45
  • nihillus
    #45
    A Lopakodó bukása engem nemigazán lepett meg, ugyanis rég láttam ilyen szar filmet. A kritikákat is megértem. Borzalmasra sikeredett. Bár ha a rendezőnek eddig olyan munkái voltak, mint a Vin Diesel féle XXX, akkor megértem. Az is messze volt a jó film kategóriától.
  • Iori
    #44
    A The Island bukasa engemt nagyon meglepett, Bruckenheimer nelkul tenyleg ennyire nehez lenne? Az IMDBn pedig nem all rosszul a cucc, sokan Bay legjobb filmjenek tartjak . Scarlett Johansson es Ewan McGregor talan megsem jelent annyi vonzerot odakint. Pedig egyaltalan nem ismeretlenek...na mind1, mindenesetre en biztos megnezzem majd vmikor.

    A Stealth bukasa se volt semmi, bar a filmet elegge lehuztak mindenhol (ellenben a islanddel) igy mondjuk nem csoda hogy bukas lett a vege. Itt is az volt sztem a gond hogy nem volt vonzero a szineszekben (Foxx jo szinesz, de nem kozonsegkedvenc, Jessica Biel meg nem uti azt a szintet). A marketing se volt vmi jol allitolag, na a fenetudja.

    a legtobb nezosereg manapsag inkabb a szineszekert ulnek be ami picit szomoru (persze vannak kivetelek, ld a wedding crashers) Rachel McAdams
  • TommyGun
    #43
    Tééleg a Fűrész...az naon ottvolt rég láttam ilyen jókis trillert :)
  • winnie
    #42
    Számomra az év legjobb filmje a Fűrészt. Nagyon lehúzták a kritikában, pedig király egy film. Nem érdemes a kritikákra hallgatni, mert átb@sszák az embert.

    ebben az a vicces, hogy akkor rád sem szabad ugye hallgatni:)

    Mr. és Mrs. Smith: meglehet azért nézni, nem annyira sz@r, mint sokan állítják.

