Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Ilyet ne. hanyok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
<#mf1>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

desigo
"ez itt az okádós smile helye"
<#violent>

Fújjj. Ez odaqr! <#nyes>

Adi
Inkább azt mondjátok meg, h ki ez a csávó?
Hol vannak róla videók?!
Mert nagy dancer azt tom!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

desigo
hát jah
Alien!
pfff.....egy átlagember ha kiváncsi a gyerekkorára elõveszi a családi fotóalbumot....ezek a p*csák meg felmennek partyphoto.hu-ra......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

prezi
nekem kicsit nagynak tûnik de limiten belül van természetesen 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
ezeket már láttuk és ráadásul mind photoshoppolt :|

ChevyG
gabber_saviola
hibátlan 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hmhm
A:S😄:SD😄

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

desigo
Érdekes,hogy nem szól neki a fotós,hogy csukja be a száját.
prezi
tyûûû mekkora bele van a vámpírnak 😮

desigo
Rendelj fotót, ajándéktárgyat a képbõl,
vagy töltsd le nagy felbontásban!
desigo
már hiányoztak
hmhm

20 évesen születtem 😮

prezi
ennyire nem XD

desigo
Mivan ti nem voltatok fiatalok?😊)))
prezi
ááááááááá

hmhm
vááháh

desigo
desigo
ovisbuli rulez
mit is mondhatnék...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
Nekem herótom van az efféle börtöntõltelék ivadékoktól. <#ijedt>
Dichter
Börtöntöltelékbõl lett rapper. Érdemes egy-két "számát" meghallgatni 😊

Matthew Prosac
ki az az "Oglidzsí"? <#wow2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nemtom láttátok-e már élõben de ez az ember hatalmas :o

-the invisible-

Remélem ciánnal van tele<#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez érdekes. Nemrég meg azt lehetett hallanni róla valamelyik csatornán, hogy tej érzékenyége miatt kórházba került😄 Lehet hogy ez volt az az alkalom?😄

Carlos
4500 pont!

Þór vígi þessi rúnar

Dying Soul
lál ps

Viktorr
fogyokura?

Bercy
oglidzsilidzsilidzsi<#bdead>
bens
lol ezek tejet isznak : )

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Dichter
Oglidzsí

hmhm

😮OOOOOOOO

desigo
Azt már az általánosban is tanítják csak én oda se jártam
sry
jazzy
Mar ne is haragudj, de ugy keresi vissza, hogy pl megtanitjak neki hogy kell leirni a "tandíj" szot, bar igaz, hogy anyuci fizeti neki a sulit.
:S

desigo
Nah örülök,hogy vannak kivételek!
Azért kifejthetnéd,hogy hogy keresed vissza az árát a befizetett tandílynak!
hihi, hehe, np, nc...
jáj IBS téma 😄

Srácok én oda járok és bár nem vitatom hogy nincs igazatok sok esetben, ez csak az egyik oldal amit ti itt megemlítetek. Tényleg vannak "sznobok" (bár ezt a szót valaki definiálhatná nekem..), de azért én azt mondanám hogy a másodig évfolyamig ezeknek csak kb. az egy ötöde tud eljutni.. Hogy ennek mi az oka azt már elmondtátok, buták és leszarják a sulit általában.
A tanítás angolul megy, a pénzügytól a statisztikán át a jogig, éppen ezért az angol szakon a legtöbb ember jó fej, és nem egy buta sznob 😊 (én ott vagyok 😄). Most mindenki tegye fel magában a kérdést, hogy van-e olyan tudása angolból, hogy bírná-e... Aztán kritizáljatok plz 😊
Papír. Hát hasonlítsd össze a gábor dénes diplomával lécci köszi 😄 Amúgymeg tényleg, nagyon sok kapcsolatot ki lehet építeni, fõleg a harmadik, gyakorlati évben, és pillanatok alatt visszakeresed ezt a 400-at, ami nekem még 400, de idén 500 volt jövõre pedig 600 lesz. Marginal analysis - if you know what I mean 😊
Ja btw desigo no offense de neked ki fizeti/fizette a könyveidet, az uv-idet meg a többi sulis költséget? Ugye nem képzeled hogy egy 18-19 éves ember magának tudja finanszírozni az iskolát? Többek között a szülõk ezért vannak a gyereküknek a felsõoktatási idõszakban.

Dióhéjban csak annyi, hogy tudom hogy az elõítélet mindenkiben nagyon erõs, de azért nekem, mint egy magát normálisnak tartó 😄D ibs-es diáknak elhihetitek, hogy bár vannak sznobok, én se állhatom õket, de a legtöbb ember nagyon rendes, és mindenki megtalálhatja a maga társaságát.
peace 😉

-the invisible-

Viktorr
lol

franc0
ezzel most nem modtál újdonságot

amúgymeg 299 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Dichter
A diploma minõségének szempontjából lényegtelen, honnan van rá pénze. Egyébként nem az ott tanuló diákokat védem, van szerencsém 1-2-t a rosszabbik fajtából ismerni, de maga az iskola tényleg jó.

prezi
hol vannak a képek ?

desigo
abból a 300-ból 280-nak apuci meg anyuci fizeti!