24
  • SirLord
    2. kép tornya....nagon gagyi ha z aminek látszik...ha ugy lesz megcinálva, hogy a tornyon négy ember nyilaz, a sarkokon levö térdig érö lövédekröl, és ha püffölik a tornyot szétomlik...ha nm lehet zokat leszedni....nos akkor az elsö dolog amiért fosnak tartom ezt:)
  • SirLord
    warcraft III aoe I-II a régiek közül bejött....
    redalert fos, szarrakás stb.
    rome meg állat (jo)
  • Arsenal18
    Nekem nem jönnek be a jelenben vagy a jövőben játszódó stratégiák...
    Szerintem a feeling miatt jobb a középkori...
    Na meg egy középkori stratégiában nem fogunk atombombát kapni a bázisunk közepére... :)
    Szval kiszámíthatóbb, jobb feeling meg ilyenek :)
    3D miatt meg csak szebb lett a játék, de a feeling meg romlik De ez szerintem minden játékra igaz, vagy majdnem mindegyikre...
  • Arsenal18
    Redalert egy szarrakás
  • Dr4gonlord
    Igaz, de sok szép 3D-s stratégia van ami jól irányítható. Nekem a FT pl. átláthatatlan, ha 8-an ütjük egymást, egy helyen, nem vagyok klikkelőhuszár :D. Túl sok az egység, és nehéz szétválasztani őket, találni egy célpontot, etc. Ettől függetlenül játszok vele :D. Viszont a Warhammer 40k: Dawn of War, na az nagyon jól irányítható, szerintem, de a Dragonshard irányítása is kényelmes számomra, és a grafika is szép, mindkét előbb említett játéknál. Act of War? Sok egység, sok zavar :D, kevés egység, kevés zavar, de általánosságban az irányíthatóbb játékok közé tartozik.
  • Dr4gonlord
    Ez aztán a hozzáállás, nekem nem tetszik, mert nem a stílusom, most dögöljek meg :D, nem fogok, ilyen alapon dögöljön meg mindenki, aki nem szereti az UT2004-et, vagy a D&D-t, vagy az Elder Scrollst, mert nekem tetszik, és ezért úgy döntök, hogy akinek nem tetszik, ami nekem, az egy sz*arrágó, ugye? L*faszt. No offense, de annyira tetszik az ilyen hozzáállás, attól még hogy neked jó, másnak nem biztos, hogy az. Más, hogy van, aki egy teljesen szuper játékot, vagy bármit kezd el fikázni, ok nélkül, szarozza, pedig csak nem tetszik neki, és még oka sincs rá, na azokat le kell sz*rni, és hagyni, hagy anyázzanak, másra úgyse telik tölük. Legtöbbször.
  • Roman
    SZTEM MINDENKI DÖGÖLJÖN MEG AKI A ROME-OT FIKÁZZA!!! A LEGJOBB STRATÉGIAI JÁTÉK, ÉS AKINEK NEM TETSZIK MENJEN VISSZA RED ALERT 1-ET TOLNI AZ A NEKI VALÓ
  • Roman
    Zikkurat is véleményt ír?? na én a barbi invázió demóval nem jáccottam de ha szar lesz a bi akkor maradok a jó öreg rómnál
  • Arsenal18
    :PPPP
    Cossacks akkor sem volt rossz stratégia!!!
  • Yossarian
    hálistennek nem kell választanunk a felsoroltak közül :D
  • Arsenal18
    Szerintem kicsit átláthatatlan egy stratégi 3D ben
    Nekem a Tw sem tünt annyira jónak, mint annak idején az AOE1 és a Cossacks Bőven jó ha egy stratégia 2D-s, inkább lenne a 2D szép és kicsit bonyolult, de nagyon jó játékélményre, mint egy állati jó grafos 3D-s stratégia ahol a seregeket szinte nem is lehet kezelni, és átláthatatlannak tűnik a játék rögtön első látásra
  • Gurat
    Én akkor is a Rome TW kiegészítőjét várom inkább! AZ is most ősszel jőn! Barbár Invasion!!!
  • Dr4gonlord
    LOL, DragonShard-ról is írhatna valami friss infót az SG, mert van pár. A demóját pont 1-2 órával azelőtt szedtem le, mielőtt megszűnt a letöltési lehetőség :D. (Bár lehet, azóta újra megy). Milyen a játék? Bétát tekintve is nagyon jó, apróbb hibákkal, amire nem térek ki, így is OT. Egy mondat: Ez lesz az első játék, amit előrendelek/megveszek azonnal, ahogy meg lehet.
  • Roli
    Epekedve várom már! Érettségi után 3napig nem látnak itton a szobámon kívűl csak enni :D
  • Cat #10
    valósidejű stratégia lesz, a hivatalos honlap:

"Rise & Fall: Civilizations at War is the latest creation from award-winning developer Stainless Steel Studios and renowned game designer Rick Goodman. Rise & Fall: Civilizations at War is a detailed real-time strategy game that lets players completely command one of the four mightiest empires of the ancient world: Greece, Rome, Egypt, and Persia. Rise and Fall allows players to fight alongside their troops as one of history's eight greatest heroes, and bring victory to their nation on the battlefield."
  • Murdoc
    Én még nem vagyok meggyőződve a cikk alapján, hogy rts lesz, de remélem az, mert én azt kicsit jobb szeretem. Remélem nagy "csata" lesz a Rise&Fall és az Ageof 3 között! :) Csak a sok igérgetésnek nehéz hinni, az Ageof mögött mégiscsak ott van a régi 2 rész. Az Empire:DotMW és az EE meg játékélményben lemaradt tőlük. Meg a 3d-s megjelenítést is elkapkodták. Na majd meglássuk az ősszel !
  • Mice
    * startégia=rts
    elirtam
  • Mice
    a dawn of the modern-nel csak annyi bajom volt, hogy eléggé aranyfüggőek voltak a pályák :(

viszont az emp.earth techtreeje az tényleg király :)) ott hullottak el szép számban azok akik csak a max tech-re mentek. arra azt mondom tényleg jó stratégia!
  • Mice
    ?
    időigényesnek időigényes, de mitől xar? az egységek?/graphics/a variációk/a nehézség?

én mind a körökre osztottat mind az rts-t imádom és még emléxem amikor anno a sid's colonization/civ1/civ2-őn felbuzdulva benyomtam a civ3-at legnagyobb pálya/legtöbb enemy/legmenőbb enemy szintre és 4 hétig csináltam egy pályát annyira nehéz és k.vajó volt!
  • Yfel
    Meg mindig ugy vagyok vele, hogyha egy strat. jatekot kellene vennem ebben az evben akkor az a Civ4 lenne.

Y
  • stung
    szrintem a legjabbak a stratégiai játékok föleg ez
  • katarzis
    igy igaz a rome total war meg ez szvsz nem összehasonlithato ha jol látom ez egy rts lesz az meg egy körökre osztott stratégia,és az egyik legjobb a piacon szerintem,eztis várom már remélem jo lesz és nem okoz csalodást
  • PsyhoApu
    A Rome Total War egy startégia ez max taktikai játék lehet...
    Na meg a Rome TW-t igen nehéz lesz túlszárnyalni és aki a progira azt mondja hogy gyér, az menjen vissza quake-ezni mert az való neki és nem stratégia
  • Battlefront
    Jó játéknak néz ki hát sokkal jobb mint a Rome total war mer az egy