    és mi van, ha most te b@szod át az embert és tényleg rossz?
  • Lipi1980
    #41
    A kritika is olyan, hogy egy ember (aki magát kritikusnak és nagy filmszakértőnek vallja magát, és még papírja is van róla jobb esetben) elmondja a saját véleményét, úgy mintha az volna a tízparancsolat! Nehogymá' egy ember véleménye megváltoztassa előitéleteimet egy filmről!
  • winnie
    #40
    az sg-n nem húzták le.
  • blaze
    #39
    Számomra az év legjobb filmje a Fűrészt. Nagyon lehúzták a kritikában, pedig király egy film. Nem érdemes a kritikákra hallgatni, mert átb@sszák az embert. A többi filmről meg ez a véleményem: Viasztestek: tetszett, talán azért, mert rosszabbra számítottam Paris Hilton miatt. Batman: szintúgy tetszett, rosszabbra számítottam ennél a filmnél is. WoW: olyan volt, amilyenre számítottam. Mr. és Mrs. Smith: meglehet azért nézni, nem annyira sz@r, mint sokan állítják.
    Ha minden igaz, ősszel jön a Torrente 3. Ez az a film, amit már nagyon várok! Aki még nem látta az 1-2-őt, az pótolja haladéktalanúl!!!!!
  • Pukkár
    #38
    Az itt felsorolt filmek naagy részét láttam. De már nagyon régen volt az amikor megnéztem egy filmet és kijöttem arra gondlova: "Na ez k*rva jó volt".
    A képregényből készült filmekről nem mondok kritikát, mert képregénymániás vok és mindegyik tetszik.
    Aki jó filmet akar nézni nézze meg a Spongya Bob filmet... Rohadt jó:D:D
  • onimusha
    #37
    ja a mozis büfé egy gonosz dolog, vagy semmit se veszek ami elég ritka vagy inkább 1L pepsi + 4L popcorn + néha csoki amit simán be is termelek egy film alatt , a palace cinemasokban(mom,westend) kifejezettem odavagyok a pepsiért mindig JÓVAL cukrosabb mint a bolti
  • ViperNet
    #36
    A Batman filmekből az elsők voltak az igazán jók, Michael Keaton szereplésével. A többi már csak szerencsétlen mese, kivéve talán a mostanit.
  • Sliders
    #35
    nem baj Győzike az tarol, elvégre szinvaonalasabb mint batman, meg hadd soroljam. ez van többségnek a proli fexik
  • Zoliz
    #34
    Ja nagyon kevés az újranézhető film. Dehát majd rájönnek hogy a közönség is unja már a semmitmondó popcornmozikat. Én is le tudok tölteni bármit. Tényleg az SW 3 az amit többször is meg tudok nézni. És kellemes emlékeket is ébreszt. Persze ha életed legjobb nőjével nézel egy filmet legyen az bármilyen gagyi, élettelen cgi-s csoda az is emlékezetes lesz egy életre.
  • Inquisitor
    #33
    "Budapesten heti 100 misi a mozis bevetel? Nem beszelve a sok kukoricarol meg vizezett kolarol amit az emberek betolnak a sero ala. Es ez csak BP. A jogvedok meg sirnak."
    Lehet, hogy nemigaz (pláne mostanában 1000-1300 forintos jegyárak mellett), de elnézve a büfék árait és forgalmát szerintem is igazság van abban: A moziknak több bevétele van a büféből, mint a filmekből!
  • Inquisitor
    #32
    "Robert Rodriguez (Siny City, Alkonyattól pirkadatig) családi filmje a "Cápasrác és Lávalány kalandjai" (hazai premier: október 6-án), mely 3D-s megvalósítás ide vagy oda, mindössze 39 millió dollárt hozott a konyhára és ezzel messze elmaradt a "Kémkölykök 3D" 111 millió dolláros amerikai bevételétől."
    Istenem! Csak a bemutatót láttam, de ez rettenetes! Kb. olyan f*s a CGI, hogy a lassan 20 éves TRON c. film is körberöhögdi, de legaláb a Story alulról surolja egy "Buci Macik" sorozat kreativitását.
  • engine
    #31
    Képregény témájában számomra etalon:
    Batman 1, X-MEN 1 és a mostani Bőregér addig míg azzá válik, mert a végét elcseszték szerintem.
  • onimusha
    #30
    nemtom Kovácsékért miért vannak oda semmi story kevés cselekvés, ha nem juli meg pitt játszik benne hanem Noname Suzy és Noname Joe, tuti nem nézi meg senki hiszen a trailerből látszik, hogy gyenge tömegtermék, Szahara szintúgy szemét Csontdarálót már meg sem említeném , Lopakodó az úgy nevetséges ahogy van, madagaszkár nekem tetszett de picit sablonos volt az egész, batman az elmegy, fantasztikus négyes meg olyan marvel féle fogunk egy régi képregényt benyomjuk a magic boxba ami csinál nekünk filmet tök mindegy, hogy milyen lesz mert úgyis megnézik akárki is van benne meg akármilyen sablonos is mint idáig az összes többi is (hulk,pókember1-2)
  • rolika
    #29
    remélem, észbekapnak ott kint, és elkezdenek jó filmeket csinálni... :)
  • fapapi
    #28
    -k vagytok
  • BiroAndras
    #27
    A mai filmek annyira szarok, hogy többségét már csak megszokásból töltöm le, és legfeljebb hónapok múlva nézem meg őket (mikor a sok negatív kritika kicsit ülepedett bennem). Most is ott figyel a vinyómon a WoW, a GUS, meg a többi 'nagy' film, de nem érzek nagy késztetést, hogy megnézzem őket.
    Még szerencs, hogy néha véletlenül becsúszik 1-2 jobb film is.
  • Ecology #26
    Valóban az X-men egy jó széria ezért mindenképpen megérne további folytatásokat meg a HULK is!Arról viszont hallottam lehet hogy épp itt az SG-n hogy már javában készűl az új Superman. Kíváncsian várom!!
  • saco
    #25
    Xmen 1&2 a NR1 nálam :-) Kiskoromban imádtam a képregényt !
  • saco
    #24
    Szerintem a Madagascar elég közepesre sikeredett film, kb 70%-nál abbahagytam és a végéig pörgetgettem.Egyedüli humort a pingvinek és a "Riszálom ígyis úgyis" bandája hozott.Elég erőltetettnek éreztem 'főszereplőket'

