Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly nekem is ennyire izmos testem volt és a barátom erre azt mondta, hogy õ nem egy pasival akar járni...de legalább jó seggem olt...most már kicsit összesett, de most is edzek....az ilyen csajokban a feszes bõr a szép...feszes, sima, finom...ha a csaj nem úgy tartotta volna a kezét ahogyan, hanem nõiesen állt volna be, akkor nem is lehetne észrvenni, csak azt, hogy milyen szép feszes a bõre 😊
Canon 450 D
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
és innen felállt az aranyember! 😮
nem jött be neki 😊 (nekem igen 😛)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lol
Pákónak olyannyira megtetszett az egyik lány, hogy a szünetekben az öltözõ elõtt várakozott, mint valami õr. A lakodalmas zene fenegyereke a hölgy hátsója alapján választotta ki magának az egyik lányt.
"Gyönyörûek, fantasztikusak ezek a lányok" - nevet Pákó. "Nincs barátnõm, ezért nyugodtan nézelõdhetek. Ezekkel a szépségekkel pedig nem lehet betelni."
szerencse hogy nem láttam...
Járni nem tud és össze-vissza grimaszolt a kifutón... elég nagyképû csaj, az fx!
Gyõzelemre szerencsére esélye se volt 😊 Bár a "nagyoknál" is bundaeredmény született... (Henrietta a tiniknél indult)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
így már télleg láccik hogy fiatalka
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
...aki kõ keményen le fog szopni :o
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
bocs, itt a kép
Robot Dance
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!