Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bennevan a kérdésedben a válasz. Olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek olyan kapcsolatai vannak, amikbõl akárki akinek van egy kis agya, profitálhat. A szar papírral azért vitatkoznék. Valóban vannak fõiskolák, amik szar papírt adnak, de az IBS semmiesetre sem az. Egyébként szerinted mi az oka, hogy évente 300-an kifizetik ezt a nem kevés pénzt? Mindenki olyan hülye? Nem. Õk felismerték ebben az iskolában a lehetõségeket, és meg is van rá a pénzük.
fejtsd már ki légyszives,hogy hogyan keresed vissza?
csak egy szar papírt kapsz amivel kitörölheted!
Ha utánna sikeres lesz aki ott tanul az azért van mert jó kapcsolatokat épített ki.
csak egy szar papírt kapsz amivel kitörölheted!
Ha utánna sikeres lesz aki ott tanul az azért van mert jó kapcsolatokat épített ki.
bocs Marci ^^
IBS nem csak egy iskola, hanem egy befektetés. 400k / félév ide vagy oda, többszörösen visszakeresed, ha elvégzed jól. Ráadásul elég szép apparátus áll ezért a pénzért rendelkezésedre. Szép rendezett elõadók, külföldi ösztöndíjak, jó tanárok. Ha nekem lenne ennyi zs-m, én biztos elvégeztem volna.
Szilárd-e vagyok? <#hawaii>#hawaii>
met?:ð
én megértem hogy nevet váltott <#vigyor3>#vigyor3>
hát ezaz... hogy sznob hely, ez a gáz... van egy haverom, azóta, mióta felvették, nem mondhatom neki, ha hallja más IBS-es, hogy Marci, hanem a 3. nevén (Szilárd), kell szólítanom.ððð

lál, hanem fater beiratta õket abba a gennybe -.-
a srác cuccából😊
legalább végre egy kép ahol az alanyok nem álltak meg 4 elemi után 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ez biztos valami IBS-es buli -.-

"A halál a partifotósokra mozgalmo vezetõje"<#hehe>#hehe>

A szórakozóhelyek (budapestiek) 95%-án kintvan, hogy este 10 után nem tartózkodhat bent 18 éven aluli személy. Az már más kérdés, hogy leszarják a tulajok/kidobók.
mert csak rádnéztek 😄DD
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Most voltam Novemberben Angliában és tõlem nem kértek sehol személyit... 😮
01110000 01110010 00110000
errõl beszélek én is.
külföldön(anglia) személyi nélkül be se mehetsz sehova
külföldön(anglia) személyi nélkül be se mehetsz sehova
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
annyira tud ott mindenki mindent abbol amit allitanak magukrol mint ahogy a szepsegkiralynok a vilagbkeert kuzdenek.
ehh?? Do not understand <#confused>#confused>
Gabesz...én a korhatárt 18-ra tenném...18 alatt senki nem mehetne be a dizsibe!
Sokkalta jobb lenne egy-egy disco és így talán még én is elmennék...nem fiatal picsákat akarok bámulni, ahogyan rázzák magukat, hanem érett palikat és nõket 😊
Gabesz...én a korhatárt 18-ra tenném...18 alatt senki nem mehetne be a dizsibe!
Sokkalta jobb lenne egy-egy disco és így talán még én is elmennék...nem fiatal picsákat akarok bámulni, ahogyan rázzák magukat, hanem érett palikat és nõket 😊
Canon 450 D
Egyetértek!<#eljen>#eljen> Sajna nem õ az egyetlen 15éves,aki többet van szórakozóhelyen (meg pl. szépségversenyen😊 mint otthon...
úgy vágnám ki a szórakozóhelyekrõl azt a 15éveset csak úgy füstölne<#ravasz1>#ravasz1>
ha 15 éves akkor tanuljon otthon,mert egy kis idõ múlva olyan lesz mint az elsõ képen lévõ csajszi
ha 15 éves akkor tanuljon otthon,mert egy kis idõ múlva olyan lesz mint az elsõ képen lévõ csajszi
igazábul csak 10 év korkülönbség... tod, törzsfejlõdés <#dumcsi>#dumcsi><#hehe>#hehe>
ehh....na azért van egy kis különbség a két csaj között...ez egy agyonszolizott, visszataszító, agyatlan liba (persze csak ránézésre...attól még lehet szeretõ feleség és jó háziasszony <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>)
A másik csajos meg lehet, hogy 15 és lehet, hogy a fél segge kilóg a szoknyából, de attól még kedves mosolyú csajos...inkább rá mondanám, hogy értelmes és nem a másikra...
Az egyes számú "szopós qrva" 😄DD
"15 éves, Budapesten lakik és tanul. Angolul és olaszul beszél..."
A másik csajos meg lehet, hogy 15 és lehet, hogy a fél segge kilóg a szoknyából, de attól még kedves mosolyú csajos...inkább rá mondanám, hogy értelmes és nem a másikra...
Az egyes számú "szopós qrva" 😄DD
"15 éves, Budapesten lakik és tanul. Angolul és olaszul beszél..."
Canon 450 D
na megkeresem már azt a csajost akire ezt mondtamn, mert egy kedves mosolyú, szépségkirálynõ jelöltre valszeg nem fogok ilyet mondani, inkább már egy olyanra, aki visszataszító pofázmánnyal bír...
Canon 450 D
😄DDDDDDDDDDDDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lál:ð

what is this flame? -.-