    A CGI-nél maradva, a Robots is elég silányra sikeredett, kb felénél otthagytam (Mondjuk a Darth Vaderes pojén az bejött :D)

    Világok harcáról nem tudok sokat mondani, regényt nem olvastam, látványos meg hasonlók, de alulmaradt spielberg általános mércéjétől :p

    Mr & Mrs Smith, tucatfilm vagyis gagyi :p felét megnéztem asszonnyal és elaludtunk rajta ...ezeknél a filmeknél (pl. hasonszőrű a Charlie angyalai is) nem tudom eldönteni, hogy viccnek, paródiának szánják, vagy komolyan gondolják :)

    Batman: Begins nagyon rossz volt sztm, nem szerettem annyira a képregényt, de 1-2 amcsi haver jókat mondott róla, ezért beültem :p bár ne tettem volna :p az akciójelenetek (verekedések) túl gyorsan leperegtek, fel se ébredtél, a végén meg minden akciót beletettek amit csak tudtak és egy nagy 'mozgáshalmaz' lett az egész :p nemtok erre jobb szót :p különben is falra mászok az olyan pojénoktól jelenet közben, hogy 'Bocsesz' (200-al megy a város közepén, de van ideje 2 sec-ig hátrabámulni...)

    Miyazakinak csak egy filmjét látam eddid, a Cihiro szellemországban c.-t (Miyakazis Spririted Away) :p nagyon bejövős :) többit is tervezem beszerezni
  • Ecology #23
    Szerintem is jó film volt a világok harca!!! A hangok egyenesen elképesztően jók a filmben.Szóval nekem nagyon tetszett! A képregény filmekről meg csak annyit hogy a Pókember egy rakás szar a HULK-hoz képest! Igaz nem tudom a HULK-nak milyenek voltak a bevételei de nálam az összes Marvel közűl ez a NR1 !!!
  • fawcet
    #22
    Akkor nézd meg a B13-at, az tipikusan nem amerikai film.
  • winnie
    #21
    Batman-re sztem már rég nem kiváncsi senki, bármennyire is tudnak újítani, szal nemtom ez miért olyan meglepő...

    lol, szerintem kevered valamivel - akkor miért lett ekkora siker? és miért tetszett szinte mindenkinek a film?
  • [NST]Cifu
    #20
    A "családi mozik" nálam a gyerekfilm kategóriába esnek. ;)
  • szebacs
    #19
    Batman-re sztem már rég nem kiváncsi senki, bármennyire is tudnak újítani, szal nemtom ez miért olyan meglepő... Ami számomra a legnagyobb csalódás volt az idén az a Világok Harca. Egyáltalán nem volt hiteles, sztem tipikusan sz@r film lett, hiába az effektek, meg a nagy nevek.. Ennyi! :)
  • Kazak
    #18
    Szerintem a Világok Harca jó film volt, dacára a rossz kritikáknak. Először is jól visszaadta az eredeti történet lényegét (egy ember próbálja menteni az irháját). Ez általában nem jellemző az amerikai feldolgozásokra. Másodszor pedig nagyon kevés volt benne a zene!!! Végre! Rettenetesen utálom, hogy az amerikai filmek alatt szinte folyamatosan valami manipulatív, hangulatszabályozó f*st kell hallgatni (általában valami szimfonikus csimm-bumm cirkuszt).

