül tökéletesen működik. -
#1145 Van egy nagyon jó program távoli irányításra, az a neve, hogy TeamWiever. Nagyon jó gyors, és grafikus átvitel is van rajta. Számomra azért nem volt túlságosan megbízható alkalmazás, 1-2x segítettem vele haveroknak megcsinálni dolgokat a gépen, aztán én is letöröltem inkább... :S -
#1144 elvileg van rá progi, de nem tom mi a neve..annó 1ik szaktársam használta fősulin -
donhere #1143 Köszi! ööö grafika is kellene, pontosan ahogy mondod, otthonrol szeretném irányitani a gémet -
#1142 nagyon szépen megkérlek kuldjetek nekem egy olyan halozatot amin 100százalék van hely lássuk mi a valodi probléma hogy tényleng nincs hely vagy valami nem stimmel
kosz előreis ! -
#1141 izé hálozatot -
#1140 miért van az hogy minden szervert fullnak vagy not workingnak ismer fel valamit rosszul álllitottam mi nem stimmel már egy rakást megprobáltam de mindeniken ezt kapom -
#1139 elég az asztal, vagy komolyabb grafikus alkalmazást is átakarsz vinni ? (pl otthon fut a gém, és máshonnan bejelentkezve játszol rajta..) első esetben ott a windózban a beépített távoli asztali kapcsolat.. második esetre elvileg vmi progi kell, de nem tom, hogy melyik..amennyire én tom, a hamachi nem képes amúgy rá... -
donhere #1138 sziasztok!
szeretnék egy olyan programot ami kezeli a windows asztalt (szoval egy 2es szgépről irányitanám az 1 es szgépet) ez a hamachi képes rá hogy grafikus alkalmazásokat kezeljen? -
#1137 Ha jól van konfigurálva a router, akkor működnie kell a Hamachinak. Mit értesz az alatt, hogy nem tudsz szervert indítani? Egyikőtök indít LAN (local network) szervert, többi rámegy a szerver keresőre, LAN, és utána keresi a szervert. Ha nem megy, akkor meglehet próbálni Hamachis IP-vel kapcsolódni.
itt nézz körül további információért, segítségekért. -
#1136 Ping az előfordul, hogy nem megy. Ha 1 játékban működött, tudtok chatelni is, akkor szinte 100%, hogy más játékban is ugyan úgy működni fog (ha nem működik, akkor nem router a hibás, nem is a kapcsolat) -
#1135 Mivel igazi LAN-on általába 100/10 Mbit vagy még gyorsabb a kapcsolat, neten meg - nekem például - 10/1 Mbit és nekem még gyorsabbnak minősül.
Ha a szerver készítő géptől nincs legalább 512 kbps feltöltésű netkapcsolat, akkor akik nem igazi lanról kapcsolódnak, tehát hamachival távolról, eléggé laggolni fognak. 256 -os feltöltésnél 1-nél több embernek már nem sok értelme van kapcsolódni.
Ha hamachival játszol akkor a pingel olyanok mintha neten játszanál. -
W726 #1134 Hamachival amúgy is jóval nagyobb a ping, mint "igazi LAN"-on. ezzel én is számóltam, de függ a net sebességétől... főleg a Host feltöltésétől
-
#1133 üdv ! az lenne a gondom, hogy nem vok benne biztos, hogy teljesen jó a hamachim, lévén nem tudjuk 1mást megpingelni..tűzfalban engedélyeztük, win tűzfal letiltva, routerem csak nekem van, de abban is nyitottam NAT-os portot, meg beállítottam hamachiban is ugyanazt a portot..szal gőzöm nincs ,hogy mi lehet még gond..márha van gond..chatelni tudunk, zöld mindkettőnknél a másik neve és az insane el is indult ipx/spx módban..mást még nem prócáltunk, de sztetek menne pl homm 5 vagy más 1éb játék ? vagy lehet gond lesz, ha a ping se megy ? -
Kakaduduka #1132 helló! szeretnénk többen játszani a sima ghost recon névre hallgató kommandós játékkal. sajnos nem tudott senki szervert indítani a játékban, mert senki nem látta azt. ennek valószínüleg az az oka hogy mindenkinél router van.(úgy tudom okozhat ilyen problémákat) a hamachira gondoltunk, mivel lannak érzékeli a gép. az lehetséges hogy bár lannak nézni a kapcsolatot a gép, de ugyan úgy nem tudunk szervert indítani a router miatt? vagy ha nem akkor mi lehet a probléma? -
#1131 sztem kevésbé zavarna be, ha a helyi hálósok is "hamachin" keresztül csatlakoznának -
#1130 Meg kell próbálni. Ha a játék szervere engedélyezi, h 2 hálókártyáról jöjjenek akkor működik. De a hamachin keresztül csatlakozónak jóval nagyobb lesz a pingje, hátrányos ha a többiek "igazi" lanon vannak.
Counter Strike esetén például nemtudom hogy lehet-e, álIP-nek megadni olyan IP címet ami az "igazi" lan címe is, csak az utolsó tartományok száma más. Ha lehet, akkor az is menni fog szvsz. -
W726 #1129 Bocs gyerekek az 1. kép az ez lenne!!!! csak elk*rtam!!!
-
W726 #1128 Szevasztok! Van nekem 1 elméletem... Ha ezt otthon LANon meg lehet csinálni (erről is csak halottam, még nem volt rá szükségünk megcsinálni gyakorlatban),
akkor ezt is meglehet nem?
A Hostnak (H), 2 háló kártyával, 2 IP cím. 1ik a LAN, ezen jön be a helyin a gép, a hálókártya IP címével, hamachi IP címével pedig a többi gép tud a szerverre bejönni. Így a haverommékkal tudunk olyan multi partit csinálni, hogy aki lusta elhozni a gépét az Hamachi keresztül csatlakozhat. ISMÉTLEM: ez csak ELMÉLET
Lehetséges ez? (csak az szóljon hozzá aki ért is hozzá, vagy már gyakorlatban már próbálta). Előre kösz! -
#1127 néztem..amit ott ajánlottak teszt-szobának, az se volt elérhető -.- -
arni17 #1126 kira behozta tegnap nem volt anyira jó anet és nem hozta be írtam is nekik:D:DD -
#1125 A Magyar hamachi oldalra mennyetek fel (bannerben az Oldalak részben van), ott találtok jobb helpet. -
#1124 ill a hamachi - meeting szobát megakartam lesni, de arra is azt írja ki, hogy nem létezik... -
#1123 speciel nálam se jönnek be.. az első abszolute nem jön be, a 2. under construction... -
arni17 #1122 Hy all!!!
Probáltam behozni a GYIK ot ami a banerbe van de nem tölti be a Quake Wars on és aFar Cry n lehet hamachi val játszani elöre is köszi meg akkor miket kell csinálni? vagy mi?:S Elöre is köszi -
#1121 Tulajdonképpen igazat kell h adjak :S :D énmár régóta mafogom 1x használni a hamachit... szówal nemtudhatok ijesmikről.kössz a felvilágosítást