Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõleg a hátsó kukkeros 😛

geri15
ezzel természetesen nem vitatkozok

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Láma!
ezzel azért vitatkoznék, ne tudd meg hogy mennyire buták is vannak itt, bár ök néznek ki a lagjobban😄DD

mateus33
😄DDDDD

gabber_saviola
megfogdosnámnyalnámössze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

geri15
aranyosak

Matthew Prosac
fasza kis melle van!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

OrioN the S
A pokol kutyája 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

degenerator
fújj

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

mateus33
Ez meg itten a Mikulás krampusza,micsoda jó nõõõ e!

OrioN the S
:d Bódog Mikula!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

geri15
neszeneked eklub mikulás party

Szabi84
Gyökérpácák már megint kezdik a dedos veszekedést! KÉPET!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nh Shevits
ennek van elõzménye egy másik topicból amibe bizonyos okok miatt (4db írásjel) most nem tudok véleményt nyilvánítani és mivel már ide is átszemtelenkedett a csávó hát itt "tárgyaltam" meg vele. téma lezárva részemrõl.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

olvastam mindet
csak akkor annak elõzménye volt most meg te csak úgy elkezdted, igazából baszottul nem is tudom h miért..
és most megint jöhet a flém 25 oldalon..

-the invisible-

Nh Shevits
hány oldalon kereszül.
elírtam mielõtt valaki elkezd Kazinczy-zni aztán leolt a helyesírás miatt...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
ha visszaolvasnál hogy itt anno hány oldalakon kereszül mennyi flame ment akkor ezen az "apróságon" nem akadnál ki. egyébként akkor is miattuk...
<és akkor én abban nem vettem részt>

na lesz itten flém?<#banplz>

jazzy
Tulajdonkeppen enis erre celoztam, csak nem akartam nyiltan kimondani, gondoltam majd te megteszed neked nem art nehany bunti 😄
és akkor neked flémelned kell hogy szétbassz egy topikot?
grat...

-the invisible-

Nh Shevits
kirõl?

Lacee
vmi kép esetleg..? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OrioN the S
😄 Egyenes válaszok 😄

geri15
de gonik vagytok ! <#smile>

Nh Shevits
már maga sem tudja melyik táborban van. szerintem egyszerû ha kijelentjük hogy középrõl felváltva nyalja mindenkiét..
>>

prezi
biztos nem a legyek hordták össze !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

jazzy
Olyan gecik vagytok szegeny dragaval pedig dudiccsal is szembeszallt a kedvetekert <#nemtudom>
geri15
oh yeah flém <#gonosz1>

Nh Shevits
Te inkább ne aggyál tanácsokat taknyos !<#vigyor>
Htx! <#wave>

Nálunk mindenhol van

prezi
nálatok a padláson is van gép ? 😮

mert annyira bolond vagyok hogy engem azért nem visznek el 😊

prezi
akkor te miért netezel? 😮

Te inkább búj el, mert szedik a bolondokat!😛

látod az eredményét 😛

ÁjjLe BoBBi
sose

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lacee
kéépet

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nh Shevits
Nemkérdeztelek! <#ejnye1>

jobb késõbb mint soha😊

Nh Shevits
sose volt még. most jól bekezdtem xDDDDDDDDDDDDDD

jazzy
😄DDDD szepen gyujtogetsz 😛
<#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nh Shevits
omfg

Nh Shevits
unatkoztam

szrintem kicsit tulzásba viszed a dolgot.

Nh Shevits

fú de szép karcsú

Sné Zsuzsa

Canon 450 D