    Persze ez saját vélemény. :)
  • winnie
    #17
    persze, de nézd meg majd a nemsokára bemutatásra kerülő valiant-ot (vagy ott a robotok), hogy mekkorát fog bukni itthon, pedig ugyanúgy cgi film. (pedig sokkal jobb, mint a nagyon közepes madagaszkár)
  • ViperNet
    #16
    Nekem az egyetlen jó film a Madagaszkár volt, amit már tavaly óta vártam.
    A Mr.&Mrs. Smith-et pedig eleve hülye filmnek tartom, hiába szerepel benne két híres színész. Csak őmiattuk nem nézek meg egy idióta filmet.
    A baj ott van, hogy már nincsen igazi eredeti, nagyágyús ötletük a készítőknek. Jövőre folytatódnak a folytatások... várom ... (hogy mikor lesz már egy igazán jó film)
  • [NST]Cifu
    #15
    Loál :)))
  • [NST]Cifu
    #14
    CGI gyerekfilmet, ne feledjük. A komoly, tisztán CGI technikás filmeknek betett a Final Fantasy, azóta jött ki egyáltalán komoly (nem gyerekeknek szóló) CGI film moziba?
  • Mice
    #13
    anno tőlem is megkérdezték h. elmegyek a megnézni mr&mrs-t de mondtam inkább a batmant mert jobb kritikát kapott az sg-n :) jolie néni meg úgyis ott van a neten:)
  • winnie
    #12
    nem azért bukott meg.

    1. a képregényfilmek mind buknak idehaza. egytől-egyik. még a pókember is csak épphogy értelmes eredmény ért el.

    2. egy héten mutatták be a mr és mrs. smith-szel, ami kinyírta őt, hiszen 3szor annyian nétzék meg.
  • archelf
    #11
    Howl't megnézném "eredeti" szinkronban (mármint színészekkel). A "nem hivatalos változatot" fű alatt én fordítottam magyarra...

    AE
  • Davidus
    #10
    "feltesszük a kérdést, hogy miképp lehetséges, hogy a Batman: Kezdődik! ekkorát bukott itthon?"

    Az idióta cime miatt meg az előző rtl klubos részek miatt. Tudom hogy ezt jelenti de magyarul szarul hagzik^^
  • Falatka2003
    #9
    És képzeld el, hogy ezek még ráadásul nem is igazán jó filmek!

    Kb. kéthetente voltunk úgy, hogy "na, menjünk el moziba", mert épp arrafelé lődörögtünk, meg rá is értünk, aztán megnéztük a kínálatot, vállrándítás és hátraarc. Ennyi.
  • jefferson83
    #8
    Saját vélemény:

    - Világok harca : Meg is érdemli a bukást, Spilbergtől többet vár az ember, sokkal többet. Erre az egy filmre adtam ki egyedül a mozijegyet. Egy időre el is tántorított a mozitól.

    - Mennyei királyság: Semmivel sem rosszabb film mint pl.: a Trója. Trójával ellentétben ezt végig is néztem és elvoltam alatta.

    - Lopakodó : Az egetrengető buta hibákon túllépve egy estés szórakozásnak nem volt rossz. Sőt ha a hibákon nem bosszankodunk hanem jókat derülünk... A legjobban a pilóták felállása irritált, mindig kell egy nő és egy fekete is a filmbe. Erről leszokhatnának, de túlléptem rajta.

    - Viasztestek: Ha a boogeymannel(amennyiben ez a mumusos) kellene összehasonlítanom ég és föld a kettő. Nekem a viasztestek sokkal jobban tetszett. Nehezen indul be a film de a végére egész jó lesz. Természetesen a fantasztikus történettől itt is el kell tekinteni, mert az nem nagyon van. Paris Hilton szerepeltetése nem volt szerencsés, valahogy nem jött be nekem.

    - Batman: Kezdődik Úgy indultam neki, hogy megint egy bőregeres film jesszus. Kellemesen csalódtam ebben a filmben. Elsősorban a szereplőket találták el nagyon, többek között miattuk vettem rá magamat a film megnézésére. Nagyon jó kis filmet hoztak össze.
  • winnie
    #7
    engem inkább az lep meg, hogy azzal, hogy CGI egy film, még ennél is jobban el lehet adni...
  • [NST]Cifu
    #6
    Az nekem is. De látod, a jó nevű színészekkel el lehet adni egy közepes filmet is (Mr&Mrs Smith, Világok Harca), de egy szimplán jó film elismert, de kevésbé ütős nevekkel megbukhat...